F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DD Ahova akarod, nekem mind1..
Megane cup valami állat. 44fõvel indultunk a futamon, semmi lagg... 14.lettem 33. rajthelyrõl. meg második futamon 37.helyrõl 6.lettem😊
Megane cup valami állat. 44fõvel indultunk a futamon, semmi lagg... 14.lettem 33. rajthelyrõl. meg második futamon 37.helyrõl 6.lettem😊
T.T.
meglátjuk,de sztem elég béna lenne az autón egy kék cimer:S
na mind1
meg jó lenne egy konkrét hely ahova akarod,persze ezzel nö a mérete a patchnek,tehát semmiféle rinyát igy nem fogadok el senkitöl😊
na mind1
meg jó lenne egy konkrét hely ahova akarod,persze ezzel nö a mérete a patchnek,tehát semmiféle rinyát igy nem fogadok el senkitöl😊
The only speedometer is in your head.
asszem megyek aludni.
jó8.
holnap folytatom a munkát,sztem sulit kihagyom,úgyis csak egy elöadás lenne,abból meg jegyzet van😊
jó8.
holnap folytatom a munkát,sztem sulit kihagyom,úgyis csak egy elöadás lenne,abból meg jegyzet van😊
Free!nemhiszem h lesz idöm a logora,meg ez eléggé filléres munka,de majd meglátom,mindenesetre nem igérem meg...
úgy utálom ezt a Hondát,hatszáz féle festésük van,és most mindet módosithatom,mert gzsolt nemtudja h mivan... na mind1...
úgy utálom ezt a Hondát,hatszáz féle festésük van,és most mindet módosithatom,mert gzsolt nemtudja h mivan... na mind1...
majd meglátod,meglepödsz majd rendesen sztem.
nem,ez tölthetö lesz a jöv7en,remélem.
nem,ez tölthetö lesz a jöv7en,remélem.
anyám,mennyi meló,és még hol a vége?:S
egyébként fasza az egész,jó minden,free majd megtudod egyhónap múlva😊 úgysejtem örülni fogsz.
egyébként fasza az egész,jó minden,free majd megtudod egyhónap múlva😊 úgysejtem örülni fogsz.
ré.
nem volt vmi izgalmas futam,Heidfeld és BMW zseniális,szezon második fele az övéké lesz.McLaren sux,Alonso mégnagyobb,Hamilton maker,Kimi looser,Massa the winner😊
nem volt vmi izgalmas futam,Heidfeld és BMW zseniális,szezon második fele az övéké lesz.McLaren sux,Alonso mégnagyobb,Hamilton maker,Kimi looser,Massa the winner😊
hát szar verseny volt nagyon...mind1, bajnokságban 4. vagyok 5 ponttal lemaradva, vhonnan ismerõs a helyzet😊
T.T.
akkor ezt még megmutatom neked is Free,ime a Ferrari,jelenesetben Gattié:

nekem ez a név jön be nagyon a szárnyon:S:S még gondolkodom h magamnak megcsináljam-é?
hát remélem az lesz.vhogy muszáj felülmúlni mindig az elözö munkámat,sztem ez most könnyüszerrel sikerül majd 😊
olvastam,télleg az,elég faszság😄 de megoldom neked,ha ragszkodsz hozzá,max lekapok vmi jelentéktelen logot,ha nem fér el.
olvastam,télleg az,elég faszság😄 de megoldom neked,ha ragszkodsz hozzá,max lekapok vmi jelentéktelen logot,ha nem fér el.
asszem én megyek aludni.hnap nem folytatom,mert vendégség miegymás,de majd hétfö-kedd táján befejezem,és szerda magassága körül tölthetö,reményeim szerint.még egy két dolgot szépitek,loading screen meg ilyenek(csupa baromság tudom😄) aztán hajrá😊