F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oks,hát majd meglátjuk,én viszont most go aludni.
szevasztok srácok,jó8
ha meglesz rfactor,jövöre cél egy ferrari contract😛
szevasztok srácok,jó8
ha meglesz rfactor,jövöre cél egy ferrari contract😛
The only speedometer is in your head.
funcup majd csak szeptemberben, addig van ez az isc ahol bátran részt lehet venni, meg van porsche kupa is ott is lehet nyugodtan indulni, van esemény dögivel😊
T.T.
hát ez igaz...
rendben,majd tesztelgetünk,ismerkedünk a gámával.amúgy én nem leszek itthon,tehát nemfogok tudni indulni fia gtben,megaztán inkább a funcup ligaba neveznék😛
rendben,majd tesztelgetünk,ismerkedünk a gámával.amúgy én nem leszek itthon,tehát nemfogok tudni indulni fia gtben,megaztán inkább a funcup ligaba neveznék😛
ez már az õ baja...
azt most mondom, ha megveszitek el kell kezdeni tesztelni a modokat...nem csak a nem f1et, hanem a jövõévi modunkra is gondolok.
De ha a héten megvan elvileg az rF nektek, akkó, akkó, fia gt-t tegyétek fel és vasárnap este 19:00tól van jó kis futam, oda kell jönnötök!😊
azt most mondom, ha megveszitek el kell kezdeni tesztelni a modokat...nem csak a nem f1et, hanem a jövõévi modunkra is gondolok.
De ha a héten megvan elvileg az rF nektek, akkó, akkó, fia gt-t tegyétek fel és vasárnap este 19:00tól van jó kis futam, oda kell jönnötök!😊
T.T.
dejó...
kiv leszek mi lesz,ha megveszi rf-et meg ilyenek,aztán jövöre is csinál vmi nagy balfaszságot,és kirakjátok,mert ugye neki egy dobása van... miket fog felhozni,hát nemtom,majd meglátjuk😊
kiv leszek mi lesz,ha megveszi rf-et meg ilyenek,aztán jövöre is csinál vmi nagy balfaszságot,és kirakjátok,mert ugye neki egy dobása van... miket fog felhozni,hát nemtom,majd meglátjuk😊
nem,meglátod majd😛
remélem tetszeni fog😊
kicsit sokat szaroztam vele:S
remélem tetszeni fog😊
kicsit sokat szaroztam vele:S
oks,mehetünk.
akkor viszem én is.
és ki a harmadik aki megveszi? mert ligafórumon hármat emlitettél.
akkor viszem én is.
és ki a harmadik aki megveszi? mert ligafórumon hármat emlitettél.
na,ha minden igaz,akkor holnap kissé megváltozik a fórumtopic😛
remélem minden olyan lesz ahogy magamban vizuálisan elterveztem😛
remélem minden olyan lesz ahogy magamban vizuálisan elterveztem😛
hát mostani árfolyam szerint 8600 Ft + a postaköltség...legyen 10000 aztán ha megmarad, visszaadom.
T.T.
hát az elsö már kész volt,amikor eszembe jutott h irjuk rá a többiek nevét is,akik irnak még ide😊
köszi,hátha bryan is azt mondja,hogy csere,akkor megkérek egy modit😊