44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    Megyünk át pólusba?
  • Freedom88
    szóval nem úgy jött ez a fizetés mint a derült égből a csapás, mert tudtuk h fizetni kell csak az időpontját nem. Hülye időpont egyébként, mert aki nem dolgozik, az tényleg h a faszból kerit elő 5e forintot karácsony után...kicsit fafejüen gondolták az indexf1ben, mert hisz ott mindenki dolgozó ember, nekik nem vészes... de aki nem, annak keményebb
  • Jeff Gordon
    nem.hát úgy volt,hogy majd kell fizetni,de hogy mikor az jókérdés,nem erőltette senki a fizetést,ők se kértek pénzt tőlönk tehát így alakult,és most kérik.
  • Zsófy
    Értem. Hát sajna ez van. De amugy ezt szezon elején mondta vki?
  • Jeff Gordon
    amúgy sztem senkinek,mert úgy lett beírva,hogy aki indulni akar a 2008as szezonban annak 5e Ftot kötelezően be kell fizetnie.Ez alapján eléggé egyértelmü h idénre vonatkozik.És eddig arról volt szó,hogy ez idénre vonatkozik,és azért nem sokaltuk,mert a tavalyi szezon ingyenes volt,de ígysem vészes,jól elvoltunk tavaly a pályán,tehát ha ezaz ára,akkor ez.
  • Zsófy
    Hát ez igazán idilli... Amugy sztem nagyon sok embernek nem esett le, hogy ezt visszamenőleg kell fizetni... Kiváncsi vok, mit fognak reagálni a fórumon, most hogy nyomatékositva lett...
  • Freedom88
    nekem küldtek most e-mailt, február eleje a határidő! Na most azért 5e forintot össze lehet vhogy szedni addig
  • Jeff Gordon
    nyugalom,nem.semmigondom nem volt az 5e Ftal,azzal van gondom,h ezt vki sokkalja,aztán utána meg azzal vág fel,hogy mennyit játszott el... ezzel van a gondom.De én senki háta mögött nem fogok beszélni,ha szóba kerül,akkor meg fogom mondani ott a fórumon,de ez nagyon nem tetszik.Meg az,hogy kisszerveren többen is lennénk.És különben is senkise mondta,hogy az idei serverdíjat most azonnal fizetni kell... na mind1.
  • Freedom88
    igen
  • Zsófy
    Hát ez azért kemény... Akkor most mindenki azon rinyál, hogy ő nem akarja kifizetni ezt az 5000 Ft-ot, és akkor rajtatok (Free+Igli) verik le? Vagy mi?
  • Freedom88
    ráér, csak nyugalom...
  • Jeff Gordon
    majd beszéljük meg,és akkor vmikor összefutunk sörre vagy ilyesmi és odaadom.
  • Jeff Gordon
    persze egyértelmü h segítek az összegben.
  • Freedom88
    most irtam meg
  • Jeff Gordon
    inkább nem mondok semmit ami a fórumon zajlik,egyedül a csapattársam sajnálom,aki mindent megpróbál még nehéz helyzetben is...
    de ha azt mondjuk nekik h kössz nem,akkor nem kell kifizetni a tavalyi szezont?
  • Freedom88
    jaja, értem, hát ezvan. Mind1
  • Jeff Gordon
    hát ennyit bír a net.amúgy vannak jelentkezők,de már a tp-k is fullon vannak...
  • Freedom88
    ahha, hát kár, pedig szivesen köröznék versenyhelyzetben
  • Freedom88
    hát igen. amúgy egy gond van amit nem értettek meg sokan
    Nem a 2008as szerverért kell fizetni most, hanem a 2007-es F1C szezonért. Ezt kéne először tisztázni a fejekben
  • Jeff Gordon
    persze,most is itt volt mindenki,igaz ezt a bajnokságot nálunk szidják,de tanulni lehetne tőlük,mert tényleg mindenki itt van,minden hetén.szóval jó.sztem.
  • Jeff Gordon
    jah és dranzi nyert.

viszont asszem ebből nem fogok kérni,amit itt zajlik idén,sorry srácok,de ez vmi hihetetlen,hogy mindenkinek a pénzzel van a baja,kisszerveren hirtelen akár 10en is lennénk.nocomment.
  • Freedom88
    és mindig mindenki gondolom aktiv
  • Jeff Gordon
    US.esőben.

Hát nincs,10en vagyunk,és full a dolog,megpróbáltuk a 11et most,de laggolt.
  • Freedom88
    melyik pálya volt?

Most komolyan: van még hely ott? mert szivesen köröznék..mégis csak jól esne a futamozás...és mivel ez hétvégén lenne, lenne időm is...
  • Jeff Gordon
    még nemtudni,de dranzi vezet,eső volt,jól mentem egyébként 7helyről 2nak fordultam,és elbénáztam,azt hittem az f1c a betervezett kerékcseréknél nem veszi figyelembe,hogy hogy az előbb levettem az lcdn a benzint,nem igy volt,5l benzinnel nemtudtam körbeérni,80al,nocomment.
  • antijuve
    ja télleg,ma futam volt.ki nyert?
  • Jeff Gordon
    francba.kifogyott a benya:P
    nembaj,megyek tanulni
  • Jeff Gordon
    :DD
  • Freedom88
    mert az.)
  • Zsófy
    Miért pont sajtburger?:D
  • Freedom88
    a [email protected] - ra:)
  • Zsófy
    Karcsika! irtam neked mailtosat:D
  • Jeff Gordon
    :D
  • Zsófy
    Vegyél rá Neogranormont! Az jó a mekis sérülésekre!:D
  • Freedom88
    nincs semmi, szóval számolni velem nem kell jelenleg
  • antijuve
    jó Free,nagyon szeretnénk hogy induljál,de ez korántsem biztos még sajnos.vagy van vmi új fejlemény?
  • antijuve
    Igli felvetéseire:
    1.kik csatlakoznának?Bull mondta nekem hogy TPF1-gyel kéne "egyesülni".csak hát nekik nincs rF-jük meg Dranzi miatt nem lenne jó,mert ő akkor nem tudna versenyezni.
    2.a kisszerver megoldás lehetne,csak amit Peet írt,így nem tudunk bővülni.a bővülés egyik alapvető feltétele az olcsóság.így ez megvalósul,csak tök "feleslegesen" ilyen szempontból
  • Freedom88
    én is itt vagyok!! helló:))
  • Jeff Gordon
    nekem teljesen megfelel 2.verzió 8ember 4csapat,de akkor nemtudunk bővülni,hisz a bővüléshez server kell,és sztem a 8embernek féltávnál nem lesz kedve 5e Ftal beszállni,de ettől független én bennevagyok ebbe a kisszerveres dologba.50%os futam is elég,szerintem.

a 8ember akkor: Bryan,karcsika,Murfitts,Skyline,Gatti,BigFeri,Igli,Peet. Ugye a csapatok is megvannak,max ha bigi nem akar menni gattival,akkor vhogy megoldjuk,mondjuk megyek akkor én gonda mesterrel,és akkor igli te bigivel,ha ez így jó lenne.de persze nemhinném,hogy biginek komoly kifogása lenne,megaztán én is szivesen megyek a csapattársadként.

Szerintem vessük fel fórumon,aztán próbáljuk meg:)
  • Eagleheart
    reagáljatok rá, majd leszek, most meló lecc