F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazán jó sose volt,vagy csak én nem ismerem annyira a focit,de a seaman hát lepkekirály volt,david james se volt az igazi,tehát egyértelmü h a német csapat jobb😛
The only speedometer is in your head.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
hát sorry,nekem is rexi szólt épp serveren voltam,mondtam mikorra érjük oda? és akkor lejöttem összekészültem és go
na re,ez a tali is megvolt,igazából szokásos volt,ittunk sört,bull szokásos nyerögép,most én is megjátszottam két db százast,karcsika is beledobott asszem 600at,buller meg nemtom mennyit😊))
találkoztam végre zolával is,sztem jófej ember,örültem h végre megismerhettem,skylinet meg megvámoltam egy cigivel,jah meg játszottam egy csocsót bull egyik haverjával 7-2re nyertünk,királyok voltunk😄 Ö elöl én hátul,igazából majdnem hoztuk nullára,két olyan potyát kaptunk,de a fun volt a lényeg.
röviden ennyi.mindjárt jövök.
találkoztam végre zolával is,sztem jófej ember,örültem h végre megismerhettem,skylinet meg megvámoltam egy cigivel,jah meg játszottam egy csocsót bull egyik haverjával 7-2re nyertünk,királyok voltunk😄 Ö elöl én hátul,igazából majdnem hoztuk nullára,két olyan potyát kaptunk,de a fun volt a lényeg.
röviden ennyi.mindjárt jövök.
bazmeg ez a BL sorsolás....ilyen kiemelési rendszert...most ilyen csoport:Chelsea,Valencia,Schalke,.... hát no comment...
ups and downs
1. BioShock
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Travian
4. Medal of Honor: Airborne
5. Battlefield 2
6. Ingyenes vírus-kémprogram-irtó
7. SilkRoad Online
8. XBOX360
9. F1CHL - Retro
10. Partyarcok
😊)
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Travian
4. Medal of Honor: Airborne
5. Battlefield 2
6. Ingyenes vírus-kémprogram-irtó
7. SilkRoad Online
8. XBOX360
9. F1CHL - Retro
10. Partyarcok
😊)
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
re.itt vagyok én is,már korábban felébredtem,de tettem vettem,tehát nem irtam még ide😄
szóval karcsika elolvastam amit irtál,és én egyetértek veled,és nem zavar h birálod a ligát,én is szoktam,csak már elnézést a kifejezért de szart se érdekel.amikor én meglöktem a ligavezetöt tomiboyt rögtön megkaptam a büntit,ez a visszafelé furikázás,és vagy négy másik versenyzö veszélyeztetése,ez nemhogy utolsó rajtkockát érne,hanem sztem egy futamos eltiltást,mert borzasztó látvány volt,de itt mindenki megúsz mindent,semmilyen BT nincs,semminek nincs következménye,és ez zavaró,mind1,lényeg az h Dranzival vhogy megnyerjük😊))) dehát ligavezetöt nem érheti semmilyen bünti,én meg már meguntam h mindig szóljak,igy leszarom (már elnézést) hogy mit csinál a liga vezetöje.mondjuk engem is majdnem kilökött,dehát ez is mind1,és abban is igazad van,hogy rengeteg a lökdösödés,sok türelmetlen pilóta van itt,szóval néha úgyérzem szar az egész,dehát nem találunk még egy chl ligát,és tulajdonképpen nem is ez volt a cél,csak zavaró ez a McLaren team is,h annyira el vannak szállva maguktól...
szóval karcsika elolvastam amit irtál,és én egyetértek veled,és nem zavar h birálod a ligát,én is szoktam,csak már elnézést a kifejezért de szart se érdekel.amikor én meglöktem a ligavezetöt tomiboyt rögtön megkaptam a büntit,ez a visszafelé furikázás,és vagy négy másik versenyzö veszélyeztetése,ez nemhogy utolsó rajtkockát érne,hanem sztem egy futamos eltiltást,mert borzasztó látvány volt,de itt mindenki megúsz mindent,semmilyen BT nincs,semminek nincs következménye,és ez zavaró,mind1,lényeg az h Dranzival vhogy megnyerjük😊))) dehát ligavezetöt nem érheti semmilyen bünti,én meg már meguntam h mindig szóljak,igy leszarom (már elnézést) hogy mit csinál a liga vezetöje.mondjuk engem is majdnem kilökött,dehát ez is mind1,és abban is igazad van,hogy rengeteg a lökdösödés,sok türelmetlen pilóta van itt,szóval néha úgyérzem szar az egész,dehát nem találunk még egy chl ligát,és tulajdonképpen nem is ez volt a cél,csak zavaró ez a McLaren team is,h annyira el vannak szállva maguktól...
jaja velem nem sok minden történt😛 De azért kirihatod folymatossan😄D: hogy most karesz vezet😄😄 és Karesz vezet most már 20 kör ota..ÉS karesz még mindig vezet😄😄 aztán...BLugyg Blugyg..halják ezt a hangot A Cél vonal elött😄😄D:
akkor hagyjátok megcsinálom...mert végülis nagyjából tudom mi történt veletek..Karesz, veled amúgy semmi😊 csak a végén volt egy kis eksön
T.T.
hehe😊))
Megkérhetlek Titeket, akkor nézzétek át a sajátotokat, és ahol történt vmi fontos azt irjátok fel (hanyadik mp-ben) és akkor irjátok le ide....köszi
Megkérhetlek Titeket, akkor nézzétek át a sajátotokat, és ahol történt vmi fontos azt irjátok fel (hanyadik mp-ben) és akkor irjátok le ide....köszi
T.T.