44995
F1CHL - Retro
-
#43195 Picsába Michelisszel. Vezette a Q1-et, erre összetörte az autóját és nem vesz részt a Q2-n, igy meg hátulról indul...picsába,picsába... -
#43194 ja mert semmi nem volt a városban, aztán kimentem. Nem bántam meg, tényleg test közelben voltam mindennel :) -
#43193 hogyhogy mégis kimentél?
szép nénik :) -
#43192 Gungaroring -
#43191 Ma se úsztuk meg hülye nélkül
Isaszegnél meg egy nő esett az IC alá...peronon babakocsival...ökör. -
#43190 milyen fal lehet az?? -
#43189 nem semmi -
#43188 a Red Wings a legjobb,szerintem is:) -
#43187 Nekem is, meg már telepítettem is, meg már játszottam is...
Detroit (én) 5-1 Anaheim Ducks -
#43186 lejött -
#43185 index.hu cikk...hülyítik a népet!
"Az utasok biztonságát szolgálja az az intézkedés is, amely az adott kocsi típusnál, a jelenleg érvényes utasításokban foglaltaknál szigorúbb kocsi vizsgálatot és fékpróbát követel meg."
Fékpróbának semmi köze nincs ahhoz h a kerék szétrobban az adott kocsi alatt vagy sem. Az a fék alaktrészek megvizsgálása és még más egyéb dolgokból áll. A vonatvizsgálat alatt nézik a kerekeket.
Nagyon "szakszerű" cikk. -
#43184 nem semmi -
#43183 -
#43182 Boldog Szülinapot Peet! -
#43181 Köszi szépen:) -
#43180 jó -
#43179 inkább a levegő:)
Omm, Bryan nincs kedved letölteni az NHL08at? Csak kipróbálni milyen online.
Én most töltöm, nCore-on fent van. -
#43178 isten éltessen! -
#43177 Köszi szépen
no problem, nem volt fennakadás, 1/2 12-kor feküdtem, de amikor küldted az sms-t, már meg se hallottam:) -
#43176 Köszönöm szépen Ági -
#43175 BOLDOGAT PETEY!
és sry:)) -
#43174 Peet, Isten éltessen sokáig! Nagyon boldog születésnapot!!!! -
#43173 No Comment Zakuszka....No Comment! -
#43172 Hmmm....nem tudom kinél van több...de tippelem, hogy most az egyszer te járnál jobban :D Amúgy logikus lenne utazni másfél órát, hogy nálad elmosogathassak :)) -
#43171 ha az enyimet helyettem elmosogatod, elmosogatok helyetted :) -
#43170 Pontosan ezt fejtettem ki kicsit bővebben ;)
Na kész a citromos süti. Nem mosogat el valaki helyettem? :D -
#43169 gyííííkok:) -
#43168 Persze, a mozdonyvezetőket (kizárólag a felénk közlekedőket - gy.gy-ket) akartam szídni. -
#43167 pfff
Vmivel csak kapcsolatos... -
#43166 De az akkor lett vna jó, úgy spontán. Már nem is emlékszem rá :D:D -
#43165 írjad-írjad bátran :) -
#43164 Na, most nagyon sajnálom, hogy moderáltam az előző hsz-emet :)) Pedig nem lett vna benne köszönet! Csak senkit nem akartam sértegetni alaptalanul.
Hát aki tehetségtelen, az már csak az. Igazából nem tudok nyilatkozni a témával kapcsolatban :D Gy.gy és kész. -
#43163 győri gyíííííkok :))
Próbáltam finoman menni végig, de hát ott kicsit benéztem, megesik az ilyesmi. Délisek azért finoman kezelik a kontrollert.
jön a költői kérdés is, kik azok a f@szok, akik miatt a FLIRTet le kellett butítani gyorsulásilag és lassulásilag? Hát a gy.gy-k miatt:) -
#43162 Majd megkérdezem: "Anyu, nem vettél észre valami furcsát csütörtökön hazafelé jövet?" :))
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy neki az ilyesmi már nem szokott feltűnni. Annyi arrafelé a fakezű (vagy csak szimplán tökfej) masiniszta. -
#43161 h a b*zi mekkorát fékezett Bicske-alsón :)) Mondjuk tényleg nagy volt, mert picit benéztem a fékutat és még a peron elején lazán 90 volt és a peron 3/4én már megálltam:)) -
#43160 Jaaa, azt hittem kocsival. Azért lepődtem meg :)) Biztosan Klf-ön szállt fel, de elárulom, hogy nem szokta nézni, hogy ki a Sínpisti :P:P
De ha mégis, akkor majd hétvégén meghallgatom :D -
#43159 semmivel:)
Csak Bicske-alsón megálltam és ott láttam h jön előre felé, de nem nézett a vez.állásra, szóval nem látott, csak én láttam Őt. Bár nem tudom hol szállt fel, de a Kelenföldön, akkor ott csak észrevett. Na mind1, lényeg fuvaroztam. -
#43158 Úristen.... Mivel zsarolt meg? :D -
#43157 Ági...Anyudat fuvaroztam ma. :) -
#43156 miért?