F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ez attól függ hány ember fog beleadni pénzt! De olyan 2-3 ropi körül mivel nagyon jó kis vincsit vesznek
T.T.
tudod milyen lassu az Eger-Bp gyorsvonat?😊
viszont figyeltem a vonalat,és hát borzasztó állapotban vannak ez a MÁV állomások többsége,némelyikre rossz ránézni.
viszont figyeltem a vonalat,és hát borzasztó állapotban vannak ez a MÁV állomások többsége,némelyikre rossz ránézni.
The only speedometer is in your head.
jaaa!mert így:"huhh ez a halasztás úgy kellett mint egy falat kenyér,négy napja nem ettem és reggel fél 7töl utaztam,szóval kicsit fáradt vagyok:S"
😊
😊
ups and downs
re!
re Peet! én meg nem vártam a futamhalasztást, mert igy most kell fizetnünk az iNDEXnek a vinyóért...
re Peet! én meg nem vártam a futamhalasztást, mert igy most kell fizetnünk az iNDEXnek a vinyóért...
T.T.
HI all😄
Puszi mindenkinek
Puszi mindenkinek
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
sztem nem,lesz folytatása is,cime: Brazil meló lesz.
de Charlize Theron jó nö,jól néz ki benne😊
de Charlize Theron jó nö,jól néz ki benne😊
hát lehetséges,a fórum megérzi a hiányomat😄D
egyébként én azért nem lépkedek ircre mint Bryan,és a barátod,mert engem állandóan ledobál,és rohadt idegesitö tud lenni,igy csak ritkábban járok fel:S
egyébként én azért nem lépkedek ircre mint Bryan,és a barátod,mert engem állandóan ledobál,és rohadt idegesitö tud lenni,igy csak ritkábban járok fel:S
visszatértem,sokak bánatára vagy nem😄
sziasztok.
huhh,ez a halasztás úgy kellett mint egy falat kenyér,négy napja nem mentem,és reggel fél7töl utaztam,szóval kissé fáradt is vagyok:S
sziasztok.
huhh,ez a halasztás úgy kellett mint egy falat kenyér,négy napja nem mentem,és reggel fél7töl utaztam,szóval kissé fáradt is vagyok:S
de elõtte? Állitsd át a szervernél az editben irc.ircstorm.net -re
vagy ha az van akkor irc.irchat.tv
vagy ha az van akkor irc.irchat.tv
T.T.
nemértem.beteszek egy modot rF-be,erre a racing series-ben nem lehet kiválasztani,csak alapból úgy jön be a menü,de ha meg kiválasztok egy alapmodot,akkor meg soha többé nem jön vissza.de ez még np,viszont mé csak a Safety Car-t adja be??a többi kocsi sehol.nemértem
ups and downs
Aloha mindenki😊
Mi az, nincs itt Peet és máris punnyadás???
1 óra múlva töri alapvizsga!!! Drukkoljatok😊
Mi az, nincs itt Peet és máris punnyadás???
1 óra múlva töri alapvizsga!!! Drukkoljatok😊
Sziasztok! Van egy kis problémám... Feltettem a játékot midnen happy csak az irányitás olyan hogy késik a jel
de csak az autó irányitásában, szoval nyomom hoyg menjen barrra azt 3 masodpercel kesobb teljesiti
ez a gáznál a féknél és a kanyarodásnál van csak igy, a váltás, egyéb billentyuknel nem ilyen.. szerintetek miert van?
de csak az autó irányitásában, szoval nyomom hoyg menjen barrra azt 3 masodpercel kesobb teljesiti
ez a gáznál a féknél és a kanyarodásnál van csak igy, a váltás, egyéb billentyuknel nem ilyen.. szerintetek miert van?
Jah, és persze jó lazulást, meg tanulást😊
Pussza
Pussza
Köszi, rámfér... és még mindig alig van hozzá anyagom:S