F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért grat neki,megérdemelt gyözelem lett volna,dehát...😞((
legalább ferrari 1-2 és kimi az elsö,szóval nagyszerü😊
legalább ferrari 1-2 és kimi az elsö,szóval nagyszerü😊
The only speedometer is in your head.
bazmeg micsoda versenyzés volt már!!!Remekül ment!!!Kár h lassabb a motorja.... és még két körrel a vége elõtt volt 8 tized hátránya,és onnan jött fel.Csak a rajt lett volna jobb😞(
ups and downs
kezd szimpatikus lenni ez a Mosley,Ö kizárta volna a pilótákat is😊 meg a csapatot a jövö évböl.
teljesen egyetértek,tök igaza van😊)
teljesen egyetértek,tök igaza van😊)
hááááááát....Én cska egy vmit nem értek😛 Egymás meletti szobából irkáltok egymásnak?..:S:S miért nem nyitódjátok ki az ajtót és beszélitek meg?...Ti tudjátok de ez igy kicsit vicces.
Igen, igazad van... Én irtam. Tudniillik fáj, hogy nem mondod el, h mi a bajaod, és miért vagy ilyen, vagy mi bánt... és ez nekem nem tetszik... azt te döntöd el, h elmondod-e vagy sem, de látszik rajtad, h senkinek sem mondtad el, és zavar... Érdekes, én mindig elmondom neked a problémáim, de ugylátom ez egyre egyoldalubb... sziasztok!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
tudok beszélni, sõt egy-két poénon jókat röhögök most a TV-ben. Nem vagyok néma egyáltalán.
T.T.
akkor menjek haza?
jólvan.inkább békénhagylak.talán majd vmikor elmondod h mi a gond.mégha nem is nekünk
ups and downs
nem. Csak tegnap úgy mondtam. Végülis nem lenne rossz, mint Bryan csapattárs, de az autó tök gáz.
T.T.
hát nemhinném😊
de tegnap beszéltél hülyeségeket egymás után😊)))
de tegnap beszéltél hülyeségeket egymás után😊)))
Hagyjad, legyen csak, ugyis egál... még megy haza vonatom... különben sem tudom mi a baja
hát azért most átgondolva nehezen tudnám elképzelni karcsit a McLarenben😛
Free tényleg maradnál?😊
Free tényleg maradnál?😊