44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    OMG:D
  • antijuve
    Free, akkor dél körül jössz a Viszlayhoz?Csak mert találkozhatnánk, mert én meg teremcipőt néznék (vennék).
  • Freedom88
    Egy kis történet...nem Tőlem, csak olvastam...

Olyan is előfordult egyszer, hogy Rákosrendező az esztergomi vonatot elküldte Rákospalota-Újpestnek. Előre is mentem megkérdezni:
    -Tiszteletem, Vezér úr, nem Esztergomba megyünk?
    - Dehogynem. De úgy látszik, a forgalom ma úgy döntött, hogy Szob - Érsekújvár - Komárom útirányon át! :-)))
    Aztán végül visszamentünk Rendezőre :-)
  • Freedom88
    loool, ez qrva jó.

A másik meg ami qrva jó, jobb oldalt az első Sky F1 2010 Trailer.
  • Zsófy
    Köszi, rámfér:D
  • antijuve
    no problem
  • Freedom88
    jobbulást!
  • Freedom88
    ez igaz, de mijé?:)

Ja egyébként sry Bryan, de nem hiszem h a holnapi látogatás összejön, mert tegnap dobtak be egy levelet, miszerint szerdán 12:00-16:00között jönnek kicserélni a gázórát. Mivel épp nem dolgozok, igy tényleg csinálják meg, mert aztán kitalálnak olyan lehetetlen időpontot, h na...sry! Bepótoljuk!

3:45ig tolatgatni? Imádom...buzi köcsög kamera buzi
  • antijuve
    ezért már megérte felkelni :P
  • Zsófy
    Áhhh alig:D Csak szombat-vasárnap este lázas voltam, aztán úgy döntöttem, nem megyek be... Hót vörös a torkom, ma ettem keményen egy pizzáscsigát és egy ek. levest. Most tudtam elerőltetni a megmaradt gyerekadag levest, mert az legalább zöldség és vitamin.
    Csak azoknak, akik nem undorodnak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van egy bazinagy gennyhólyag is a torkomon, ami full kemény, tegnap ki akartam szúrni egy vérvevő tűvel, de csak a vér folyt belőle:D
    .
    Magyar eü. rulz... 2,5 óra várakozás, és VÉGRE nem csak azt kaptam tanácsnak, h "Tantum Verde", mint múltkor, mikor tüszős mandulával mentem XD
  • Zsófy
    Sry...
  • antijuve
    Már megint nagyon elegem van, rohadt gép folyton újraindul, ha le akarok játszani egy videót, mindezt a tetves Nvidia drivernek köszönhetem, ami persze nem tudja normálisan feltenni magát.
  • Engösz
    Ja, most olvastam az esetről az újságban. Azt írta, hogy a "tettes" sírva vonult le a pályáról (képet is közölt róla). Azért mindkettőt sajnálom.
  • antijuve
    kcsg Free....
  • Engösz
    Ohhh jajj, nekem! Tán betegség? Ha igen, akkor gyorsan szedd össze magad! Ha leszel msn-en, akkor kikérdezlek! Vigyázz magadra!
  • Freedom88
    Zsóf, jót akartál, vagyis jót is tettél és jólesett h muthernak dobtál egy hívást és mily meglepő rajtam csattan megint, hogy én nem is hívtam, hát pedig aztán pénteken megkérdeztem h mi a lófasz a helyzet vele.
    Istenem ez a Kelly Family....
  • Zsófy
    Jóreggelt! Engösz, csak jelezném, hogy a héten ne hordozgasd a teát, meg offolnom kell a "partyt", mert nem leszek suliban...
  • Freedom88
    ripp-ropp
  • Engösz
    Igen, pontosan olyen! :D Úgy érzem ez emlék még mindig élénken él benned! :))
  • Engösz
    :)
  • Zsófy
    Ne nézz ki az ablakon! Ne nézz ki!!!!! :D
  • Jeff Gordon
    Vagy ez a kutyus :)
  • Engösz
    Ez például aligha ijesztő.
  • Engösz
    Igen, puszta pszichológia :D
  • Engösz
    Bizony nem az, sajnálom is miatta. Az arcán is látszik szerencsétlennek, hogy kevéssé élvezi a dolgot...mily meglepő.
  • antijuve
    Mellesleg igen, én se álltam ki, hogy ne nézzem meg, pedig írták, hogy erős idegzetűeknek, én pedig tudom magamról, hogy nem igen bírom az ilyeneket.
  • antijuve
    Nekem elég, ahogy az Arsenal-játékosnak (kék mezű) a jobb lába áll.Enyhén szólva sem természetes.
  • Engösz
    Pl nyílt törés premier plane-ban, vagy hasonló. De szerencsére nem az volt :)
    Egyébként ez olyan pszichológia ráhatású írás volt (a képre vonatkozóan)...mint az hogy ha valakinek azt mondják, hogy "ne nézz oda!", akkor általában reflexből abba az irányba néz :) Gondolkodtam rajta, hogy megnyissam-e a képet. És aztán megtettem :)
  • antijuve
    ezt hogy érted?
  • Engösz
    Huhh, pedig féltem, hogy valami "konkrétabb" lesz.
  • antijuve
    Erős idegzetűeknek egy sérülés
  • Engösz
    Igen, megvan, szerencsére. Éldegél Ádámjával mint a befőtt! :) A hülyeség ha nekünk is fájna.....nagyon sokat nevettünk, ott voltunk már a film előtt egy órával :D
  • Freedom88
    Ezt a filmet is ajánlom mindenkinek, aki akar egy kis kikapcsolódást!
  • Zsófy
    Nah, az zsír:) enniy kikkapcs rád is rád fér:)Anitával? Jól van, meg minden?:)

Én tegnap láttam Ms. 1189-et:) Totálisan felújították, csinatos lett:)
  • Engösz
    Ma láttam a Sherlock Holmes-t moziban. Egész jó kis film volt, bár a történetet kicsit továbbgondolták, a szereplők alakítása nekem nagyon tetszett.
  • antijuve
    Nemgond, nekem 2re vissza, úgyis fáradt voltam.
  • Freedom88
    Bryan, ma már nem. Kell mennem délután segíteni, délelőtt is picit nehézkes volt. Sry.
  • Freedom88
    boncolás? az túl szabályos. Mikor tényleg darabokra, az az igazi.
  • Zsófy
    Oké oké:)
    Mennék én szétdaraboltat is nézni.... csak sehogy nem tudnak bejuttatni egy boncolásra:(
  • Freedom88
    akkor majd elkérem a videó felvételek ha lesz.
    De előtte egy szétdarabolt vkit kell megnézni, én meg azt nem találom undorítónak.