F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Buller felhiv olyan 21:50körül!
Mondom csá! Erre! FREE MEGCSÓKOLTAM A CSAJT! LEGALÁBB 2 percig smároltunk!!!😊 IMÁDLAK ! TE VAGY A LEGJOBB!😊 mondom oké😊 ne engem hivogass, hanem gumit elõ ( szigorúan amit mi vettünk neki ) és dugd meg😊
Mondom csá! Erre! FREE MEGCSÓKOLTAM A CSAJT! LEGALÁBB 2 percig smároltunk!!!😊 IMÁDLAK ! TE VAGY A LEGJOBB!😊 mondom oké😊 ne engem hivogass, hanem gumit elõ ( szigorúan amit mi vettünk neki ) és dugd meg😊
T.T.
köszi...láttam😞 Nekem meg az uccsó körben elfogyott a tetves benzin, pedig 39.xxx lett volna...😞
T.T.
naná!!!megyünk hát!!
ja,vasárnap sajna nem tok menni:@@😞((((
viszont szombaton teljes mellszélességben ottleszek
ja,vasárnap sajna nem tok menni:@@😞((((
viszont szombaton teljes mellszélességben ottleszek
ups and downs
amúgy az egész pályás is nagyon jó...kurva jól lehet rajta menni...én nagyon élveztem a mostani tesztet.
T.T.
már minden kész van kiv. a hangkártya megint. Meg aztán az rFet újra beregelni és készen is vagyok.
Este megint megyünk akkó nationalra?😊
Este megint megyünk akkó nationalra?😊
T.T.
Akkor sziasztok,jó szórakozást mindenhez,üdv mindenkinek<#integet2>#integet2>

The only speedometer is in your head.
anya többet hozott el mint kellett volna,sorry,nem én tehetek róla,nem voltam bocson😊
hát jah,jó sok minden van benne,tény,pont azért,ha unatkozunk le tudjuk magunkat foglalni,bár most megint viszek egy nagyszerü gámát,igaz komputerre,de mivel ott nincs atomerömü ezért viszem ezt.
amúgy most majd beüzemeljük a mi tévénket,ami a szobánkba van,tehát jó lesz😊
hát jah,jó sok minden van benne,tény,pont azért,ha unatkozunk le tudjuk magunkat foglalni,bár most megint viszek egy nagyszerü gámát,igaz komputerre,de mivel ott nincs atomerömü ezért viszem ezt.
amúgy most majd beüzemeljük a mi tévénket,ami a szobánkba van,tehát jó lesz😊
néztem a csokikat,amik a fiókban voltak...és eltûntek!!!😞(😄.
meg kiszedtem az összes játékot a dobozból😄D.azokat rendbe visszaraktam😊.mennyi izé van ott.na mindegy,majd úgyis elolvasod h mit csináltam.kicsit szétszórtan írtam,úgyhogy ne add fel a kutatást😄
meg kiszedtem az összes játékot a dobozból😄D.azokat rendbe visszaraktam😊.mennyi izé van ott.na mindegy,majd úgyis elolvasod h mit csináltam.kicsit szétszórtan írtam,úgyhogy ne add fel a kutatást😄
ups and downs
grat,azért rendet rakhattá volnaaa😊)),szegény mamának kellett biztos.