F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
Olvasgattam picit össze vissza Facebookon és ilyet találtam:

"Hölgyeknek: "A hóesés olyan, mint új férfi az ágyban. Nem tudod meddig tart és hány centis lesz!"
----------------------------
"Peter Barta: rosszul írtad Norbi, a második mondatrészt valahogy így kellett volna: searchingeltem 630 Forintot too. 😄
True, este cidri was, de gyorsan walkingoltunk a kocsihoz, aztán viszonylag hamar haza travellingeztünk.

😊))

T.T.

Zsófy
Úúúúristen... szegény Bodri 😄

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Zsófy
Köszönöm 😊 És jeles lett! 😊

antijuve
jesszus 😄
kicsit beteges

ups and downs

Freedom88
na ez így nem jött össze....íme akkor a szöveg:

"Gyerekkorom óta nagy kedvelõje vagyok az autóversenyeknek, és néhány éve – amióta rátaláltam – a számítógépes versenyszimulátoroknak is. Nagyon örülök, hogy felfedeztem online ligákat, ahová lehet csatlakozni, így az interneten keresztül egymással vívhatunk izgalmas versenyeket.
A szimulációs élmények korlátozottak a számítógépen. Csak audió és vizuális hatások vannak, helyenként egy kis FF-kel fûszerezve. Ezért a versenyzõi évek alatt kifejlesztettem hogyan lehet kiterjeszteni ezeket a további érzékszerveinkre.
Ha nem bánjátok, ezt megosztanám veletek pár sorban.

Te$co gazdaságos RaceWheel FF az irányító eszközöm.
Anyám vett a kínaiban egy síoverált, amiben kertészkedni szokott a zimankósabb idõkben. Ezt használom a versenyekre. És mivel piros, így a Ferrari színeiben ülhetek rajthoz.
A pilótakesztyû beszerzése sem okoz különösebb gondot, bármelyik háztartási boltban kaphatunk számunkra megfelelõt.
Természetesen sisakom is van. Fater kõrösi bukóját lízingelem a versenyekre, amit Neolux festékkel átpingáltam F-1-es designra. (Azóta a Komár mocija is gyorsabban húz, ha megy vele pecázni hajnalban.)
A hangkártya kimenete a házimozi erõlködõjére van kötve és a decibelekkel sem spórolok. Így a szomszédok is élvezhetik, ha otthon versenyzem.
A menetszelet egy ventillátor biztosítja, amit a monitor fölé rögzítettem néhány gumipókkal. A székem támlája mögött egy hõsugárzó van, ami a motorhõt hivatott közvetíteni. Az illatokról sem feledkeztem meg. Egy Petri-csészében sebbenzint párologtatok. Mellette egy kicsit távolabb egy hamutartóban gumikesztyût pörkölök füstölõ pálcák segítségével. Ez adja az égett abroncsok illatát – és a keleti futamok feelingjét.
A verseny alatt a folyadékbevitelre is ügyelni kell. Borfejtõ gumicsövön keresztül szívom be a vizet. A csõ másik vége a közeli akváriumban van, így nem kell külön tartályt beiktatni a projectbe. (A múltkor a célegyenesben egy guppi is beleúszott a csõbe.)
A kerékcserék alkalmával szüleimnek van pár másodpercük, hogy megtöröljék a sisak plexijét, dobjanak egy újabb kesztyût a hamutartóba és megetessék a halakat.
Pepita-kockás zászló hiányában nálunk a versenyt árpádsávos zászlóval intik le, amit egy-egy futamra a sarki kocsmában kölcsönzök az ivócimbiktõl.
Amit még nem sikerült megoldani, azok a G-erõ hatások.
Terveim már vannak. Bodri pórázához veszek még hármat. Ezeket tenném a nyakamba a négy irányból. A pórázok másik végei pedig egy speckó, rugós, 'hidralikus' szerkezet karjaihoz kapcsolódnának, amik húznák a fejemet a megfelelõ irányba, attól függõen, hogy gyorsítok, fékezek, vagy kanyarban vagyok.
Ha ezen házi praktikák felkeltették az érdeklõdéseteket, próbáljátok ki bátran, nem fogjátok megbánni!

És mielõtt még megkérdeznétek… Igen, a futamok után overálmosás van.

Jó versenyeket kívánok! A tapadás legyen veletek, meg ilyenek…!"

T.T.

Freedom88
antijuve
+1

ups and downs

Freedom88
Gratula Zsóf!

T.T.

Freedom88
Köszönöm

T.T.

Freedom88
Köszönöm

T.T.

Engösz
Isten éltessen Norbi, jó egészséget és sok boldogságot a kis családhoz! 😊

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

antijuve
óó az eltûnt személy is megjelent 😊

ups and downs

Jeff Gordon
Isten éltessen Free! 😊

The only speedometer is in your head.

Freedom88
Kösziiii

T.T.

Zsófy
Boldog születésnapot Norbi! 😊

antijuve
Hûha, ezek akkor komoly célok.

ups and downs

Freedom88
idõvel majd valami más fajta munka, meg azzal nincs baj ha több papír van a kezemben. Fõleg a mai világban nem.
Be kell látni, hogy amit csinálok büntetlenül orvosilag nem lehet és nem szeretnék annyira idõ elõtt kinyiffanni. Tegnap is egy kollégánk 50 körüli a mozdonyon halt meg. Pár nappal ezelõtt pedig Fehérváron kért mentõt az egyik kollega, mert mellkasi fájdalmakra panaszkodott és így látta biztonságosabbnak. Azért ezek intõ jelek!

Meg hát itt van a család, jobb lenne picivel több lóvét keresni egy munkával és nem maszekolni a normális állás mellett.

T.T.

antijuve
ahaa. az is rokon területed.
van vmi konkrét célod vele, vagy csak úgy?

ups and downs

Freedom88
Inkább vmi közlekedéssel kapcsolatos, Gyõrben. Levelezõn...

T.T.

antijuve
mióta én felvételiztem, azóta nemtom hányszor változtattak már ezen. Egyszer biztosan.De itt van egy pontszámító hiteles forrásból.. Meg a felvi.hu-t érdemes olvasgatni.

Noo és milyen fõsulin? Gondolom vmi mûszaki.

ups and downs

Freedom88
Ja, mivel belõlem is van, csak jó adottságai lehetnek 😊)

Akartam kérdezni, hogy most miként számolnak felvételi pontokat? Mégis csak jobban jártas vagy benne. Gondolkozok fõsulin és azért szeretném megtudni mégis mennyi pontom van.

T.T.

antijuve
hûha, másfél hónap és itt is van.
örülj neki h jók lesznek az adottságai és nem kell Pacsirtának hívni 😊)

ups and downs

Freedom88
2075g a bébi 32. héten és még csak most fog nõni😊
6cm hosszú a combcsontja...hosszú combú. Lesz bajom a kretén csávókkal majd:]

T.T.

Freedom88
más a leányzó fekvése, ahogy mondani szokás!

T.T.

Zsófy
Basszus, én szeretek utazni :$
Jó, pl suliba pont nem, de pl mikor Ricsihez kellett hazamennem Bcsabára, akkor is örömmel tettem, mert tudtam, h vár 😊
Nyilván, ha ezt heti rendszerességgel kellene megtennem, nekem is tele lenne mindenem vele...

Freedom88
Nem tudom.
Azt se tudom én miként bírtam ki, mikor Bp-Putnok között ingáztam péntek-vasárnap ritmusban. De vhogy csak sikerált...
Legtöbbször, ahogy mondani szokás, nemiszervem bõrének ritmikus mozgatásával vagyis semittevéssel, zenehallgatás, filmnézés.

T.T.

antijuve
hmm, egy évfolyamtársam is hasonló õrült volt, csak õ buszozott...
hogy bírják ki?én már azt a fél órát baromira unom, amit a metrón kell(ett) utaznom a suliba.

ups and downs

Freedom88
Vonattal 2 átszállás, 3 óra pár perc menetidõvel....kellemes!

T.T.

Zsófy
De még mennyire 😄
Igen, hazajár, bár nem csak hétvégére, mert heti 1-2 napot van csak benn suliban 😄

Freedom88
azta, kicsi a világ....
Kollégista hetvégén hazajárós?

T.T.

Zsófy
Bende Boglárka a csaj. Vázolta Katusnak, hogy Hét-en lakik, és hogy az közel van Putnokhoz. Én meg modntam, hogy régen voltam ott, és megkérdezte, hogy kinél. Én meg mondtam, h T. Norbert nagymamájánál, és mondta, hogy általánosban egy általánosba jártatok, és az anyud volt a német tanára. Serényi László ált iské

Freedom88
Örülök neki!

Ki az a társ valaki?!
Hogy kerültem egyáltalán szóba?!
Melyik ált.iskola? Pesti v. vidéki?

T.T.

Zsófy
Igen, megvolt 😊
Köszi még egyszer 😊

Képzeld, ma rájöttünk egy szaktársnõmmel, hogy Ti ismeritek egymást 😄
Még általános iskolából 😄

Freedom88
megyen e?

T.T.

antijuve
na, csak nem ott volt?

ups and downs

Zsófy
wow, Te tudsz vmit 😊

antijuve
spam mappában megnézted?

ups and downs

Zsófy
Nem kaptam meg 😞

Freedom88
ott a meghívó

T.T.

antijuve
milyen igaza van 😄

ups and downs

Zsófy
A lépcsõzés még hasznára fog válni! Könnyebb lesz a szülés 😊

Zsófy
Igen 😛. De azt monda, elõbb a diploma... :/ 😄

Freedom88
Facebook meg emlékeztet, h évfordulóm lesz. Rég rossz ha így jut eszedbe AZ a bizonyos sátum

T.T.

Freedom88
Ahülye csak letölt, nincs visszatöltve, jóhogy felfüggesztenek...
Múltkor index fórum, most ez....ejh

T.T.

Freedom88
Anita szereti. Meg ahogy kúszik a kezembe, haláli jó.
Persze emelett számtalan nehézség. Pl: naponta 72 lépcsõfok megmászása...
De óriás hasa van, 105cm átmérõ, 28. hétben...
4 kg körülire számolunk

T.T.

antijuve
huha, és a barátod is tud errõl? 😄

ups and downs

Zsófy
Jáj, de jó látni, hogy nem csak én fogok szopni novemberben 😊.
Ejj, ez kegyetlenül nem a mi hónapunk lesz 😄

Zsófy
Uuuuu, de jóóóóó 😊
Már várom én is, hogy terhes legyek 😄. Bár azt hallottam sokfelõl, hogy az anyukák nem szeretik, ha a hasukat simizik :/. De remélem én is kivétel leszek 😊

Zsófy
😄 a sors keze 😄

Freedom88
belõlem kiindulva igaz.....😊)

T.T.