F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az h záróra KÖÖÖ???!!!
jah elején jól gyorsan felvitted.ott se voltam fél percig máris 1500😊.úgy látszik jó ha nem vok ott😊
jah elején jól gyorsan felvitted.ott se voltam fél percig máris 1500😊.úgy látszik jó ha nem vok ott😊
ups and downs
hát😊.a mai nap legalább kiderült.de legalább...nem is tudom...szval nemtom hogy mondjam...eldõlt vmi?vagy nem is tom...nemtom leírni szavakkal😊))
most inkább hagyjuk h mibõl😊
most inkább hagyjuk h mibõl😊
ups and downs
na én el,húh,ez nagyon nehéz lesz holnap,vhogy most érzem úgy h semmit nemtudok😄 de asszem ez normális ilyenkor😛
The only speedometer is in your head.
Bryan smsre reply:
hát én ma este nem megyek sehova,mert holnap reggel szigorlat,elég nehéz lesz,úgyhogy már arra koncentrálok,és próbálok lazán nyugodtan viselkedni,mert az izgalom itt nemjön be,csak felemészti az embert😛
sorry,h nem irtam vissza,de ma lefogyott a telómról a pénz.
nektek jó szórakozást,kik mennek?
hát én ma este nem megyek sehova,mert holnap reggel szigorlat,elég nehéz lesz,úgyhogy már arra koncentrálok,és próbálok lazán nyugodtan viselkedni,mert az izgalom itt nemjön be,csak felemészti az embert😛
sorry,h nem irtam vissza,de ma lefogyott a telómról a pénz.
nektek jó szórakozást,kik mennek?
Amugy kezdem kinõni (legalábbis úgy érzem) ezt az egész ilyen, meg olyan jó csajos cuccot... Úgy sem kapod meg😊 csak ne engem traktálj vele😊 fiúk vagytok, és ez egy ilyen dolog... csak néha egy két képet Nekem is beszúrhatnátok😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Aloha😄 111 olvasatlan üzi...😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Sziasztok.
megyek én is.
ligafórum:ennek a témának sztem sose lesz vége,ide is eljutottunk,na mind1,nagyon nem kéne ott fórumoznom most egy ideig,megpróbáljuk,hátha akkor történik vmi elváltozás.
én még hallgatok little bit musik,aztán taking sleeping😊) jól mondom Free? persze h nem😄
szóval ágyö mindenki
megyek én is.
ligafórum:ennek a témának sztem sose lesz vége,ide is eljutottunk,na mind1,nagyon nem kéne ott fórumoznom most egy ideig,megpróbáljuk,hátha akkor történik vmi elváltozás.
én még hallgatok little bit musik,aztán taking sleeping😊) jól mondom Free? persze h nem😄
szóval ágyö mindenki
hát ööö,izé,hát szóval,érted.
nemrossz darab😊))
de nagyon nem.
már értem amiket irtál,és én irhatok bármit mert most egyedül vagyok😛 tényleg ki lehetne próbálni,miss jennifert.
öszintén,feláldoznám magam😊))
nemrossz darab😊))
de nagyon nem.
már értem amiket irtál,és én irhatok bármit mert most egyedül vagyok😛 tényleg ki lehetne próbálni,miss jennifert.
öszintén,feláldoznám magam😊))
Na asszem nekem mostanra ennyi. Megyek bedõlök az ágyba, aztán holnap reggel felkelek, megtanulok 2-3 tételt, aztán majd lesz vhogy a napom!
Szevasztok! jó éjszakát.
Szevasztok! jó éjszakát.
T.T.
ééés?!! 😞( arghhhhh
"2006-ban egy párként jelentek meg Jesse Spencerrel az Emmy afterpaty-ján. Eljegyezték egymást 2007. januárjában."
1979es születésü, vagyis 28 éves mindössze..
"2006-ban egy párként jelentek meg Jesse Spencerrel az Emmy afterpaty-ján. Eljegyezték egymást 2007. januárjában."
1979es születésü, vagyis 28 éves mindössze..
T.T.
T.T.
nah,sztem én most offolom magam innen.nincs kedvem irogatni,inkább magam maradok.sajnálom
jóéjt
jóéjt
ups and downs
mutatok jobbat:
hát sztem Cameron doktornénitöl sokkal szebb,nem-e?😛
hát sztem Cameron doktornénitöl sokkal szebb,nem-e?😛
jah.Adam Sandler rulez😊) az a másik idióta szinész Jim Carrey mellett😊