44995
F1CHL - Retro
-
#43235 jah, 2001-ben, de a Vale megállította őket.0-0 3-0 -
#43234 Chelsea is majdnem BL döntőt nyert...majdnem. -
#43233 Egyszer majdnem döntőt játszottak :)
Pontosabban közel voltak hozzá -
#43232 Segítek én is Neked. Mondjuk én keddig vagyok, hétfőn meg nappalos vagyok, de az nem érdekes. Vmi setupot akkor összedobok én is Neked.
TC on igaz? Milyen segítség kell még? Alul vagy túl kormányzott autót szeretsz? -
#43231 I am in. :) -
#43230 Okés.
Hát figyi, setupolni nem tudok, még mindig sajnos:D de ha nektek van, vagy lesz valami jó, akkor azt mondom, hogy a fodry-bull-tboy-bryan-karcsi ötös után 6.-ra nem lehetnék olyan rossz,Eagle lenne a nagy kérdés.
Tudod mit, meggyőztél, egy futamra, miért is ne? Megnéztem, simán fut az rf, maxhoz közeli grafikán, 130fps-el. Jövőhét végén elkezdem a felkészülést, előbb nem megy, mert sok zh lesz..
Majd Bryan, akkor Tőled kérhetek segítséget? -
#43229 much better:) -
#43228 2.ok a III osztályban 1 fordulóval a vége előtt. -
#43227 Leedset légyszi :)) BL döntőben épp aktuális a járási 4.osztályban játszó csapat mezét felvenni -
#43226 Tudok még adni: Valencia, Leeds - asszem ennyi a választék :D -
#43225 Szivesen látlak a csapatban kollega, uccsó garantáltan nem lennél.Tavaly kitudja hányadik lettél volna ha nem dob le a net.Ha van kedved, gyere nyugodtan -
#43224 akkó beülök egy Chelseasbe :) -
#43223 grat a kékeknek, már csak a Wigant kell megverniük otthon.Ha elcseszik, meg is érdemlik :) -
#43222 Heidfeld autója szabad. Én tuti nem leszek. Figy, utolsó nem lennél tuti, meg pár pontocska jól jönne a csapatVB-ben, mert ha nem indulok akkor tuti 0-t hozok a saját részről, igy meg csurranhat cseppenhet pár. -
#43221 "Kertész 2 perc alatt fel tudom baszni akárkinek az agyát! rajongója lett. "
Most komolyan? Rossz embernél próbálkoztál :)) -
#43220 Dettó, de az egyik Bayern mezt magamnak gondoltam :)
Interes is van, sőt Juve-s is, bár az Gabié:)) -
#43219 Tényleg. Hát ezen még nem gondolkoztam,de meglátjuk majd.
Nem azt mondom, kíváncsi lennék mire emlékszek egy ilyen mezőnyben (valószínűleg semmire és tök utsó lennék:D), de lehet nem sok kedv lenne, amikor ezen a pályán készülgetni kellene, de nem mondok nemet elsőre, és ha titeket nem zavar a csapatban,lehet beugrok. -
#43218 nekem van 2, meg egy Interes is, úgyhogy...:D -
#43217 hozz inkább egy semlegeset. Én igazából egyiknek se szurkolok....egy jó meccset lássak. egy igazi BL döntőt. -
#43216 Persze, jól hangzik. Szívesen.
Bayern mezt vigyek Neked? :D -
#43215 Petey, nem tudom mennyire aktuális még, de a BMW ülése Malaysiára szabad. Nem leszek itten.... -
#43214 omm, mind1, nem értjük egymást. Nem a személyes üzenetben volt hanem mittom én minek nevezik azt...asszem nincs a gépnél állapotban voltál és az állapot státuszi izédben (azta micsoda szóhasználat) lévő dologra írtam -
#43213 Petey: Azt beszélgettük Bryannel, hogy a BL-t nézhetnénk közösen. A srác azt mondta, családja nem lesz otthon, igy mehetünk oda. Kedv? -
#43212 Cheslea...ollééwollé:)
Minden nagy csapat (MU,Arsenal,Liverpool) oda-vissza győzelem:)) -
#43211 versenypályára kéne vinni azt is, nem utcai szarokra. -
#43210 Jó ez a WTCC hétvége, verseny alig van, folyton összeütköznek -
#43209 Köszi Peti:) -
#43208 Köszönöm Zsófy:) -
#43207 Köszi, remélem meglesz:) -
#43206 Neeem, ez egy összefüggéstelen izébizé volt:D... Agyilag zokni effekt:D -
#43205 kitartást. -
#43204 mivan?! Nézdd meg a dátumot mikor írtam.... -
#43203 Nem vagyok otthon... És holnap finom napom lesz... rám vár még két esszé, öt esettanulmánnyal, meg egy halom német, és áhhhh:S -
#43202 Nemtessik? Pedig olyan finom:D -
#43201 hehe, ez jópofa. -
#43200 Nem nagyon reklámozták sajnos, én se nagyon tudtam róla. Tegnap este véletlenül találtam rá egy szimulátoros oldalon, hogy van. Még holnap is van. Lehet kimenni. Boxutcába le lehet menni, nekem nagyon bejött. Csak kár, hogy megint csak a GOLD Tribün volt nyitva. Mindig az van....Pedig a hátsó sikánokhoz is elsétáltam volna, na de mind1. Ilyen közelről még nem hallottam ezeket a gépeket. Brutál. Lehet érezni a dobhártyád rezgését mikor odapörköl egy kicsit a lovaknak. -
#43199 já, já, nem tudok németül. Egy ommm...MSN kiírásodra írtam. -
#43198 Pítör, neked meg így megkésve is, de Happy birthday -
#43197 Ezt hogy? És miért voltak ilyen kevesen? És miért nem reklámozták??? Miéééééért? (Vagy csak én miért nem láttam?:D) -
#43196 Ja, ja, was ist los?:D