F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
hát nekem megvan, majd megkapod DVD. Az a bay, h a CTDP eléggé igényli az eredeti rFet, de majd megoldjuk. ööö, most jut eszembe, h fenn van iNDEX FTP-n, majd egyeztetünk
jóregg
jóregg
T.T.
hát sziasztok.
volt egy kis idöm még,mert hamarább összecuccoltam,igy gondoltam irok nektek pár sort.
Zsófynak soksikert a fül elöadáshoz😄
mostmár tényleg megyek.
a viszonlátás.
volt egy kis idöm még,mert hamarább összecuccoltam,igy gondoltam irok nektek pár sort.
Zsófynak soksikert a fül elöadáshoz😄
mostmár tényleg megyek.
a viszonlátás.
The only speedometer is in your head.
hmm,jap,motorhangok az tényleg fasza😊 meg a pályatexturák is,de ahogy bull is mondta,a kocsik nem szebbek annyival😊 már ha szebbek,mert ugye f1c CTDP 2005 mod az gyönyörü szép😊
ezt nem értem h miért nehéz tekerni:S
egyszer játszottam vele,végüis nemrossz... de annyira nem fogott meg
Szia Bryan
Ui.:Mekkora volt amikor pókerben a rivernél kijött a póker😄DD hehe😄 4db 4es😛 nemsemmi😊
Ui2.: Bryan kedd este irsz egy smst a rajtsorrendröl? mert az érdekelne😊
ezt nem értem h miért nehéz tekerni:S
egyszer játszottam vele,végüis nemrossz... de annyira nem fogott meg
Szia Bryan
Ui.:Mekkora volt amikor pókerben a rivernél kijött a póker😄DD hehe😄 4db 4es😛 nemsemmi😊
Ui2.: Bryan kedd este irsz egy smst a rajtsorrendröl? mert az érdekelne😊
nos,letöltöttem az rFactor-t h megnézzem mégis hogyan megy a gépen.és kifejezetten jól!már persze csak az a kérdés,hogy egy CTDP2005nek nagyobbak-e az igényei.mer egyébként kajak jól megy a gépen.
egy CTDP modot majd leszednék vhonnan Free,tudsz vmi jó helyet ahonnan le lehet?
a kormányt kurva nehéz tekerni😊)))
jóéjt
egy CTDP modot majd leszednék vhonnan Free,tudsz vmi jó helyet ahonnan le lehet?
a kormányt kurva nehéz tekerni😊)))
jóéjt
ups and downs
halihó!
Nagyon szivesen, remélem élveztétek😊 azért annyira durva nem volt úgyérzem, csak Bull meg Karesz keveset ül mögöttem/mellettem.
Jó éjt! Jó pihenést!
START&GO forever😊))
Nagyon szivesen, remélem élveztétek😊 azért annyira durva nem volt úgyérzem, csak Bull meg Karesz keveset ül mögöttem/mellettem.
Jó éjt! Jó pihenést!
START&GO forever😊))
T.T.
rere.kössz Free hogy elhoztál😊
jó pokernight volt ez is.
startandgo power race😄 pilótacserével😄D
sztem én most el is köszönök,hnap már nem jövök fel,reggel utazom.a legjobbakat,jó gyakorlást,jó hétvégét,jó sulit,jó szeretkezést😄😛 (már aki fog😛) szóval mindenböl csak jót.
a viszonlátás.
aztán irjatok sokat
jó8.
sziasztok
csütörtökön re.
jó pokernight volt ez is.
startandgo power race😄 pilótacserével😄D
sztem én most el is köszönök,hnap már nem jövök fel,reggel utazom.a legjobbakat,jó gyakorlást,jó hétvégét,jó sulit,jó szeretkezést😄😛 (már aki fog😛) szóval mindenböl csak jót.
a viszonlátás.
aztán irjatok sokat
jó8.
sziasztok
csütörtökön re.
Sziasztok!
Mindjárt itt lesztek😄
Sziasztok😄!
Mindjárt itt lesztek😄
Sziasztok😄!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
ne félj, mindenki óvatosabb a qual kör alatt, lehet nem is lesz annyira rossz ez az eredmény!
T.T.
Qual kör megvolt:1.21.768
hát kissé csalódás,de egykörön óvatosabb az ember,ha az utsó kanyart nem rontom el,akkor azt mondom, h 21.4
viszont sztem a riválisaim meg fognak elözni,igy majd figyelni kell a futamon.azért egy pontra még igyis bejelentem az igényemet😊
hát kissé csalódás,de egykörön óvatosabb az ember,ha az utsó kanyart nem rontom el,akkor azt mondom, h 21.4
viszont sztem a riválisaim meg fognak elözni,igy majd figyelni kell a futamon.azért egy pontra még igyis bejelentem az igényemet😊
rere.most értem haza,mákom volt,jött hamar egy villanyos,és gyorsban indult is,tiszta szerencse,ilyen se lesz többet😄
még mindig fáj a jobb lábam,basszus,de megbotlottam abba kátyuban,nem is figyeltem:S na mind1,holnapra már nem fog fájni,kell a jobb láb a gázadásnál😄
még mindig fáj a jobb lábam,basszus,de megbotlottam abba kátyuban,nem is figyeltem:S na mind1,holnapra már nem fog fájni,kell a jobb láb a gázadásnál😄