F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor bullertöl nemsokára elköszönünk,legkésöbb november közepén.
amúgy Free,ettöl függetlenül Ö még megvan hivva hozzátok?
amúgy Free,ettöl függetlenül Ö még megvan hivva hozzátok?
The only speedometer is in your head.
jah,de holnap kelhetek kb 5.30kor hogy összeszedjek mindent,aztán 8ra mehetek,és nem akarok mosott szar lenni
sok sikert vagy mit is lehet ilyenkor mondani.
álmos vagy, lófaszt, nem te keltél 4:40kor😊
álmos vagy, lófaszt, nem te keltél 4:40kor😊
T.T.
pedig szivesen indulnék itt,úgyérzem egy jó középmezönyt tudnék most hozni,talán még pont is szóba jöhetett volna
jaja én is,holnap eltüzök és egészen péntekig nem leszek sajnos
faxom,pont ezt akartam elkerülni,most a fél liga átjönne ide... egyszerüen nem értem.na mind1.
ami azt illeti,elképzelhetö,hogy bull simán megver mindenkit,nemtudni,de nem is érdekel.ha jön,akkor jön,ha nem akkor nem,csak azt nem akarom,hogy jöjjön mindenki,aki képtelen megvenni az rfactort,mondván nincs pénze rá,de mégegy fizetös ligára lenne.<#falbav>#falbav>
ami azt illeti,elképzelhetö,hogy bull simán megver mindenkit,nemtudni,de nem is érdekel.ha jön,akkor jön,ha nem akkor nem,csak azt nem akarom,hogy jöjjön mindenki,aki képtelen megvenni az rfactort,mondván nincs pénze rá,de mégegy fizetös ligára lenne.<#falbav>#falbav>
Boldog névnapot!
Más: nem rég értem haza egyetemrõl, ahol 2 órát kellett várnom 15 perc megbeszélésért. Azért kíváncsi leszek erre a táncra. 😊
Más: nem rég értem haza egyetemrõl, ahol 2 órát kellett várnom 15 perc megbeszélésért. Azért kíváncsi leszek erre a táncra. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
egyéni:
1.Dranzer94pts
2.Tomiboy87pts
3.Fodry78pts
4. Gerrard 70pts
5. Peet57pts
6. Cromwell 39pts
7. Jancsy 31pts
8. Webber 14pts
9. GTTomi 11pts
10. Szaby 1pt
Csapat:
McLaren 157
Ferrari 151
Toro Rosso 89
BMW 77
RBR 12
1.Dranzer94pts
2.Tomiboy87pts
3.Fodry78pts
4. Gerrard 70pts
5. Peet57pts
6. Cromwell 39pts
7. Jancsy 31pts
8. Webber 14pts
9. GTTomi 11pts
10. Szaby 1pt
Csapat:
McLaren 157
Ferrari 151
Toro Rosso 89
BMW 77
RBR 12
hát igen...HA csapattársak leszünk.mer én már nemtom hogy hányadán állunk(már mint nem veled Karesz😄)
ups and downs
na mindegy,majd kiderül😊.remélem elkerül engem a balszerencse😊 bár már úgy hozzámnõtt😊
ups and downs
hát sokáig második voltam majd egyszer egy kigyorsitásnál a kezembe maradt kvázi a kormány,dranzi igy ledolgozta egy kanyarban kb a 6seces hátrányát,igy utolért,kb 3kört csatáztunk,és akkor úgy döntöttem,h jó elég,mielött kiraknánk egymást,meg gerrard nagyon jött dranzer mögött és azzal hogy mi csatázunk csak neki segitettünk volna,tehát egy ideig tettük,aztán jobb belátásra tértünk,végülis Dranzi 2,én 3
rohadt élet sgbe.visszavontam mert duplázta
szóval csak azt akartam mondani,hogy mindenhol nagy a csata a bajnoki cimért,tpf1,chl,real f1
szóval csak azt akartam mondani,hogy mindenhol nagy a csata a bajnoki cimért,tpf1,chl,real f1
egyáltalán nem. Ugyanúgy fogok mint eddig. Ha õ gyorsabb hát menjen, nyerjen, aztán jóvan. Meg is nyerheti a VB-t. Sok sikert hozzá. Mondjuk most a pajtásai is segiteni fogják, de hát ez van.
T.T.