F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát igen, de aztán mégse...valami közbe jött.
hát ja, én kérdeztem nincs e a kedve jönni, mondta h de van! mondom akkor gyere bátran!😊
hát ja, én kérdeztem nincs e a kedve jönni, mondta h de van! mondom akkor gyere bátran!😊
T.T.
melllesleg kik is jönnek szombaton?😊 Eagle (Kata?),Károlybá,Te-Zsófy,én.kit hagytam ki?
ups and downs
hehe, másnaposság rulez..nekem semmi bayom nem volt...szerencsére nem vagyok egy másnapos emberke...lehet h ööö szombat estére is kérdd el magad!😊
T.T.
anyám:hát,õ nagyjából semmit😄.csak megkérdezte h mi történt a pólómmal😄
apám:miket ittál?-elmondtam- hát ezek nem illenek össze😄D
apám:miket ittál?-elmondtam- hát ezek nem illenek össze😄D
ups and downs
hja,õ mondta h nem nézzük meg?hát mondom mé ne😊)
ja,semmi különöset,csak nem írtam haza,h éjszakázom.úgyhogy csak emiatt szóltak(ami jogos).
ja,semmi különöset,csak nem írtam haza,h éjszakázom.úgyhogy csak emiatt szóltak(ami jogos).
ups and downs
honnan tudod??láttad a meccset???😄D
háromkor kelés van.megnézem a Copa America elõdöntõjét.sajna a sportklubbon van,ahol iszonyat bénák és idegeítõk a riporterek
háromkor kelés van.megnézem a Copa America elõdöntõjét.sajna a sportklubbon van,ahol iszonyat bénák és idegeítõk a riporterek
ups and downs
én se úgy néztem h na,most leülök elé.közben ment a teszt,aztán nálam be volt kapcsolva a tövö.
ups and downs
hja,láttam a meccset féligmeddig.ahhoz képest h magyar foci volt,egész tûrhetõ volt😊
ups and downs
T.T.
ja dehogyis! csak nem akarom h senkinek publikus legyen! szóval na mind1..nem sértés egyáltalán.
T.T.
még jó h azért kapsz indulótõkét,így nagyot nem bukhatsz😊).
lehet ebbõl fogsz megélni😄
lehet ebbõl fogsz megélni😄
ups and downs