44995
F1CHL - Retro
-
#42515 Petey: DVD-k?:) -
#42514 -
#42513 Petey: WTCCben 3 Cruze, 2 Lacetti.
Cruzeban: Y.Müller,A.Menü,R.Huff
Lacetti: H.Vaulkhard, D.O'Young.
Van még 6 TDi Seat egyikben Norbi.
Mellette 8 BMw 320si
Jó kis bajnokság lesz megint:) -
#42512 :)) -
#42511 kb 2 hónap múlva jelentkeznék hajvágásra. Remélem lesz időpont. -
#42510 ok -
#42509 Bocsi, mondtam, h max vk után... jöv. hét elején meg tudtuk volna ejteni, a heti programom egy hajvágás miatt valahogy semmi pénzért nem mondtam volna le.... -
#42508 Hehe :D
1. Nem tartottál rá igényt, azért vittem vissza Peetnek.
2. Kikérem magamnak, hogy "minden jött-ment"!!!!!!! Felháborító! :P -
#42507 Petey, h az a ******* álljon meg:))
mi az h az ÉN DVD-met, csak úgy odaadod minden jött mentnek?:) A Batman DVD-t Nekem adtad, én adtam kölcsönbe Áginak és akkor utána meg odaadod a tudtom nélkül a hátam mögött?! há há há hápci:) Na jó de most utoljára, nem baszlak fejbe zacskós tejjel:)) -
#42506 vezérlőpult/programok telepítése-eltávolítása...ott szedj le mindent, utolsóként magát az MSN-t. -
#42505 Segítsen valaki (ha tud) legyen szíves: le akarom törölni az msn-t, de vannak benne alkalmazáskiterjesztések, amik miatt nem sikerül a folyamat. Azt a hibaüzenetet írogatja folyton: "Ellenőrizze, hogy a lemez nincs-e tele, nem írásvédett-e, és hogy a fájl nincs-e használatban".
És egyik sincs, mert nem telt meg a lemez, az írásvédettséget levettem a mappáról és a fájlról is külön, és nincs használatban sem. -
#42504 Aztaaaaaa!!!!! De kipróbálnám!!! -
#42503 :))))) -
#42502 Hehe, ezen csúsztam le Fatherral. Hát van egy kis élmény hatás:) -
#42501 okos -
#42500 Horsedouche -
#42499 neeeemmm, az igy van h:
"GREEN FLAG, GREEN FLAG, GREEN GREEN GREEN...all right yellow flag" :) -
#42498 poén.
GREEN GREEN!!!
20 mp múlva
Yellow.
a fal télleg közel volt -
#42497 az tényleg közel volt. -
#42496 Tényleg,majdnem olyan :D
0:10-től pár mp-ig érdekes csak.Közel volt,az a fal. -
#42495 Mintha Csibében dobnám vissza 5ből 1-be:) -
#42494 na Brnoban rengeteg magyar lesz...M.Norbi indul a WTCCben! -
#42493 oké, akkor az én jegyemet te fizetheted :D -
#42492 30Euro a GOLD jegy ahogy láttam a WTCC Brno-ra a két napra. Mert péntek ingyenes.
Nem vészes. -
#42491 már nem kell.
Hajvágás lett volna, megoldottam, vártam eleget. -
#42490 De ha tudok segíteni.... Vagy mi lett volna? -
#42489 ja, csak nincs DVD íróm vagy van, csak nem tudok róla kikéne írnom stb. macera!!!:) -
#42488 ncore? -
#42487 Petey: Légyszi minnél hamarabb kérdd vissza a Win7 CD-d, mert ez vmiért qrva szar, semmit nem indít el. Befagy stb.
köszi. -
#42486 de ez buzi ez a windows...elinditom és nem indítja el, semmi nem csinál vele. Pedig aztán qrva nehéz feltelepíteni...next next next finish és mégse, meg se moccan! -
#42485 jó -
#42484 Bryan, most h új windows van, feltettem mindkét Fifát. 07 ; 10
Majd vmikor, csak most én lassan el, aztán délután este retek. -
#42483 köszi :D -
#42482 Zolder WTCC love, nagyon:) Most néztem meg így hirtelen felindulásból és juha muha:) -
#42481 totálisan! -
#42480 Az élet kegyetlen.De ez köztudott. -
#42479 oké, akkó megoldom, tárgytalan. -
#42478 Vagyok. Nem, nem zárkóztam el:), csak nem volt mihez hozzászólni, plusz tanultam... Baj?:D
Rá érek-e? Hááááát... itt van nálam egész héten Tibi... Inkább jövő hét... -
#42477 Oh, köszönöm kérdésed:)
Hogy ment? Megtekintésnél tuti lefényképezem... Olyan szívatós feladatokat raktak bele, h elmondani nem lehet, és az a legsiralmasabb az egészben, hogy ZH feladatokat és pótvizsgákat oldottam meg, plusz a tk-ban az összes megoldott feladatot, és mindent, amit órán megcsináltunk. És ezek a mocskok így is tudtak olyat adni, ami rohadtul nem volt benne... szóval oké, h VK, és oké, h szopassuk meg vmilyen szinten az embereket, de az, h szombat 8kor és ennyire.... pfff -
#42476 a Nagyságos asszonyt kérdezném (gyk: Zsóf), hogy a a jöv héten péntekig ráér vmikor vagy nem? Vagy már totál elburkolózott a külvilágtól? Köszöntem.