44995
F1CHL - Retro
-
Nem undorító. Én pl szívesen végignézném.
Az én szemem is így fogják megcsinálni csak trutyis rész nélkül... -
ezektől engem is a hideg ráz :D -
egyébént nem haragszok a korai telefonálásért, be vagyok kapcsolva, de akkor legalább ne értelmetlen lenne mint néha. Attól falra mászok. -
yD megfelel? -
holnap reggel 7re van időpontja. Elmagyarázta és undorító ahogy csinálják. Lézer, szemgolyó metszét, trutyi kiszívás...ettől még egy darabolt csávó is szebb.
23án majd megyek érted vasúttal, csak Te nem jössz vele. -
Squeezer - okéé jó régi, hallgatható
Keane - ollé, Fifa zero seven
AC/DC - klasszikus , nagyon állat:)
Dub Fx - belehallgattam, nem stílusom, párszor hallgatható
Oliver - hmm...rádióban elmenne. -
inkább nem reagálok :D -
Hajaj, akkor én ezért mit kapok?:D
Nem írtam semmitXD -
Ma műtötték? És jól van?
Elém kijöhetsz a délibe, h bevigyél 8ra:D -
megb@szlak síkosító nélkül:))) -
Felhívlak én, úgyis ébren leszek :D -
akkó má b+ én is
Na mindjárt meghallgatjuk Petey ill. Zsóf zenéit.
Remélem Anyám reggel nem hív föl 7kor h menjek a kórházba érte, mert dang milyen álmos vok, csak nincs kedvem aludni -
Én is én is!!A Fifa zenében is király, rakat jó szám van a játékban.Ez az egyik :) -
Juuuuuj..... annyira ismerős volt... de én csak a Blue jeans-ra emlékszem:D Amúgy köszi:) megadta a löketet a melóhoz:)
Akkor én is hozok nektek két számot...
Dub Fx...nekem nagyon bejön:)
És ez... annyira....:) -
Naja, szép az a San Siro :). -
Mentek ki magyarok is..
"Jegy+szállás+utazás busszal 39.000 Ft. "
Hát aki Milanban él, az vagy inter vagy milan drukker. Ősi riválisok. Mint egy Újpest Fradi kb. csak megosztoznak a stadionon. De milyen stadionon, úristen!:) -
Szerintem ott lenni is nagyon jó lehet,nézők között is lehet egy nagyon jó fajta hangulat.
Meg azért érted más,pl aki ott lakik Milanoban egész nap ezt a meccset várja,ha Milan drukkol akkor a Milant,ha az Internek,akkor az Interét (általában azért mindkettő BL résztvevő). Igazából van kinek szurkolni,magas szintű európai meccsen,és még a jegyeket is meg tudják fizetni.
-
qrva jó lehet ilyen BL meccsen résztvenni. San Siroban, sztem több mint 80e ember előtt focizni. Iszonyat király lehet... -

-
.osan Bryan -
nekem jó.Majd úgyis beszélünk -
szerdán megyek be órára hozzád, nem jó az? -
Tényleg nagyon jó,már töltöm is le:)) -
Oh te jó ég! Az első tényleg nagyon retro, viszont a második....nagyon király! -
Zsófy,ezt a számot Neked találtam. Hátha örülsz neki,igazi retro..Emlékszem ez akkor volt sláger,amikor ovis voltam.
És az Uraknak is egy zenét.Nem rossz szám. Jó buli lehetett ott a koncerten. -
Nem történt semmi.Fáradt vagyok, nem volt jó nap.
a többit nem magyarázom meg (= -
Úristen, hogy lehet, hogy ennyi rettenet történjen? Ráadásul folyamatosan... És igaza van Zsónak, próbálj valami kevésbé frusztrálót keresni magad körül. -
Ilyen negatív hozzáállással ne is reménykedj... -
Ez a nap katasztrófa.A holnapi is az lesz.A péntek-szombat-vasárnap meg még annál is rosszabb.A hétfő megint katasztrófa, a kedd úgyszintén, és minden kezdődik előlről.Bárcsak történne valami jó...... -
Köszi.
Megyek is pihenni.
Jó éjt mindenkinek! -
Én is,tényleg kíváncsi lettem volna,majd legközelebb. :)
Köszi,remélem hamar megfogok. -
rugalmas kérdés, rugalmas válasz mehet rá. -
Ezt a csavar mondja?... -
Jobbulást! -
Mit mond a csavar az ágyban?........... Még egy menet és megszakadok! :)) -
:(( De sajnálom! Mindenesetre akkor jobbulást Neked, vigyázz magadra és gyógyulj meg hamar! Tudod, tea, meleg, aspirin. -
Kár hogy nem jöttél,jó lett volna:) De majd bepótoljuk,időnk, mint a tenger :)
Viszont ne haragudj,de le kell mondanom a holnapot,elég rosszul érzem magam pár órája,már a suliban is éreztem,azóta még rosszabb. Alaposan megfáztam sajnos,és még az elején vagyok.
Bocs lányok. -
- Milyen telefonja van?
- Nokia.
- És azon belül?
- Ericsson 318-as.
- A megjelenítendő névhez mit írjak?
- A nevét...
- Amit a Matáv adott nekem?
- Nem... amit a szülei adtak magának... -
5,7km, ekkora volt a világ leghosszabb vonatja ami közlekedett. Ez akkor távolság, mint a Margít híd budai hídfőjétől, a petőfi híd budai hídfőjéig a 4-6 vonalán (Nyugati,Blaha stb.)....durva:) -
Most már világos