44995
F1CHL - Retro
-
#42675 OMG:D -
#42674 Free, akkor dél körül jössz a Viszlayhoz?Csak mert találkozhatnánk, mert én meg teremcipőt néznék (vennék). -
#42673 Egy kis történet...nem Tőlem, csak olvastam...
Olyan is előfordult egyszer, hogy Rákosrendező az esztergomi vonatot elküldte Rákospalota-Újpestnek. Előre is mentem megkérdezni:
-Tiszteletem, Vezér úr, nem Esztergomba megyünk?
- Dehogynem. De úgy látszik, a forgalom ma úgy döntött, hogy Szob - Érsekújvár - Komárom útirányon át! :-)))
Aztán végül visszamentünk Rendezőre :-) -
#42672 loool, ez qrva jó.
A másik meg ami qrva jó, jobb oldalt az első Sky F1 2010 Trailer. -
#42671 Köszi, rámfér:D -
#42670 no problem -
#42669 jobbulást! -
#42668 ez igaz, de mijé?:)
Ja egyébként sry Bryan, de nem hiszem h a holnapi látogatás összejön, mert tegnap dobtak be egy levelet, miszerint szerdán 12:00-16:00között jönnek kicserélni a gázórát. Mivel épp nem dolgozok, igy tényleg csinálják meg, mert aztán kitalálnak olyan lehetetlen időpontot, h na...sry! Bepótoljuk!
3:45ig tolatgatni? Imádom...buzi köcsög kamera buzi -
#42667 ezért már megérte felkelni :P -
#42666 Áhhh alig:D Csak szombat-vasárnap este lázas voltam, aztán úgy döntöttem, nem megyek be... Hót vörös a torkom, ma ettem keményen egy pizzáscsigát és egy ek. levest. Most tudtam elerőltetni a megmaradt gyerekadag levest, mert az legalább zöldség és vitamin.
Csak azoknak, akik nem undorodnak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.van egy bazinagy gennyhólyag is a torkomon, ami full kemény, tegnap ki akartam szúrni egy vérvevő tűvel, de csak a vér folyt belőle:D
Magyar eü. rulz... 2,5 óra várakozás, és VÉGRE nem csak azt kaptam tanácsnak, h "Tantum Verde", mint múltkor, mikor tüszős mandulával mentem XD -
#42665 Sry... -
#42664 Már megint nagyon elegem van, rohadt gép folyton újraindul, ha le akarok játszani egy videót, mindezt a tetves Nvidia drivernek köszönhetem, ami persze nem tudja normálisan feltenni magát. -
#42663 Ja, most olvastam az esetről az újságban. Azt írta, hogy a "tettes" sírva vonult le a pályáról (képet is közölt róla). Azért mindkettőt sajnálom. -
#42662 kcsg Free.... -
#42661 Ohhh jajj, nekem! Tán betegség? Ha igen, akkor gyorsan szedd össze magad! Ha leszel msn-en, akkor kikérdezlek! Vigyázz magadra! -
#42660 Zsóf, jót akartál, vagyis jót is tettél és jólesett h muthernak dobtál egy hívást és mily meglepő rajtam csattan megint, hogy én nem is hívtam, hát pedig aztán pénteken megkérdeztem h mi a lófasz a helyzet vele.
Istenem ez a Kelly Family.... -
#42659 Jóreggelt! Engösz, csak jelezném, hogy a héten ne hordozgasd a teát, meg offolnom kell a "partyt", mert nem leszek suliban... -
#42658 ripp-ropp -
#42657 Igen, pontosan olyen! :D Úgy érzem ez emlék még mindig élénken él benned! :)) -
#42656 :) -
#42655 Ne nézz ki az ablakon! Ne nézz ki!!!!! :D -
#42654 Vagy ez a kutyus :) -
#42653 Ez például aligha ijesztő. -
#42652 Igen, puszta pszichológia :D -
#42651 Bizony nem az, sajnálom is miatta. Az arcán is látszik szerencsétlennek, hogy kevéssé élvezi a dolgot...mily meglepő. -
#42650 Mellesleg igen, én se álltam ki, hogy ne nézzem meg, pedig írták, hogy erős idegzetűeknek, én pedig tudom magamról, hogy nem igen bírom az ilyeneket. -
#42649 Nekem elég, ahogy az Arsenal-játékosnak (kék mezű) a jobb lába áll.Enyhén szólva sem természetes. -
#42648 Pl nyílt törés premier plane-ban, vagy hasonló. De szerencsére nem az volt :)
Egyébként ez olyan pszichológia ráhatású írás volt (a képre vonatkozóan)...mint az hogy ha valakinek azt mondják, hogy "ne nézz oda!", akkor általában reflexből abba az irányba néz :) Gondolkodtam rajta, hogy megnyissam-e a képet. És aztán megtettem :) -
#42647 ezt hogy érted? -
#42646 Huhh, pedig féltem, hogy valami "konkrétabb" lesz. -
#42645 Erős idegzetűeknek egy sérülés -
#42644 Igen, megvan, szerencsére. Éldegél Ádámjával mint a befőtt! :) A hülyeség ha nekünk is fájna.....nagyon sokat nevettünk, ott voltunk már a film előtt egy órával :D -
#42643 Ezt a filmet is ajánlom mindenkinek, aki akar egy kis kikapcsolódást! -
#42642 Nah, az zsír:) enniy kikkapcs rád is rád fér:)Anitával? Jól van, meg minden?:)
Én tegnap láttam Ms. 1189-et:) Totálisan felújították, csinatos lett:) -
#42641 Ma láttam a Sherlock Holmes-t moziban. Egész jó kis film volt, bár a történetet kicsit továbbgondolták, a szereplők alakítása nekem nagyon tetszett. -
#42640 Nemgond, nekem 2re vissza, úgyis fáradt voltam. -
#42639 Bryan, ma már nem. Kell mennem délután segíteni, délelőtt is picit nehézkes volt. Sry. -
#42638 boncolás? az túl szabályos. Mikor tényleg darabokra, az az igazi. -
#42637 Oké oké:)
Mennék én szétdaraboltat is nézni.... csak sehogy nem tudnak bejuttatni egy boncolásra:( -
#42636 akkor majd elkérem a videó felvételek ha lesz.
De előtte egy szétdarabolt vkit kell megnézni, én meg azt nem találom undorítónak.