F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvan 4 ember teljesen, többiek 2000mp-ig még meglesznek a mai nap, aztán mára ennyi, holnap folyt. és teljesen kész lesz. Talán hétfõn.
T.T.
hát igen, gondoltam hogy nem ránk értetted... mi kaptunk F1CHL nevelést 😄 sõt Peet versenyzõ is 😊 én meg csak úgy vagyok össze vissza 😄
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
hát az vicces volt... pont elõttem állt meg akkor 😄 persze nekimentem, de már késõ volt korrigálni...
amúgy... visszajöttél már a géphez? 😄
amúgy... visszajöttél már a géphez? 😄
jaj dRanzi téged a soha nem bántanálak😄 Ezt te is tudod nagyon jol😛 Sõt Piitört sem ismerem mindketöttöket és tudom milyen szintett képvisletek...de akik ott vannak (rajtatok kivül) Szoval hát egyszerüen enm tudam megállni hogy ne szolaljak már meg😛 Föleg az a vissza tolatósdi azon pusztultam😄
hát sztem Píítit nem fogja érdekelni, ahogy engem sem szokott, de erre most én is írtam, de már nemtom miért...😛 és a "röhejes védekezö szövegek" az én írásomra is igaz... jah és ez a megfogalmazás tetszik 😄
😄😄 Amugy TPF1 oldalára én irtam "Valaki" névvel😛 (BOCSI PEEET😄)(dranzerral már megbeszéltem😛) Nahh szoval irtam oda hogy kcist gáz a liga meg midnen aztán...azok a röhejes védekezö szövegek😛 Érdemes megnézni😛
Fricske ma igazán jo hangulatomba vagyok...😄
Amugy tök szar idö van:S:S Esik az a nyanvadt esö:s kcisit hüvsö is van😞
A pince Is hideg😄😄😄😄szoval kész....Áhh lehet Juvikához átmegyek majd ma..aztán majd ott nyomom az esti tesztett ha nem gond..😄
Amugy tök szar idö van:S:S Esik az a nyanvadt esö:s kcisit hüvsö is van😞
A pince Is hideg😄😄😄😄szoval kész....Áhh lehet Juvikához átmegyek majd ma..aztán majd ott nyomom az esti tesztett ha nem gond..😄
Jo de noob vagy😄 különben meg amikor majd kamionozol kiállok én is Kurvincának😄 és akkor majd ugy is felveszle egyszer😄 és akkor én is kamionozok veled sokat😄😄😄😄😄😄😄:
de nekem pont elég😛PP
Majd amikor kamionozok, akkor dolgozok heti mindennap😊 ÉS akkor ne röhögtess már😊
Majd amikor kamionozok, akkor dolgozok heti mindennap😊 ÉS akkor ne röhögtess már😊
T.T.
Hát csak KArcsika már lerakott tudod pár évet a megdonádiába és ám voltak ám olyan hetek hogy heti 5napot 10 óráztam..szoval ne nevetess légyszives a Heti 4 nap 6 óráddal mert körbe hugyozom amgam...kösz csá..😄😄😄😄
Jó reggelt!!! Fricske....Hogy tudod hogy benne lennék😄Kis huncutok voltatok az este látom áááááááám😄 Aza mákotok hogy már aludtam: pedig ha itt lettem volna...hühAAAAAAAAAaaaaa😄😄
hát a gyerköcök,Freedomos,Karcsika,Zsófietta😊)) meg Dranzerovics is😄
The only speedometer is in your head.
na re gyerköcök,ti már tentéztek,de azért egy üdvözlö hszt beirok,na hali,hamarosan én is go tente.
The only speedometer is in your head.
asszem vhonnan kihagytam egy E betût...
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
GOODBY, vagy mi... Jóiccak!
nem is veled gondoltam...