F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
na eldöntöttem h milyen lesz a köv banner,mindenkinek belerakom a kedvenc f1 pilótáját,vélemény?
vagy hármunk f1chl-es kocsiját?
vagy hármunk f1chl-es kocsiját?
FIA GT mod. és akkor azon belül csak a NGT-s Ferrari és az Alfa Romeo lehet választani, vagyis szerverileg igy le lehet tiltani
T.T.
Nem szedtem még le mert, nagyon durva a letöltése annyi kiegészitése van hogy nem volt erõm neki állni. Majd egyszer ez is meglesz. A TSPCC-t szedtem le az nem tetszik.
A Wtcc modja nagyon nagyon jó! Sajnos mint a multkor mondtam nálam fagy a race és a gtr2, ugyhogy én rfactorral tolom ezeket.
A Nascar.
Hát figyelj végülis nem soka 10 ember, de nagyon nagy csatákat tolunk. Pl most pénteken New hampsirba az utolsó körbe dölt el minden. Kb 10-15 helycsre volt az élen, nagy elõzések hatalmas csaták. Szóval igy 10-en is kegyetlen raceket tolunk. Persze jobb lenne ha 20-an vagy 30 an lenénk, de hát sajnos ez van.
A Wtcc modja nagyon nagyon jó! Sajnos mint a multkor mondtam nálam fagy a race és a gtr2, ugyhogy én rfactorral tolom ezeket.
A Nascar.
Hát figyelj végülis nem soka 10 ember, de nagyon nagy csatákat tolunk. Pl most pénteken New hampsirba az utolsó körbe dölt el minden. Kb 10-15 helycsre volt az élen, nagy elõzések hatalmas csaták. Szóval igy 10-en is kegyetlen raceket tolunk. Persze jobb lenne ha 20-an vagy 30 an lenénk, de hát sajnos ez van.
Downhill!!
ezt a modot próbáltad már rfactorhoz?
hát nemtom,Nascarban 10ember kevéske,nem? föleg ha van mondjuk 120kör,és elötted is és mögötted is sokkal vannak.persze nemtom mi a helyzet arrafele,csak spekulálok.
WTCC az sztem is nagyon jó kis mod lehet,én a race gámával játszottam,az elég jó,jó kis autók ez igaz.bár nálam f1 az elsö,jah és ha másik modot kéne mondani,akkor egyértelmü,nascar😊
hát nemtom,Nascarban 10ember kevéske,nem? föleg ha van mondjuk 120kör,és elötted is és mögötted is sokkal vannak.persze nemtom mi a helyzet arrafele,csak spekulálok.
WTCC az sztem is nagyon jó kis mod lehet,én a race gámával játszottam,az elég jó,jó kis autók ez igaz.bár nálam f1 az elsö,jah és ha másik modot kéne mondani,akkor egyértelmü,nascar😊
Hát végülis lehet. HNR haldoklik de azért 10 emberre mindig lehet számítani ezért valszeg megmarad az. De attól lehetne menni az rfactorral is. Igaz én az F1-et nem csipem annyira. Jobban mennék GT vagy WTCC módokkal online. Szerintem az fasza.
Downhill!!
Szia Petya
ebben majd Freedom segit,amúgy jövöre nincs kedved csatlakozni hozzánk,ha eredeti rfactorod van?(csak azért kérdem,mert emlitetted,hogy HNR eléggé haldoklik:S)
ebben majd Freedom segit,amúgy jövöre nincs kedved csatlakozni hozzánk,ha eredeti rfactorod van?(csak azért kérdem,mert emlitetted,hogy HNR eléggé haldoklik:S)
Sziasztok!
Ez milyen mod? Nekem is megvan az rfactor (eredeti is) Honnan lehet tölteni?
Üdv:
Ez milyen mod? Nekem is megvan az rfactor (eredeti is) Honnan lehet tölteni?
Üdv:
Downhill!!
miért ne?!
NA ISC futam! Peet, majd Te is indulhatnál ezen ha megvan az rFactor.
NGT-s ferkákkal megyünk. nagyon szimple
NA ISC futam! Peet, majd Te is indulhatnál ezen ha megvan az rFactor.
NGT-s ferkákkal megyünk. nagyon szimple
T.T.
re!!jó volt bocson!Peet,füzetbe írtam vagy két és fél oldalt!!😄.legközelebb viszek egy új spirált.elolvastam a te leveledet is,válaszoltam is rá😊)
ups and downs