44995
F1CHL - Retro
-
#21393 asszem én lelépek,jó8,sziasztok -
#21392 button komoly képet vág itt:D
-
#21391 bryan.
csináltam neked egy avatvart,igaz mert megigértem,megaztán unatkoztam is,tehát nem lett vmi nagy cucc,nem kell,sztem nem fog tetszeni,de most ennyire futotta,ha egyszer megunod ezt(ami most van),akkor majd csinálok másikat
-
#21390 eléggé -
#21389 a csaj jó -
#21388 múvie:
-
#21387 hsry nem voltam itten gépközelben. -
#21386 htx a gyors válaszért -
#21385 kösz,én most nem megyek,de neked jó szórakozást -
#21384 elvileg.de gyakorlatilag nem:).holnap reggel
mit szólnál egy AP körözgetéshez?:)) -
#21383 hát free érdre ment
te meg ma mész bocsra elvileg,ezért irtam h sziasztok -
#21382 hát hogy elköszönsz -
#21381 hova mennék? -
#21380 hova mész? -
#21379 mindkettötöknek bye
más: megnéztem ezt az német nagydijat magyarul is,hát gusztustalan,hogy a palik hogy isteniti a hamiltont,minden megmozdulásánál áradozik róla,rosszul vagyok már ettöl... na mind1,mindig kell egy házi kedvenc,paliknak eddig schumi volt,most hamilton,czollnernek meg az alonso. -
#21378 akkor én már nem leszek.pá -
#21377 Szevasztok! Téptem vissza Érdre, majd holnap re talán. Hali, legyetek jók -
#21376 hátnem -
#21375 részemről is mert innen nem fogjuk megváltoztatni a helyzetet. -
#21374 hát azért voltak felesleges dolgok, de nem egy egész kórházat kell bezárni az tény. -
#21373 az biztos h magyarország katasztrófa. -
#21372 mindegy,részemről ennyi:) -
#21371 szval nekem ne mondja már senki h kórházak bezárásával és a dolgozók elbocsátása reform.főleg ne azoknak,akiket elbocsátottak. -
#21370 ja,de az egészségügy nem üzlet,legalábbis eddig nem az volt...tény h egy rakás szar Magyarországon,csakúgy mint az ország már.egy nagy rakás szerencsétlenség az egész. -
#21369 Ahogy mondtam, lehet nem igy kellett volna megcsinálni, vagy egyáltalán belekezdeni a dolgokba. Én is most vizettem azért h felirták a beutalót ja és persze a vizsgálatért a tüdőszürőn. De az biztos h az egészségügy nagy pénznyelő volt az ország szompontjából. Most is az még, bár lehet vmit javul. Az biztos h most rosszabb egy kicsit, de aztán lehet lesz egy látványos javulás. Én bizok benne, hogy lesz. Bár szerencsére (kopp-kopp-kopp) nekem még bajom az egészségüggyel nem volt. Bármi problémám volt, vhogy megoldották. -
#21368 próbálkoztak...hát kurvára.ez reform??nézz körül.nagyon jó reformok.és így kell gatyába rázni az egészségügyet?300 FT-os vizitdíjjal,amit akkor is kell fizetni ha feliratsz egy hülye gyógyszert,amit már alig sokan alig tudnak kifizetni?
szval részemről ez nem reform,hanem országrombolás.mindegy -
#21367 én nem szavaztam rájuk és amúgy is attól h fizetnem kellett még elismerem h valahogy gatyába kell rángatni a magyar egészségügyet. A rendszerváltás óta mondogatja az összes kormány h na akkor megcsináljuk a reformot, senki nem mert hozzányúlni. Most hozzányúltak, lehet nem igy kellett volna, ők próbálkoztak legalább... -
#21366 pártod és kormányod... -
#21365 re
Na jó volt ez:) Újra mi maradtunk fennt Peet a legtovább:)
magyar egészségügy meg nc, 1 perces vizsgálatért járkáltam 1,5 órát. Fasza...Ja és 600.- bánta... na mind1, megcsináltam attól. -
#21364 nélkülem -
#21363 Sziasztok!
Jujj, ma este tali:D várom már, asszem:) -
#21362 oks, megértem. Ahogy gondolod. -
#21361 re
Nekem is tetszik ja, láttam is h miként készül, az is érdekes volt.. jó kis reklám, mondjuk a ferkáé se rosszabb. -
#21360 Free,ha minden igaz az új csapatod... amúgy a reklám sztem fasza lett :D -
#21359 hát ez.felőlem menjé,nekem nem a kocsi külcsíne számít.szeretnék olyan kocsival menni,amit a valóságban is szeretek.
ez a baromság nem tetszett,hogy akkor gyerünk jövőre,hajrá meg minden.jóvan,leszarom,hagyjál most inkább. -
#21358 re
ööö, részben egyetértek az irásoddal, nekem ahogy irtam nem tetszik az rFben a BMW. és nem is akartam menni azzal. Veled akartam, de igy nem jön össze. Evvan :S. sry -
#21357 csocsesz. -
#21356 szia -
#21355 re.
hát bryan olvastam mit irtál,hmm,elég kemény szavak,van is benne vmi,de én nem szólok bele ez nem az én témám. -
#21354 re.Free,a véleményemet a fórumon olvashatod.