F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl.
nekem 8as.nem munka azt átirni😊 már lassan szinte bármit megtudok csinálni,csak modellezni és festeni nem nagyon(mármint igazi kocsit lefesteni f1cre),ezért nem csinálok modot😊 még😄
nekem 8as.nem munka azt átirni😊 már lassan szinte bármit megtudok csinálni,csak modellezni és festeni nem nagyon(mármint igazi kocsit lefesteni f1cre),ezért nem csinálok modot😊 még😄
The only speedometer is in your head.
menni fog,ügyes vagy te,ugye Free?😄
gratula.csak igy tovább Zsófy😊
gratula.csak igy tovább Zsófy😊
én mindenképp megyek ha lesznek akikkel versenyezhetek.
max ha normális mod nem lesz,akkor berakunk vmi más fizikát,amit megszavaztatunk.
max ha normális mod nem lesz,akkor berakunk vmi más fizikát,amit megszavaztatunk.
Köszi😄 de akkor már túl voltam rajt😄, és sztem tök jól sikerült😊 tudásomon felül teljesítettem😄
De majd még szerdán szurkoljatok jobban 2-tól pls, mert német különbözetizek, és attól viszont naon parázok😄
De majd még szerdán szurkoljatok jobban 2-tól pls, mert német különbözetizek, és attól viszont naon parázok😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
nekem muszáj,pontot akarok szerezni,és ez csak úgy lehetséges,ha sokat gyakorlok😊
mek én is.majd még firkálok vmit.
hir:ez a fasz mateka,komolyan mondom,most elkezdett fenyegetni megint mindenkit h lehet ki se adja a modot(hát viszont ez a mod tényleg rohadt jó lenne) minden meg lenne benne csinálva,fehér csik lágy gumin stb.nagyon faszán néz ki,lehet jövöre mehetnénk is ezzel,de faszomért ilyen idióta... na mind1.csak adja ki a modot😊 vmivel kell menni jövöre😄DD
hir:ez a fasz mateka,komolyan mondom,most elkezdett fenyegetni megint mindenkit h lehet ki se adja a modot(hát viszont ez a mod tényleg rohadt jó lenne) minden meg lenne benne csinálva,fehér csik lágy gumin stb.nagyon faszán néz ki,lehet jövöre mehetnénk is ezzel,de faszomért ilyen idióta... na mind1.csak adja ki a modot😊 vmivel kell menni jövöre😄DD
köszi,meglesz az remélem,optimista vagyok,a pálya egész jól fekszik.még van egy hét qualig,úgyhogy hajrá😊
kösz.20elejét meg akarom közeliteni,talán a 19vége,de lehet ez már túl nagy elvárás:S
mai Bryannel közös teszten 1:20:748ig jutottam,de még lesz benne böven,még csak kb 100kört mentem a pályán😊
nem egészen.mind1,többet tudok mint te😛
majd hnap meglátod a patchben,ha figyelsz,és okos vagy,és gondolkodol rájössz😊
bármennyire is hihetetlen azért nem kis munka egy ilyet összerántani...
majd hnap meglátod a patchben,ha figyelsz,és okos vagy,és gondolkodol rájössz😊
bármennyire is hihetetlen azért nem kis munka egy ilyet összerántani...
nekem tökéletes a Petronas oda,nem kell nekem mindenhova a nevem.egyszer rajta van azt jóvan.ha még nem az én nevem lenne ott,hanem másé😄,akkor kérnék,de így jó nekem ahogy van.thx
ups and downs
Bryan!
biztos nem akarnál egy ilyen hátsó szárnyat? persze a te neveddel😊
majd irj rám pls msnen
biztos nem akarnál egy ilyen hátsó szárnyat? persze a te neveddel😊
majd irj rám pls msnen
na kész van 80%ig,és akkor most jön a BMW,legalábbis Peet kocsija.és ha ez is megvan akkor released,bár Free lehet elkéne mondanom vmit:S na mind1.
végülis megkaptad a cselzit,remélem megfelel a hely ahova raktam,lényeg,h mindig látni fogod😊
végülis megkaptad a cselzit,remélem megfelel a hely ahova raktam,lényeg,h mindig látni fogod😊
hajrá Zsófy.
bocs h igy késve szurkolok.
gondolj arra h BMW Power,akkor nem lesz gond😄D
bocs h igy késve szurkolok.
gondolj arra h BMW Power,akkor nem lesz gond😄D
Hát, emberek... egy óra mulva alapvizsgázok:S
Drukkolást kérnék!
Pussza
Drukkolást kérnék!
Pussza
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
jó ronda lesz,nem azért mert nemsszeretem a cselzit,hanem mert télleg,de a tied lesz.mondjuk igy látatlanban aztmondom,h egy 50-60megával megemeli a patchet,meg ugye igli kocsijai,az is szép lesz,mert kb 10db 12megás bmp fájlt kell belerakni.persze csomagolva lényegesen kisebb lesz,de 100 mega alatt ne nagyon gondolkodjatok...
biztos jó lehetett.
biztos jó lehetett.