44995
F1CHL - Retro
-
#24793 gyökér:PP és mit csináltál magaddal?? -
#24792 hát...én csak Zsófyt sajnálom...:) -
#24791 még én is elég beteg vagyok:( -
#24790 Hát én meg tuti nem leszek szabad napos:D:D Mivel én vezetgetem majd a rinygyó embereket:S:S OMG:S ....de amugy igaz nem lehet akkor dolgozni:P:)
-
#24789 senkit se érdekel a nyitott kapuk, remélem szabadnapos leszek mert akkor nemlehet rendesen dolgozni......... -
#24788 fotón feelinges lesz illatot elemezni -
#24787 :)) lol Te mit csinálsz a kádba addig? szépitgeted magad arrafele? :DDDD -
#24786 Hülye fasz:D:D De amugy kihagytad Skylinéééééét!!! ö is gyüvödik...de azért jó lenne ha kcisit többen mozdulnánk meg.Szóval Fricske irj ki vmi pályázatot.:D mentem pancsizni 4 óra és re:DD: nem ám sietek csááá -
#24785 ha meg tényleg minden kötél szakad, akkor megnézzük Zsófy punciját lefotózva vagy élőben:D, és akkor kitárgyaljuk méretét, alakját, illatát, mélységét, nedvességét stb....:DDDDD
Love you Anyu!:) -
#24784 istenem, hülyébb nem is lehetnél
Peet: pont ezt mondom. Nincs menekvés, és? Elleszünk baszki, nem kell fosni:) Bryan Te meg gyere ha már jön Karesz is. Bull beteg szóval nem hiszem h jön.
Munka megint....holnap végre FREE day lesz. -
#24783 :DDDDDD
reggeltet DUPLA 00 OMG Károly :D -
#24782 OMG:(:( Szegény hugom észre se vettem hogy még itthon van aztán már fél kilenc is elmúlt:(:( Kicsit elaludt szegény:( De hát a fenébe is én meg észre se vettem:D mikor megmozudlt az ÁGY akkor ilyedtem meg hogy mi a rák:D:D akkor nézem nini ez Brigike. (mág jo hogy nem voltam el MAGAMMAL:D:D:D...szóval értitek:D:DD:D):D:Dlol.... -
#24781 Jahh és REgg!elt!
-
#24780 Atyám...sokat olvastam és sok mindenre jött is válasz igy hirtelen..de sokat el is felejtettem:D
Jahh tudom már Peet: HIdd el pozitivan csalódnál ha meglátnád hogyan is készitik:) OFF: PEET!! OKTÓBER 13-14 NYITOTT KAPUK A McDOnaldsban:P csak gonodltam szólok lene maradj vmiről:P
JUvika:D:D Csak akkor megyek ha tényleg kézen fogva megyünk:P
FRicskeeeeeeeeeeeeeeeee: ÉN szeretnék menni Macroy féle BUliba.:) Jönn sklyiné is:D Buller Józsit meg majd lerángatom:P Azt hiszem ennyi...IGli...te meg nem irtál értelmesset igy hát nem is irok neked SEMMI!!! Ez van Te ahogy Tommiyboy mondaná egy 00 vagy(dupla NUlla:D:D) AMugy szeretlek téged is:D:D:D -
#24779 én se tom még h megyek-e. -
#24778 ez lesz a kenyerem forrása,muszáj lesz:P
biztosan,majd kialakul,én akkor sem mondtam hogy megyek,amikor ti kijelentettétek,hogy mentek,kb egy hónapja,és most sem mondom biztosra. -
#24777 ezért kérdeztem kik jönnek,amúgy a hangsúly az elvilegen van,mert oké,amikor mac meghivott mindenkit,akkor páran mondták,hogy "uhh,én megyek" aztán amikor közeledik már nem igazán érdekes a dolog,szóval nemtom -
#24776 mac bulihoz:ha szar lesz nincs menekvés reggelig?ember,elvileg lesz ott elég ligatag akivel el lehet lenni:) -
#24775 na cső! -
#24774 magyarázzad bazz:)
Paks: és akkor nem leszünk el vhogy?:) feltaláljuk magunkat:) -
#24773 repülök én is,még benyomom kicsit a pokerre a tvt,aztán sleep.
have a glorious(remélem igy irják:S) night freedomos,and többiek:) -
#24772 hehe:)))) loál
akkor válasz mindenre:
macroy: hát nemtom,nem is ismerem a srácot,és igy ismeretlenbe tényleg nemjó belevágni,vagy mittomén,amúgy jófej töle,hogy meghiv meg minden,de rexalynak igaza van,ha szar lesz,nincs menekvés reggelig.
érd: Zsófy meghivott,éshát mivel sokan lemondták,nem akartam én is,meg zsófyát sem akartam megbántani,pedig akkor nem voltam túl jól(torokgyuszi)
nálatok: igen,az érdekes volt:))) amúgy te ötleted volt,és részemröl én teljesen jól elvoltam,lol volt a poker is:D de sorry,én nem valószinü,hogy ugyanezt megtudom tenni,hogy felhivlak hozzám,mert azért nekem kicsit más a szitu sajnos.
-
#24771 mentem alvadni! kellemes jó éjszakát! Sziasztok! -
#24770 pl: macroy buli vagy ki érdre stb. volt amikor ott piáltunk fönt, miről Bryan mesélne szivesen:))) -
#24769 csak jót akarunk neked. hova is hivtál meg?:S
passz,két napban még eldöntöm,ám nem valószinü. -
#24768 összekössük őket:) -
#24767 hehe:)))) -
#24766 veled meg farkonfogva:) -
#24765 kézenfogva menjetek!:) -
#24764 tudod mikor hívlak buliba te istencsapása??előbb inkább már akkor kareszt:DDD -
#24763 jessszus. -
#24762 szeretném a kommunikációt fejleszteni és ápolni a kettőnk közötti kapcsolatot. -
#24761 jön igen! meghivtalak rá, te meg baszol visszahivni..hülye kocsog:) pákósan.
igen jön! Te jössz ? -
#24760 najóvan, léptem, hamarosan lesz póker a Sport1en, viszonlátás -
#24759 igen,ezen én is meglepödtem,amikor elöször mondták nekem,de Ök tudják:) -
#24758 csak a szokásos.retro rulz:P -
#24757 azért fura h pont Free megy aki állohelyzetből se birta/birja a srácot, hátmég nekifutásból -
#24756 jójó de akkor minek van ide bemásolva? :D ezt vmi forza újpest lapra kellene rakni :))) -
#24755 úgyis szar buli lesz,mint a többi,felmegyünk csajokhoz piálni,aztán vagy megyünk buliba,vagy nem:))) ez tiszta rossz,nem?:D
amúgy Zsófy megy a Macroy féle estére? tényleg kik mennek chlböl? -
#24754 téged nem érint vazeg,de pl lehet mást igen:)))