F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy fene vinné el ezt a pályát,kétszer hibáztam oda is lett a futam,pedig ha nem hibázok elötted... akkor lehettem volna második is,de azaz istenverte kanyar,komolyan ilyen kanyar a világon nincs,egyszer nem hármasban veszem,hanem kettesben,gyakorlatilag semmi gázt nem adok,de úgy kipörgött mintha oldalba nyomták volna... na sebaj,fejlödünk😛 két hét múlva talán már második is lehetek-azárt grat free,nagyon szépen mentél
The only speedometer is in your head.
hát bakker,de kár ezért a futamért... akár nyerhettem is volna... na mind1,már elsö kanyarban eldölt,cooper jött mint a tank😛
én is leszek, jó8...reggel talikázunk a pálya mentén 😄
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
megyek én is,jóéjt.
oks,akkor kb 8körül leszek mirc,vagy 8:15 megnéztem a pályát képen,elég kellemesnek tünik,na de majd meglátjuk,lényeg a fun,úgyis te nyersz megint free😊))
jóéjt
oks,akkor kb 8körül leszek mirc,vagy 8:15 megnéztem a pályát képen,elég kellemesnek tünik,na de majd meglátjuk,lényeg a fun,úgyis te nyersz megint free😊))
jóéjt
vmi húst, kürtõskalácsban lévõ alma meg szõlõvel, meg gyümilevest...
na nekem most jó éjt! Reggel találkozunk a FunCupon. 09:00tól van a qual, 08:30tól kb. a szerver, de gyertek fel IRC-re és akkor mindent tudtok ott is olvasni.
csáó, jóéjt!
na nekem most jó éjt! Reggel találkozunk a FunCupon. 09:00tól van a qual, 08:30tól kb. a szerver, de gyertek fel IRC-re és akkor mindent tudtok ott is olvasni.
csáó, jóéjt!
T.T.
egy hibája van,néha kilógnak a feliratok,amit nem értek h miért:S
inkább watchingolj moviet😊
amúgy bryan rájöttem vmire addi révén,tehát fpsel fel lehet venni akár 120ban is a dolgokat,majd vegassal összevágjuk,ugye igy nagyon szép lesz a vidi,de lesz vagy 700mega,de movie makerrel össze lehet nyomni,én is igy csináltam a mostanin,sztem egész szép lett a kép,nem?😊
amúgy bryan rájöttem vmire addi révén,tehát fpsel fel lehet venni akár 120ban is a dolgokat,majd vegassal összevágjuk,ugye igy nagyon szép lesz a vidi,de lesz vagy 700mega,de movie makerrel össze lehet nyomni,én is igy csináltam a mostanin,sztem egész szép lett a kép,nem?😊
LÁtom jó hangulatban vagyol.Inkább mentem aludni.meg hülyeség válaszolni mert ugy is kötözködöl vagy olyat irsz ami bántó😊 Majd holnap leszek Jó éjt mindeknek😊 SZia Juvácskaaaaaaaaaaaaaaaaa😛😊
Jó hát elfelejtettem oda irni hogy Juvácska ne olvasd tovább...következöleg ezt is oda fogom tenni.Elnézésedet kérem JUvácska😊 remélem kapok elnézést...vagy különben.....😄😄
Fujjj FRikcseeeeee😄😄 HÁt ez undoritó😄: elképzelem ahogyan a segg szörödbõl szeded ki a kis csimbókokat WÁÁÁÁÁÁ😄😄 kis majom!!!
na Apu elment Anyuért a Ferenciek terére, aztán irány az étterem!
Csövi,este leszek vagy nem! De ha nem akkor holnap reggel FUNCUP! ÉBRESZTÕÕÕÕÕÕÕ
Csövi,este leszek vagy nem! De ha nem akkor holnap reggel FUNCUP! ÉBRESZTÕÕÕÕÕÕÕ
T.T.
hát jah,de bakker,nemtom most mi van a vegassal,már két lementést kurt el,nem kicsit hanem nagyon:S szóval kezd elegem lenni... pedig már kész van:S
akarok, de azt a WC-n kell asszem, na megyek készülõdök lassan, Anya is szépen felöltözik remélem és kiteszi a mellét ahogy kértem😊
T.T.
értem,sajnos a vegas olyan jól lementette megint a vidit,hogy nincs hang,de hogy miért? én nemtudom,úgyhogy csak két óra múlva tudom megnézni,de azért köszi szépen
hát az extrának van egy link elõrhetõsége és egy külön könyvtára gondolom a te fájljaiddal...
http://extra.hu/Peet/vidi.mpg .... például...
http://extra.hu/Peet/vidi.mpg .... például...
T.T.
és azt hogy kell?😊
mert regisztráltam én is extrara,de nemtudom,hogy kell kilinkelni:S
mert regisztráltam én is extrara,de nemtudom,hogy kell kilinkelni:S