44995
F1CHL - Retro
-
jah, 2001-ben, de a Vale megállította őket.0-0 3-0 -
Chelsea is majdnem BL döntőt nyert...majdnem. -
Egyszer majdnem döntőt játszottak :)
Pontosabban közel voltak hozzá -
Segítek én is Neked. Mondjuk én keddig vagyok, hétfőn meg nappalos vagyok, de az nem érdekes. Vmi setupot akkor összedobok én is Neked.
TC on igaz? Milyen segítség kell még? Alul vagy túl kormányzott autót szeretsz? -
I am in. :) -
Okés.
Hát figyi, setupolni nem tudok, még mindig sajnos:D de ha nektek van, vagy lesz valami jó, akkor azt mondom, hogy a fodry-bull-tboy-bryan-karcsi ötös után 6.-ra nem lehetnék olyan rossz,Eagle lenne a nagy kérdés.
Tudod mit, meggyőztél, egy futamra, miért is ne? Megnéztem, simán fut az rf, maxhoz közeli grafikán, 130fps-el. Jövőhét végén elkezdem a felkészülést, előbb nem megy, mert sok zh lesz..
Majd Bryan, akkor Tőled kérhetek segítséget? -
much better:) -
2.ok a III osztályban 1 fordulóval a vége előtt. -
Leedset légyszi :)) BL döntőben épp aktuális a járási 4.osztályban játszó csapat mezét felvenni -
Tudok még adni: Valencia, Leeds - asszem ennyi a választék :D -
Szivesen látlak a csapatban kollega, uccsó garantáltan nem lennél.Tavaly kitudja hányadik lettél volna ha nem dob le a net.Ha van kedved, gyere nyugodtan -
akkó beülök egy Chelseasbe :) -
grat a kékeknek, már csak a Wigant kell megverniük otthon.Ha elcseszik, meg is érdemlik :) -
Heidfeld autója szabad. Én tuti nem leszek. Figy, utolsó nem lennél tuti, meg pár pontocska jól jönne a csapatVB-ben, mert ha nem indulok akkor tuti 0-t hozok a saját részről, igy meg csurranhat cseppenhet pár. -
"Kertész 2 perc alatt fel tudom baszni akárkinek az agyát! rajongója lett. "
Most komolyan? Rossz embernél próbálkoztál :)) -
Dettó, de az egyik Bayern mezt magamnak gondoltam :)
Interes is van, sőt Juve-s is, bár az Gabié:)) -
Tényleg. Hát ezen még nem gondolkoztam,de meglátjuk majd.
Nem azt mondom, kíváncsi lennék mire emlékszek egy ilyen mezőnyben (valószínűleg semmire és tök utsó lennék:D), de lehet nem sok kedv lenne, amikor ezen a pályán készülgetni kellene, de nem mondok nemet elsőre, és ha titeket nem zavar a csapatban,lehet beugrok. -
nekem van 2, meg egy Interes is, úgyhogy...:D -
hozz inkább egy semlegeset. Én igazából egyiknek se szurkolok....egy jó meccset lássak. egy igazi BL döntőt. -
Persze, jól hangzik. Szívesen.
Bayern mezt vigyek Neked? :D -
Petey, nem tudom mennyire aktuális még, de a BMW ülése Malaysiára szabad. Nem leszek itten.... -
omm, mind1, nem értjük egymást. Nem a személyes üzenetben volt hanem mittom én minek nevezik azt...asszem nincs a gépnél állapotban voltál és az állapot státuszi izédben (azta micsoda szóhasználat) lévő dologra írtam -
Petey: Azt beszélgettük Bryannel, hogy a BL-t nézhetnénk közösen. A srác azt mondta, családja nem lesz otthon, igy mehetünk oda. Kedv? -
Cheslea...ollééwollé:)
Minden nagy csapat (MU,Arsenal,Liverpool) oda-vissza győzelem:)) -
versenypályára kéne vinni azt is, nem utcai szarokra. -
Jó ez a WTCC hétvége, verseny alig van, folyton összeütköznek -
Köszi Peti:) -
Köszönöm Zsófy:) -
Köszi, remélem meglesz:) -
Neeem, ez egy összefüggéstelen izébizé volt:D... Agyilag zokni effekt:D -
kitartást. -
mivan?! Nézdd meg a dátumot mikor írtam.... -
Nem vagyok otthon... És holnap finom napom lesz... rám vár még két esszé, öt esettanulmánnyal, meg egy halom német, és áhhhh:S -
Nemtessik? Pedig olyan finom:D -
hehe, ez jópofa. -
Nem nagyon reklámozták sajnos, én se nagyon tudtam róla. Tegnap este véletlenül találtam rá egy szimulátoros oldalon, hogy van. Még holnap is van. Lehet kimenni. Boxutcába le lehet menni, nekem nagyon bejött. Csak kár, hogy megint csak a GOLD Tribün volt nyitva. Mindig az van....Pedig a hátsó sikánokhoz is elsétáltam volna, na de mind1. Ilyen közelről még nem hallottam ezeket a gépeket. Brutál. Lehet érezni a dobhártyád rezgését mikor odapörköl egy kicsit a lovaknak. -
já, já, nem tudok németül. Egy ommm...MSN kiírásodra írtam. -
Pítör, neked meg így megkésve is, de Happy birthday -
Ezt hogy? És miért voltak ilyen kevesen? És miért nem reklámozták??? Miéééééért? (Vagy csak én miért nem láttam?:D) -
Ja, ja, was ist los?:D