F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
re..köszi megkaptam , Bull már futja az idõt.

Dolgoztam 4ig!

T.T.

antijuve
Free,mint az sms-ben leírtam Bull szeretné ma elõbb lefutni a kvalt.Sajnos én nemtudom hogy mikor tudok gépnél lenni,mondjuk olyan 40 perc múlva megyek is el itthonról.Remélem Buller elért!

ja,Addi meg tényleg nem tudja lefutni az idõmérõt,mert tölti fel a videót(jó lehetett volna hogy hétfõn futja,de akkor már BigFeri is...),szval õ is csütörtökön futná!remélem megértitek😊).

egyelõre ennyi😊) Free,hol a halálban vagy?😊 eddig dolgozol?:=(

ups and downs

antijuve
halihó!!szép napot!!

hát basszus már senki se tudja ki a harmadik??na mindegy,én még nem mondom el most,majd késõbb.

jobbulást Peet!

ups and downs

Eagleheart
irjuk tele a fórumokat hogy Peetnek legyen mit olvasnia 😄DDD

na megyek workolni egy sort...este majd én olvasok vissza 😊) bb

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

Freedom88
mindent megteszek ezért😊)

Sztem bassza a csõrét h nem õ vezet...ez is egy tipp h miért ilyen agresszor mostanában

T.T.

Freedom88
ki a 3.?

T.T.

MrElf
Remélem igen...!!!:S😞😞

Eagleheart
kérdés h most õ akar e majd jönni

MrElf
Reggeltett.Igli nem tudom..(lehet nem voltál ott😛😛) ...De van a Buller féle sörözö a Diófa.Az nagyon jó kis hely,Többieknek is tetszett nagyon.Buller már intézkedett jó elöre.Majd beszélj vele errõl😊

Jeff Gordon
na srácok,és Zsófy,sziasztok.jó fórumozást és sikeres futamot mindenkinek😊-->Bryanos nyerni kell😛

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
jóreggelt.álmos vagyok:S

Eagleheart
egyenlõre indul Monzában még ez biztos, aztán kitudja még meddig.

más: vmikor november végén 20.-a után lenne a nagytali, majd még ezt letárgyaljuk mert kellene vmi helyszin is

antijuve
hát ja....

ups and downs

Eagleheart
ha Free nem lenne õneki megse fordult volna a fejébe a távozás sztem...Free lépjé ki 😄
viccet félretéve tényleg eláshatná már a csatabárdot

Jeff Gordon
ki a harmadik?:S

antijuve
sztem is.most beszéltem vele.azt mondja h Free-vel van vmi személyes dolga,ami nem tartozik másra,csak hármukra.

ups and downs

Eagleheart
majd csütin futom, a race elõtt, de azért Köszi...5-6.hely meglesz talán

Eagleheart
msnen most elkezdett vmit mondani h mit gondolna változás terén, gondolom maradni akar mégis vmennyire...majd vmikor megosztja velem csak most nem ért rá

Jeff Gordon
hm,igaz,csak az elmélet szintján kérdeztem.
nemtudom meddig fogja birni,majd meglátjuk...

viszont én most megyek,jóéjt igli csapattárs,soksikert a kvalon😛

Eagleheart
most ez még nem aktuális kérdés sztem

Jeff Gordon
és visszaengeded?

Eagleheart
Bullnak alapvetõen most vmi pszihiáterre lenne szüksége...sajnos õnála most nagyon nagy gondok vannak fejben, tõle kivülálló okok miatt is meg maga miatt is. sztem az a lökdösödés ami a tpf1be megy õ kb 1 futamig fogja elviselni aztán ráfog jönni mennyivel normálisabban közlekedünk mi (itt nem Peetre és Dranzira gondolok hanem a többi tpf1-esre). vhol sajnálom h elmegy vhol meg nem, mert úgyérzem sokat tettem érte ezalatt az idõ alatt mig velünk volt. sztem vissza akar majd jönni elõbb utóbb...

antijuve
szervusz!!

ups and downs

antijuve
csááh

ups and downs

Jeff Gordon
jóéjt,én is menek😊
Sziasztok,még reggel firkálok valamit aztán péntekig nem leszek.

Freedom88
szóval a VB cimért már Gyros tál és rai sisak is jár! király!😊 Akkor nyerek!

cs

T.T.

Jeff Gordon
lol,felölem legyen,rendben,elfogadom.ha te nyersz akkor meg választok vmi más helmetet.

Freedom88
Na Uraim! Kellemes jó éjszakát Kivánok! Én mentem tente-tente! Elég volt mára.

T.T.

Freedom88
nem én döntöttem el, hanem az a qrva 20Ft-os.

T.T.

Jeff Gordon
gecit el is felejtheted😊)) vagy add zsófynak,vagy nemtudom😊 de azt a sisakot én max lehánynám,mert annyira ronda,fix h nem megyek vele,hát majd meglátjuk,ha lemondok róla,akkor a tied lehet,ha nem😛 akkor rosszul igazoltál pajtás😊)

Freedom88
pfff😊 Ja..hát igen, kell is az nekem😊 te meg mész azzal a köcsög villanóssal. vagy gecilton😊))

T.T.

Freedom88
Lassan csökkentem irásaimat és megyek alvadni, még egy olyan 20perc és horpasztás

T.T.

Jeff Gordon
jah,föleg hogy most meg az és sisakomra fáj a fogad... <#violent><#violent><#violent> 😄

Freedom88
kockák és hardcore-ok együtt😊

T.T.

Freedom88
nyehehe😊

Bryan még mindig az a .... BMW?😊

T.T.

Jeff Gordon
Nézd,tényleg nemrossz,én szeretek itt menni,mert végülis az elejében vagyok,és valóban én egy percig nem tagadom azért léptem be,mert itt legalább ér némi sikerélmény,és azért ez nem éppen rossz érzés,meg van egy fasza csapattársam,akivel már tökjól kijöttünk startandgoban is,igy kerestem egy másik ligát,és hivtam Öt is,és jött,szóval végülis nem rossz a liga,de... szerintem sokakat a kupa motivál,pedig hát nem annak kéne.

Jeff Gordon
végülis akkor mehetne azaz alternativa amit a fórumra irtál,hogy Karcsi Bigi Williams,te meg bryanos bmw,és akkor remi rbr Macroyyal😊)))

Freedom88
hihi. Érdekes húzás volt Bullertõl. Sztem már Õ se tudja mit csináljon. Azt mondta nézegetett jópár igéretes f1c ligát. Ez lenne az?

T.T.

Jeff Gordon
attól tartok,hogy nála elszakad a cérna,ha még egy ilyet csinálna tomiboy(mondjuk én nyugodt embernek tartom magam,de én is majdnem elküldtem a picsába,már elnézést.tényleg neki állt feljebb.)

a vezetöi uralom megvan,Gerrard azt hiszi magáról,hogy Ö a jóisten és a teremtö,és a világ legjobb pilótája egy személyben,nagyon unszimpatikus a gyerek néha,olyan nagyképü beszólásai vannak,a ligavezetö csapattársaként meg utasitgat mindenkit... szóval nc. de megnyerjük az egyénit és remélem a csapatot is Dranzival és akkor majd nézhetnek😛

Freedom88
igy van

T.T.

antijuve
akkor nyár közepe😊.mikor Horvátországban voltunk

ups and downs

Freedom88
még nem😊 Ne állits már be fasznak héééj😊

T.T.

Freedom88
jaaa..olyan rég? azt hittem olyan aug eleje...mert sztem inkább akkor volt, nem?

T.T.

Jeff Gordon
otthagytad bryant

antijuve
BMW to McLaren...ez volt nyár elején

ups and downs

Freedom88
mi is volt nyár elején?..de most komolyan nem emléxek..
Az tény vannak momentumaim ami nem szimpi senkinek...ilyen vok..
Azokat már ilyenkor elfelejti...
Ja és azokat amiket irt Finglinek fórumon, h nem úgy gondoltam meg stb. kicsit olyan nyalós.

T.T.

Freedom88
ja hát felõlem jöjjön. Õ az a nagy harag tartó vagy mi...én leszarom igazából.

T.T.

antijuve
Hát Bull szerintem óriáis baromságot csinál.A TPF1 liga végképp az ami neki jó lenne.Mint hallottam tõled Peet,iszonyatosan nagy a vezetõi hatalom(Tomiboy),ha egy pályán való tolatás miatt az ég egy adta világon semmilyen büntetés nem jár,sõõt,még neki áll feljebbe,akkor nem tudom mire számít Bull.Sztem nem fogja végigvinni a szezont.

Ami pedig a mi ligánkat illeti vele kapcsolatban:sajnos sok mindenben nincs igaza.Én is dühös voltam Free-re,mert télnyleg egy szemét volt nyár elején,de hát valahogy megbeszéltük és vmilyen szinten elfelejtettük a dolgot.Sajnos úgy állítja be Free-t mint egy utolsó szemetet.Jó,vmikor télleg idegesítõ vagy Free,de Bull rengeteg jót is köszönhet neked...

ups and downs

Jeff Gordon
hát évvégi nagytali,igli irta h mindenki meg van hivva.

Freedom88
hova? minek?😊

T.T.