F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem dehogy voltál!! Ezt igy kell! Ez a Tura autó. Annak a feladata az elõzés aki hátul van. Az elötte lévõnek nem kell elegedni. mindenhol zárni kell az iveket! Igy a jó.. Nagyon tetszett!
Downhill!!
de elég csúnyán😛
bár petyát én elég sokat feltartottam,lehet tudott volna veletek menni egy darabon
bár petyát én elég sokat feltartottam,lehet tudott volna veletek menni egy darabon
The only speedometer is in your head.
grat Petya szépen jöttél,próbáltam védeni korrekten az iveket,remélem nem voltam unfair.azért kemény volt tényleg,utsó elötti körben eldobtam,már lemondtam h befejezem elötted,és te is hibáztál,hát király volt kétségtelen,Freetöl olyan messze voltunk mint Sutil Raikkönentöl😛
Ez igen!! Levivel az elsõbe. Peetel a másodikba. Olyat mentünk!! Atyám! De rohadt jó volt. Ez már tényleg tura autó volta javából. Ütközések lökdösések elõzések ahogy kell! Grat mindenkinek!
Downhill!!
oks,elsö futamra akkor benézek.
Alfa #18 salvatore Tavone,micsoda maffiás név😄 szóval ha ez nem foglalt akkor ezzel jönnék
Alfa #18 salvatore Tavone,micsoda maffiás név😄 szóval ha ez nem foglalt akkor ezzel jönnék
T.T.
ööö, kiderült h más verziójú lett betöltve szerveren😞
5 perc és feltölti a pályát és adom a linket...
5 perc és feltölti a pályát és adom a linket...
T.T.
pontosan nekem is igy van,én is mentem rajta pár karikát off,és semmi gond nem volt
nem,de most semmi kedvem szerencsétlenkedni,meg most vagyok túl egy órás futamon,szóval szó sincs erröl.fent van patch is,mindent úgy csináltam ahogy mondtad.
fent van a patch is. de ledobál. Mindent leszedtem. Belép kiirja hogy connecting lost és ledob.
Szóval nem tudom mi a rák van. Pedig a pálya off müködik.
Szóval nem tudom mi a rák van. Pedig a pálya off müködik.
Downhill!!
ledobb hogy bassza meg.. Miért?
Leszedtem a 1.0-as pályát. És azt amit linkeltél be másoltam és igy is. Nem értem mi a baj? Tipp.
Leszedtem a 1.0-as pályát. És azt amit linkeltél be másoltam és igy is. Nem értem mi a baj? Tipp.
Downhill!!
Ugy kell csinálni hogy:
letöltöm az 1.0-át
aztán patch
aztán bemásolom a gp-be a 2 db gp filét
az indybe meg 2 db indy filét?
Jól értem?
letöltöm az 1.0-át
aztán patch
aztán bemásolom a gp-be a 2 db gp filét
az indybe meg 2 db indy filét?
Jól értem?
Downhill!!
hát a Buller viselkedése már télleg no comment
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
Dede! Xsak ugy rövidebb! De kiirom én is! Nyugodjon békében õ is és a fedélzeten lévõ gyereke és 2 utastársa is! Nagyon birtam õt. Burns és Mecrae valami olyan volt ebben a sportban mint Shcumi vagy Rossi a többiben! Mind 2 en egy vb cimmel rendelkeztek és mind 2-en szomorú véget értek! Egyszerüen nagyon szarul érint. Nem tudom miért hiszen nem ismertem meg semmi csak valahogy mégis. Igaz én nagyon sokat szurkoltam neki. kb 92 -3 óta néztem mit csinál. És amig a Rallyba volt õ volt a favorit pilota. Na mind1. Szar ügy! Szóval Nyugodjon békében.
Downhill!!