44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    hidd el ezen vagyok...hiszem h nem én, aztán lehet mégis.
  • Jeff Gordon
    re

figy,gondolj arra,hogy csak nem leszel az aki kiesik belöle:)
  • antijuve
    szia

hűha,izgi nagyon:))
  • Freedom88
    re

alkalmas vagyok mv-nek! I.kategóriás ráadásul.

3an vagyunk 2 helyre...hétfőn reggel döntenek.

isten baszná meg h ennyit kell izgulni ezér.
  • antijuve
    legújabb tampon reklám:DD

szia Dranzi,rég láttunk erre:))
    Gerrard láma:)
  • Jeff Gordon
    re.szia Dranzi:) wow,micsoda avatvar,grat:)
  • DranzerF1
    és még sorolhatnánk :)
  • DranzerF1
    jóreggelt! :) egyetértek! :P
  • Eagleheart
    igaza van a BT-nek teljesen, chatstop onnantól van h kval indul...lehet hülyén hangzik de ha a felvezető körén van vki azt is megzavarja h chat van, mivel sztem sokan ilyenkor összeszedik a gondolataikat, utolsó memorizálások a pályán mit és hogyan kell venni stb...és egy chat kizökkenthet ebből sztem. kb olyan mintha Kimi indulna a gyorskörére de a felvezető alatt végig kéne hallgatnia a rádión a legújabb tampon reklám szövegét...
    egy szó mint száz: Gerrard egy farok
  • antijuve
    loool:)
  • Jeff Gordon
    mert cinikus és rendkivül beképzelt.
  • antijuve
    mé mitcsált?
  • antijuve
    ja,vannak rajta jók.na majd meglájjuk
  • Jeff Gordon
    nem,még nem lehet,pénteken jön ki,hát kiváncsi leszek rá:)
  • Jeff Gordon
    jaja,épp most tettem ezt meg,a neverending story pl eléggé tetszetős,mindjárt utána nézek,hátha letudom tölteni:P
  • antijuve
    hmm hmm,végülis nemrossz.
    egyik barátom mondta h bele lehet hallgatni az új albumukba a honlapjukon.és azt mondta h nagyon jó számok vannak rajta
  • antijuve
    pá mester!!szurkolunk!:)
  • Jeff Gordon
    Bryanos,szerinted?:)
  • Jeff Gordon
    reméljük nem akadnak fenn semmin...

éjt mester
  • Freedom88
    NA nekem mára ennyi is...holnap eldől h milesz véglegesen vagy nem véglegesen még, de az biztos, hogy kiderül orvosilag alkalmas vagyok e...

byebye
  • Jeff Gordon
    ideggyógyászatra gerrardot is be kéne utalni,a hülye gyerek,istenem... na mind1.

más: freef1,gratos az eddigiekhez,és soksikert MÁVnél ha összejön.reméljük igy lesz.
  • Freedom88
    sziasztok! Holnap további vizsgálatok várnak rám, elméletileg.

Ideggyógyászat,EKG,pszihológia,Szemészet,fül orr gégészet, audológia kész.
  • antijuve
    na este re!csááhh
  • Eagleheart
    cs...még nem majd este, de én csak a másikat fogom kipróbálni, utálom a rösztit
  • antijuve
    :DDD

hát te hülye vagy:D
  • MrElf
    Jézusom.... Igli Kata!!! kóstoltáto ka rösztiburgert???? hát én igen.hát olyan egyszermegehetö szendvics....aHütteburgert még nemkostóltam deremélem finomabb:S:S: Ajj hényingerem van:D:D
  • antijuve
    egyetértek:)

remélem Karesz,ha Free elmegy akkor oda tudsz költözni.én nagyon örülnék neki:)))
  • MrElf
    Free Grat:) nagyon nagy grat ha tényleg össze jön:) Én szivből örülök tényleg ha összejön de másik oldalam meg szinte zokogni tudna:(:(:( Nagyon-nagyon rossz lesz ha elmész:(:( Nekem nagyon hiányozol majd és hát nem lesz olyan mint rég.:( Szóval hajrá is meg nem is:)
    Szobára kitérve már múlthéten modntma MArgitnak hogy mi a szitu...ma hazaértem munkából elkezd velem üvölteni hogy a kurva anyádat fogsz elmenni,meg hogy szét veri a fejemet hogy ha elmerészelek menni....Szóval margit beadta az unalmast:S:S:S:D:D:D:D De igazából lesszarom mit mond. Jó egyem a lelkét csak félt,megilyenek amig nem látja nem tudja hogy jó helyen lennék leszek addig folyamat cska a veszekedés lesz belőle.De épp ésszel át gondolná akár mennyire is szeret engem ..mert hát tudja mindki hogy a szeme fénye vagyok:P.....szóval neki is Gigikémnek(hugom)is meg midnenkinek jobb lenne egy picivel. 46 nm eren 5 kororsztály kicsit sok.Én most tudnék/szeretnék/van rá lehetöségem/ lehet tudnék lépni ez ügy érdekében hogy kicsit jobb legyen itho na körülmény mert a gedva növérem ezért ugy se tesz semmit.Erre most én vagyok a bunkó geci mert hogy miért akarok elmenni ithonról...:S:S Hát majd kiderül:)
  • MrElf
    Szóval még jo hogy jó gyors a liga forumunk:D igy amit oda akartma irni azt ide irom:P de majd ha jó lesz akkor oda is kirakom:)
  • Freedom88
    bye
  • antijuve
    sziasztok
  • antijuve
    látom
  • Freedom88
    officialon ott a hir.
  • Eagleheart
    olvassá fórumot KÖ
  • antijuve
    re