44995
F1CHL - Retro
-
#28592 sztem alapvetően két lehetőség maradt.
1. amit irtál Peet fórumon h vkik idecsatlakoznak...
2. nem fizetünk a szerverért, hanem 7-8an kisszerveren toljuk...rF elbirja
Mindkét ötletre vevő vagyok, de az első megoldásra nemsok időm lenne intézkedni, ezt vkinek ehhez át kell vállalnia..
ha maradunk ennyien véleményem szerint nincs értelme 75%os futamnak, csak kevesebbnek. pl 50% -
#28591 az a baj h murfról se lehet tudni semmit,azt mondta,h feltöri a perselyt és meglátjuk... :DD
szóval igli nemtudom mi lesz,minden tiszteletem a tied,hogy próbálod megmenteni a bajnokságunkat,és rám számíthatsz,tehát én biztos maradok veletek. -
#28590 ahogy várható volt Remi se indul, igy maradunk ugye 8an. Ha ez a 8 ember hajlandó elindulni akkor kidolgozom a szabályrendszert -
#28589 Jo reggelt. Igli a fogason vna az ingjeid kozott a koszos rozsaszin!! ingem...csak gondoltam szolok elore nehogy azt vedd fel véletlenül:P
Vmit még akartam irni de már nem tom mit....mindegy:D
A lényeg még mindig az hogy sudrinak mondjátok meg hogy hiányzik:D:D:D:D Jahh Zsófikás elöre is koszike a krumplis tésztát:P Este majd jovok olyan fél 12 körül szép napot mindkinek:) Tudom mit akartam!! Kátyuskának üzenem hogy tegnap TIR voltam de grillnél kozbe oktattam:D:D És bemutattam hogy kell szét égetni a kezemet:D:D:D Szóval szanaszét égettem a "Kabbe jelet" mutató ujjacskámat:P Tiszta holyag meg geny!! Nahh cupp sziasztok és további szép hétvégét. -
#28588 csaó -
#28587 sziasztok, holnap délután re -
#28586 szintén:S
sorry srácok,jövöhéten én is megyek,ráadásul két tárgyból is. -
#28585 köszi,na jó mókát nektek.este leszek -
#28584 majd összegyüjtöm aztán elküldöm... -
#28583 ja Igli,nem tudok menni erre a mai szösszenetre.sajnálom,de tanulnom kell.
a replayeket majd elkérhetem? -
#28582 ....SUDRIIIIIIII:D:D:D Mondjatok meg neki hogy hiányzik:D:D nahh sziasztok:)
godness me
na megyek vissza jogfogalmazni:). -
#28581 szóljá ha kell zsemle oszt többet hozok, nem fogok +4db-ba belehalni anyagilag -
#28580 mehhalsz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#28579 hát te tényleg hiányoznál innen:DD hát komolyan mondom már jól indult napom,amúgy karcsi,biztos haragudni fognak nagyon,szóval erre készülj fel -
#28578 IGLI és Kátyuska!!!!! Reggel geci,fasz,tahó voltam és elmerészeltem venni egy zsemlét.Nagyon sajnálom de nem akartam igazából a gyomrom késztetett rá:S:S :D MAJD KIFIZETEM!!:D:D bocsi tényleg,remélem azért nem gond:P -
#28577 Jó reggel:) Peet Igli nem akkor ért haza :D Igli akkor lett kész a munkával bent én már unatkozoztt:D:D Igli kb 6:30 ér haza...kb:P
MÁS!!: FRicske and/und/és ZSófikás:P Szóval én ma is meg holnap is 12-22 be tolom.Szóval majd cska nagyon nagyon este érek haza.Fricske a géped nincs bekötve(de majd ugy is meglátod.) Szóval ha tiedet akarod használni akkor csak kösd le enyimet aztán kösd fel tiedet.DE NE csinálj rumlit mert kiheréllek:D:D:DCupp
ZSófikás.Mivel egy gramnyi idöm nem lesz ithon arra kérnélek hogy ha ma mentek fircskével a Boltba:D akkor lécci hozz nekem majd egy pár zsemlét hogy tudjak reggelizni majd holnap.MAjd oda adom zséééét:) Cuppantalk téged is:P JAHHH és Fricske.....SUDRIIIIIIII:D:D:D Mondjatok meg neki hogy hiányzik:D:D nahh sziasztok:) -
#28576 Szia igli.
huh,jó későn értél haza,köszi szépen,igen a másodikat ismertem,még én küldtem neked asszem Kina vidi előtt,jah nem,az a Hans Zimmer féle Crimson Tide. -
#28575 Peet:
official fórumon kérdezted hogy mi a évvévi vidiben a számnak a cime...
Nightwish - Kiteen Patoo ha jól irtam le...utána pedig Nightwish - Crimson Tide and The Deep Bule Sea, de ezt gondolom tudod is. -
#28574 szép:) -
#28573 -
#28572 azt jelenti hogy lehet jogok alanya:D -
#28571 inkább szenvedést,bár a jogfogalmak is érdekes lehet:D
kérdés: mit jelent a jogalany?:)) -
#28570 jó mulatságot:D -
#28569 közöm nincs hozzá :D -
#28568 Most kezdtem el. :) -
#28567 jah,hát vkinek fejből megy:)
kösz,megszenvedtem érte:DD -
#28566 Dehogyis:D
jah,amúgy grt kmf-hez -
#28565 kösz
tanulsz római jogot?:) -
#28564 Gratulálok. :D -
#28563 Gab!az etikás speckollomból kmf-et kaptam...lol -
#28562 népszerű a fórum:) -
#28561 és neked is nagy grat -
#28560 akar a nyavaja!!csak ha előre megmondják hogy melyik tétel hol van,hogy tudjam mit kell húzni,akkor hajlandó vok javítani:).de másképp nem:D -
#28559 gratos.hát én is örülni fogok egy közigazgatás kettesnek,de nagyon:P
lényeg h megvan és nem kell vele többet foglalkozni,kivéve ha javítani akarsz:DD -
#28558 átmentem egyetemesből!!!!! de örülök ennek a kettesnek:DDD -
#28557 Akkor jólvan akkor... Na léptem újpalotára
sziasztok! -
#28556 nem kell...majd este beszélünk... -
#28555 Most a Szt. László kórházba vok, és arra várok, h anyu végezzen... Aztén megyünk hozzátok. Ha ott leszek fellépjek? -
#28554 nincs gond, majd akkor este a vasútin beszélünk -
#28553 de most hol vagy? ha nálunk vagy akkor lépj át az enyimbe aztán hajrá