F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eléggé csalódott vagyok:S
sokkal több volt bennem,de két restart után,már idegesen ültem oda,föleg h második restart a futam felénél volt,és dobogós helyen álltam:S
sokkal több volt bennem,de két restart után,már idegesen ültem oda,föleg h második restart a futam felénél volt,és dobogós helyen álltam:S
The only speedometer is in your head.
ÓÓÓó libegõõ😄😄 Az szörnyü😄 Ha jól emlékszem Juvival ültem föl egyre....HÁt én majd beszartam😄😄 De ha jol emlékszem Bull se volt a TOP on akkor😛 Jahh és Juvi direkt rángatt azt a szart....JAH meg megisálltubk kétszer az volt a legparássabb😄
hát igli,vasárnap?:S részévetem.jó szórakozást holnapra😊
kár h nemtudtál jönni,jó kis futamok voltak.
nekem is ki kéne már nézelödni a pályára😊
kár h nemtudtál jönni,jó kis futamok voltak.
nekem is ki kéne már nézelödni a pályára😊
faszkivan h ma is dolgozni kell....holnap megyünk asszonnyal libegõzni 😊 BKV rulz 😄
kedden meg tesztelek kinara egy sort..rohadt funcup meg szaggat a többi mod meg nem..ezt se értem
kedden meg tesztelek kinara egy sort..rohadt funcup meg szaggat a többi mod meg nem..ezt se értem
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
miért húznám fel magam rajta? Nem szar egyik progi se😊 Lementi normálisan! Épp zenét választok a vidihez.
T.T.
örök dilemma,részemröl a másodikra szavazok,kinára ne gyakorolj,mert minek? még jó messze van,elönyöd meg akkora mint az orosz határ... repkedni? azt is minek? semmi haszna😛 viszont a vidinek,annak van😛 de azzal meg feltudod húzni magad,szóval make your mind
kösz.zene tökéletes alá,kivágtam belöle a legjobb részt,mert a Nightwish féle a sokkal erölteljesebb,nem lett volna jó oda.
egyetértek.
sztem épp az ellenkezõje a gond:van benne 10 szám,és egy csomóból csak fél perces...teljesen értelmetlen.de ahogy érzed...
sztem épp az ellenkezõje a gond:van benne 10 szám,és egy csomóból csak fél perces...teljesen értelmetlen.de ahogy érzed...
ups and downs
oks,kövi olyan lesz😊
belga futamról lesz valszeg😊
ami azt illeti nem unatkozom videószerkesztében,
belga futamról lesz valszeg😊
ami azt illeti nem unatkozom videószerkesztében,
nemtom:S
köv vidi hosszabb lesz már,remélem,meg szeretnék egyel mondjuk három napot foglalkozni,de nincs annyi idö,mert korábbról is maradt kettö.azt meg nem akarnám,hogy a vidi 3-4számból álljon
köv vidi hosszabb lesz már,remélem,meg szeretnék egyel mondjuk három napot foglalkozni,de nincs annyi idö,mert korábbról is maradt kettö.azt meg nem akarnám,hogy a vidi 3-4számból álljon
az nem nightwish,hanem Hans Zimmer,a Nightwish,kicsit "rockosabb"
volt benne Nightwish?:S
egyébként még mindig nem értem h miért erõlteted ezeket a fél perces számbevágásokat...
egyébként még mindig nem értem h miért erõlteted ezeket a fél perces számbevágásokat...
ups and downs
Bullerral kéne összezárni aztán hajrá!...jön olyan álszent dumával h hihetetlen.
pl: francia pálya, mindenki ment már rajta mondjuk 100kört, bejön IRC-re kérdezi honna tudom letölteni a pályát? megmondjuk neki, bejön és fut egy olyan idõt amit még senki...szóval legalább ne hazudjon.
pl: francia pálya, mindenki ment már rajta mondjuk 100kört, bejön IRC-re kérdezi honna tudom letölteni a pályát? megmondjuk neki, bejön és fut egy olyan idõt amit még senki...szóval legalább ne hazudjon.
T.T.
öhm,jah,egy képet láttam róla,elég sunyi egy ember,na mind1,az ennyire hardcore pilótákat... hát nemtom,semmibe sem találnak funt,csak mindig setup,setup és setup.pfff
hát láttam h súly nélkül csak négy tizedet kaptam töled,úgyhogy reménykedtem a poleban miután megkaptuk a súlyokat,de jött ez a köcsög Gyuli,és máris a setupról kérdezet... hogy kell-e ide? omg...
de lényegében igen,bár nem mertem vele kockáztatni.azárt jó verseny volt,szereztem pontot is,úgyhogy fasza,bár ez nem az én pályám volt😛 talán laguna seca😛 de úgyse az lesz😊
de lényegében igen,bár nem mertem vele kockáztatni.azárt jó verseny volt,szereztem pontot is,úgyhogy fasza,bár ez nem az én pályám volt😛 talán laguna seca😛 de úgyse az lesz😊