F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engösz
Oh, Peet, úgy sajnálom! Hihetetlen, mekkora genyók vannak nálad a suliban... Ha nálunk meghirdetnek valamit, az legalább úgy is van. Mármint a beíratást-megtekintésti illetõen. Szörnyû.
Most meg épp itthon ülök Bicskén és pattogok magamban, mert megkértem Anyut, hogy nyomtassa ki a tételeket pü-bõl, beosztottam, hogy minden nap 10 megtanulok és fasza. Erre ma jön haza és mondja, hogy nem hozta haza. Hát majdnem lefejeltem magam. Ezért tök jó, mert így a géprõl tanulhatok egész éjszaka. <#falbav> És nem tudom, hogy megyek be holnap a jogot beiratni, ha máv+bkv sztrájk lesz.

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

antijuve
Lujza szakított a barátnõjével...áááájjjjj de kár

ups and downs

antijuve
😞((
Nagyon sajnálom.A jogbölcselet(tanszék) mindenhol vacak :S.

ups and downs

antijuve
Hahh, legalább egy sorstárs.
Mármint amit rólunk csinált nálatok?Nekem nincs, de ha hazajön, akkor majd szólok neki, hogy tegye elérhetõvé.Bár talán a laptopon fenn van, majd megnézem

ups and downs

Jeff Gordon
Sok sikert!
Megyek én is holnap😊

Tényleg Neked megvan az a kép amit Andi csinált a telefonjával?😊

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
Remekül,ahogy egy scooter album mondaná,Sheffield gonne rock you once again.Háromból voltam,egy se sikerült.Tudtam hogy sok lesz ez,nem is így akartam,dehát muszáj volt,fasza.
Ugye a nemzetközibõl kötelezõ volt menni,mint kiderült ma,az elsõ kettõ alkalom egyike kötelezõ(a második holnap lesz),csak kár,hogy ezt sehol nem mondták és írták.Sõt azt mondták,hogy jan 5 kötelezõ!
Az egyházi tantárgy nem sikerült jól,arra nem sok idõm volt,viszont a jogelmélet meg elég jó lett szerintem akár egy hármasra is,egyszerûen nem térek magamhoz,miért lett az 1.Írtam egy oldalt,két elméleti témáról,de kis betûkkel,szóval tartalomra sok volt,csak lehet el is kellett volna olvasni a profnak.Meg akartam nézni a tanszéken mert ma írták be a jegyet,nincs ott senki,nem lehet elérni senkit,de a többiek azt mondják hogy felejtsem el,ez a tanszék nem ad ki dolgozatokat megtekintésre.
Úgyhogy valahogy túl kell élni.
Megyek,megpróbálok lazítani és közben tanulni is vmit,mert ugyanúgy állok,mint szilveszter után,és az nagyon nagy baj.

Engösz
Én sem megyek senkivel együtt, pedig jó lett vna nem egyedül lenni. 😞

antijuve
áhh nembaj.lassan mindenkire fény derül, akivel NEM együtt megyek 😊

ups and downs

Engösz
Zsófi, azt kell, hogy mondjam, hogy te nem vagy épeszû. Mindenesetre mire végigolvastam, már szabályosan röhögtem.... De ügyes!
Azt hiszem, én inkább beseggelek, amennyit tudok és reményedem a jó szerencsémben!
Attól függetlenül szorítok!

Engösz
Jó szám! Szeretjük 😊

Engösz
Bár álmos voltam tegnap, de végignéztem a filmet, és még mindig nagyon tetszik. Szerintem egyszer mindenképpen érdemes megnézni. Leszámítva a csajjal való nyálzását (ami nem az én stílusom, és szerintem egy kicsit sok lett benne), nagyon érdekes a téma. Kinek van lehetõsége rá, hogy a halála elõtt mindent elintézzen, amit akar és mindenkitõl elbúcsúzzon, akit szeret.... Hogy kell élni, hogy ezt kiérdemelhesse... Bár kétlem, hogy elõfordulna, hogy eljön a Halál egy jóképû srác személyében azért, hogy felkészítsen a végre.... Elgondolkodtató. Szerintem jobb, mint Benjamin Button különös élete. És Mr. Pitt itt is igazán jót alakított.

Azt hiszem a vizsgával kapcsolatban félreinformáltam itt mindenkit, persze nem szándékosan. De a pénzügy vizsgám nem 12-én, hanem 15-én lesz. Már totálisan belekeveredek ezekbe a felvevésekre/leadásokra. Holnap csak a jogot íratom be.....Ha a bkv is úgy akarja.
Mindenesetre Bryan, nagyon sok sikert kívánok a vizsgádhoz, és természetesen várjuk az eredményt! 😊

Zsófy
ÁÁÁÁÁÁÁ szeretem😊

Fééééééélek:S Drukkoljatok 2tõl!😊

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Zsófy
Pannonreklám😊

antijuve
csak sok sikert tudok hozzá kívánni<#nyes>

ups and downs

antijuve
Ezt szeretem!! 😄

ups and downs

Jeff Gordon
Ezt a számot,Nektek hoztam lányok,kicsit olyan lányos zene,ha van ilyesmi kategória.
mielõtt rosszra gondolnátok,a szám címével semmire sem akartam célozni😛

Jeff Gordon
ezt a számot nem rég hallottam egy filmben,melyik is? jah meg van,love actually. nem rég ment a tv2-ön. hamarosan megjelenik még egy ilyen hasonló témájú film, valentine's day lesz a címe,a szereplõlista hosszabb mint a mississippi,de van sok jó színész köztük,hát majd megátjuk.
bocsi,ha nem érdekelt,hát már elmondtam 😄

Zsófy
Apropó, tanulás. Zsírfeka vok😄
Csináltam puskát, majd beragasztom a blézerembe. Igen ám, de ha szemüvegben megyek (márpedig abban kéne, mert okosabb fejem van, és a hajam sem lesz kivasalva, szal ilyen híradós fejem lesz /by egy haver😄/), akkor nagyon látszik, ha lehajtaom a fejem, mert ugye nem elég a "szemgolyómat lehajtani", vagyis lesütni a szemem. Ez feltûnöbb. Ezért kontaklencse+szemüveg lesz rajtam. De hogy?!😮
Hát úgy, hogy kaptam egy ugyanolyan keretet (csak keret), mint a mostani. Mondom: alá veszem a lencsét. Igen ám, de a kereten ott az Aboriginal felirat.... Ejjjjj:S:S. Nembaj, zsófi körömmel lekaparta (mert rá volt fújva vagymi), és nem karcolt szét.

Így mehetek stréber fejjel, úgy vizsgára, h nem az egész fejem kell lehajtani puskázáshoz, hanem csak a szemgolóm<#idiota><#nyes>...

Zsófy
ÚÚÚÚgy nézném, de 14óra múlva kivégeznek, és tanulást szimlelek😄

Zsófy
Sztem mindenki😊

Zsófy
Neeee megkerested?!😮 Épp egyik nap néztem a telómba az SMSeket, és Lemon Three😊😄

Zsófy
"lájkoljuk"😄

antijuve
hjajj, ezt szeretem 😊))

ups and downs

antijuve
részletet belõle.Brad Pitt játszik benne.Angol címe Meet Joe Black (ami azért lényeges, mert ugye a meet után nem használunk prepozíciót, így tök jó nyelvtani példa!!!)

Jól emlékszem, hogy 12-én mész vizsgázni?Én is képzeld 😊

ups and downs

Engösz
Látta valaki a Ha eljön Joe Black c. filmet? Most megy a tv2-n, de már láttam korábban is. Príma film!

Engösz

Engösz
Ismerem, jóféle! 😊

Engösz
Szeretem! 😊

antijuve
oh ezt ismerem 😊

ups and downs

Zsófy

Zsófy
uhhh de rég hallgattam Scootert😊

antijuve
Valóban

ups and downs

Jeff Gordon

Zsófy
Hát pont az... ez meleg a szitu...

antijuve
hot??az mi?azon kívül h forró

ups and downs

Zsófy
Jesus, ez hot... Sztem is az a legvalószínûbb,h vki feltörte a számod... (persze, ha a csaj nem nézte el...)De ki és miért pont a tied?!😮

Engösz
Mindenesetre várjuk a fejleményeket, remélem megoldódik a dolog.

Engösz
Oké, akkor most terjeszthetem? (Csak mert úgy írtad oda a végére, hogy msnen mehet a zaklatás 😊 )

Jeff Gordon
köszi Ágika,aranyos Tõled😊
ám,nincs fent a számom iwiwen,és ez így is fog maradni.msn ott van,ott "zaklathatnak" a lányok 😊)

Jeff Gordon
Igen,erre én is gondoltam,mert már Ti is hívtatok,és sose más vette fel,hanem én,szóval ezt nehezen tudom elképzelni.
Hát én is erre gondoltam,meg is kérdeztem tõle,hogy biztos,hogy ez-az a szám (mármint az enyém),amirõl kapja. Erre mondta,hogy igen. Na most lehet,hogy elnézte,és 70-et írt,mondjuk 20/30 helyett.
Az viszont nem hiszem hogy hazudott,kicsit zaklatott volt a hangja,olyan,mint akinek elege van az egészbõl,és számon akarja kérni az illetõn a történteket,de azt hiszem megnyugtattam,hogy nem én vagyok az.Azért ez Nekem is kellemetlen.

Engösz
Simán...kinézte iwiwen, de jó srác, zaklatom egy kicsit! (Ööö, nem magamból indultam ki)

antijuve
áhá, ismerkedni akar 😄

ups and downs

Engösz
Szent Isten! Ez nem semmi történet. De nagyon durva. Mindenesetre azt, hogy kétszer adták ki a számod, nehezen lehet elképzelni, az már kiderült volna. Az, hogy a csaj elnézte, már valószínûbb. Amúgy nem fordulhat elõ, hogy valaki hozzájutott a telefonodhoz a tudtodon kívül? De még ez is olyan béna, ráadásul többször is meg kellett szereznie. Hajj. Vagy az esetleg, hogy a csaj kamuzik...
Valahogy csak ki lehet deríteni...

antijuve
Hoppá, ez érdekes.A fenyegetés valóban nem a te stílusod, lányokkal különösen udvarias vagy 😊.Valami nagy gikszer lehet ott,

ups and downs

Jeff Gordon
Hát ez érdekes volt...

Felhív egy szegedi lány kétszer is.Hogy ki õ,az csak másodjára derült ki. Elsõre bemutatkoztam,mondja,hogy téves,mondom semmi gond.Eltelik pár perc,megint csöng.Megint visszatartott,gondoltam,hogy õ lesz,eleinte arra gondoltam,hogy vagy rossz számot adtak meg neki,vagy rosszul írta fel,vagy megint elnyomta. De nem,a csavar most jön. Közli velem,hogy az én számomról, fenyegetõ sms-ket kap,és hogy ezt nem hajlandó tovább türni,és honnan ismerjük egymást,kérdezte. Mondtam,hogy én most hallom másodjára a hangod,és a számodat se ismerem,meg különben se írta ki a telefonom. Megbeszéltük hol lakunk,mire kiderült,õ sem járt még Újpesten,én sem Szegeden.
Igaz,ettõl még találkozhattunk volna,de nem emlékszem szegedi lányra,az elmúlt évekbõl,sõt konkrétan senkit nem ismerek se ott,se onnan.Úgyhogy most nemtudom mivan,azt mondta,mikor másodjára is felhívott,hogy kétszer is leellenõrizte a számot,amirõl az sms-ket kapja,és az enyém az.
Úgyhogy most vagy az van,hogy két embernek lett kiadva ez a szám,vagy kétszer elnézte,vagy nemtudom,de egy biztos,sose fenyegetõztem sms-ben,meg amúgy se,nem az én stílusom.

Ha lesz további fejlemény majd megírom,de a lelkiismeretem nyugodt,nem csináltam semmit.

Zsófy
Wow, nagyon adja😊

De azt is fel kéne venni, amit elõadunk, ha el akarunk indulni vagy a Fiesta-val, vagy a Fusion-nal... még a kilincs is sáros lesz, úúúúgy kaparunkXD

Jeff Gordon
így van,szerintem is.

Jeff Gordon

Engösz
Idióta. Megérdemli. Nem mintha különösebben megrázná anyagilag a dolog.