F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát igazából ezt találtam rövidre,de ez inkább félhosszú:
ez pedig a hosszú:<#finom>#finom><#finom>#finom><#puszi>#puszi>
de a legjobb ez: mondjuk sztem montázsról van szó
mindenesetre szép nö,azt meg kell hagyni
ez pedig a hosszú:<#finom>#finom><#finom>#finom><#puszi>#puszi>
de a legjobb ez: mondjuk sztem montázsról van szó
mindenesetre szép nö,azt meg kell hagyni
The only speedometer is in your head.
hehe.még szerencse h ez nem igaz😊
szegény Zsófy mindig szóba kerül,majd kapok sztem én is a fejemre töle😊))
najó csaknem,nem bánt Ö minket,pláne téged😊
hát gyökeresen.de ezvan,izgalmasabb az élet úgy,hogy minden ember más😊 nálam nincs kivétel:S najó,talán Catherine Bell tetszett még rövid hajjal,de hosszúval ezerszer szebb szvsz😊 mindjárt hozok képeket
szegény Zsófy mindig szóba kerül,majd kapok sztem én is a fejemre töle😊))
najó csaknem,nem bánt Ö minket,pláne téged😊
hát gyökeresen.de ezvan,izgalmasabb az élet úgy,hogy minden ember más😊 nálam nincs kivétel:S najó,talán Catherine Bell tetszett még rövid hajjal,de hosszúval ezerszer szebb szvsz😊 mindjárt hozok képeket
meg..megvagyok nevelve. Már azt kimondom Cam, már kapom a taslit. Azt h Cameron kimondanám mert fegyver a kezében lelõne engem, aztán mikor a földön fekszek még belém lõne egy-kettõt meg rugdosna😊
Na ebben másak vagyunk, én a rövid hajuak vannak elõnyben, bár vannak kivételek, pl Cam..on 😊)
Na ebben másak vagyunk, én a rövid hajuak vannak elõnyben, bár vannak kivételek, pl Cam..on 😊)
T.T.
lol😊
látom az asszony megnevelt😄DD már nem mondhatod másra h jó nö,hát ejnye-bejnye😛
nos ezt te jobban tudod mint én😊
öszintén(megbántás nélkül Zsófy,de tényleg-gondolom nem mintha adnál az én véleményemre ilyen téren😄),de nálam mindig hosszú hajú nök voltak elönyben.ez is olyan,hogy vannak olyan nök akik nem szeretik a szemüveges palikat😊
látom az asszony megnevelt😄DD már nem mondhatod másra h jó nö,hát ejnye-bejnye😛
nos ezt te jobban tudod mint én😊
öszintén(megbántás nélkül Zsófy,de tényleg-gondolom nem mintha adnál az én véleményemre ilyen téren😄),de nálam mindig hosszú hajú nök voltak elönyben.ez is olyan,hogy vannak olyan nök akik nem szeretik a szemüveges palikat😊
re.hát ez tényleg jófilm😊 kiváncsi vagyok a második részére😊
kedd,vagy hétfö du😊
mert hétfö de is vizsga😞 faxom beléjük😞
mert hétfö de is vizsga😞 faxom beléjük😞
az nekem nem nagyon játszik.
max talán a péntek du,de nemtom mikor végzek.
szóval ez most eléggé furán jön ki sajnos
de még nemtom,majd szerda este mondok vmt,de valószinübb h nem lesz jó a csüt.hiszen pénteken két vizsgám van,de meglátom majd.
max talán a péntek du,de nemtom mikor végzek.
szóval ez most eléggé furán jön ki sajnos
de még nemtom,majd szerda este mondok vmt,de valószinübb h nem lesz jó a csüt.hiszen pénteken két vizsgám van,de meglátom majd.
pfuu.jún 5elött semmiképp.nemtudom,30szigorlat,1szigorlat,4szigorlat.ha vmelyik nem sikerülne akkor 5után se nagyon.ezeknek muszáj sikerülni,mert akkor nemtudok jövöre fontos tárgyakat felvenni.
mikor akarnál menni? és hova?
mikor akarnál menni? és hova?
vezetöi profil😊
Dranzerrel beneveztünk egy másik ligába,megpróbáljuk megnyerni😛 azért jóval komolyabb a stopshopgonál
Dranzerrel beneveztünk egy másik ligába,megpróbáljuk megnyerni😛 azért jóval komolyabb a stopshopgonál
reggelt.
hát mond,aztán majd reagálok rá vmit.bár jelenleg nemtudom h egyáltalán résztveszek-e.de azért mond nyugodtan
hát mond,aztán majd reagálok rá vmit.bár jelenleg nemtudom h egyáltalán résztveszek-e.de azért mond nyugodtan
hehe, jó éjszakát!
én holnap elkezdem a szóbelire a készülõdést nagy lassan. Töri tételek tanulása...
én holnap elkezdem a szóbelire a készülõdést nagy lassan. Töri tételek tanulása...
T.T.
lol.jól teszed.
remélem Zsófy is igy gondolja😊)))
na én menek télleg,szerbusz free
remélem Zsófy is igy gondolja😊)))
na én menek télleg,szerbusz free
na gyerekek én elteszem magam holnapra.
szar nap lesz,meg az azután is.
még a két napban belehúzok,aztán remélem szerdán lesz egy kis szerencsém is,és kapok min egy kettest😊
szar nap lesz,meg az azután is.
még a két napban belehúzok,aztán remélem szerdán lesz egy kis szerencsém is,és kapok min egy kettest😊
hát ezvan,ettöl függetlenül a film,kb nem szól semmiröl,de azért jó volt,legalábbis a tvben a bajos csajok,meg a tibor vagyok de hóditani akaroktól hát nemtom nem jobb,de ezt még nem láttam,igy ezt választottam.vmi kikapcsolódás kellett,jól jött ez a semmitmondó film😊
jah de egy modanivalója mégis volt: ez is a szexröl szólt.vagyis a legjobb dolog amit tehetünk egy növel,hmm lehet benne vmi:p de nem folytatom mert Zsófy is olvassa majd😊))
jah de egy modanivalója mégis volt: ez is a szexröl szólt.vagyis a legjobb dolog amit tehetünk egy növel,hmm lehet benne vmi:p de nem folytatom mert Zsófy is olvassa majd😊))