F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
gyökér😛P és mit csináltál magaddal??

ups and downs

antijuve
hát...én csak Zsófyt sajnálom...😊

ups and downs

antijuve
még én is elég beteg vagyok😞

ups and downs

MrElf
Hát én meg tuti nem leszek szabad napos😄😄 Mivel én vezetgetem majd a rinygyó embereket:S:S OMG:S ....de amugy igaz nem lehet akkor dolgozni😛😊

Eagleheart
senkit se érdekel a nyitott kapuk, remélem szabadnapos leszek mert akkor nemlehet rendesen dolgozni.........

http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom

Eagleheart
fotón feelinges lesz illatot elemezni <#banplz><#banplz><#banplz>

Eagleheart
😊) lol Te mit csinálsz a kádba addig? szépitgeted magad arrafele? 😄DDD

MrElf
Hülye fasz😄😄 De amugy kihagytad Skylinéééééét!!! ö is gyüvödik...de azért jó lenne ha kcisit többen mozdulnánk meg.Szóval Fricske irj ki vmi pályázatot.😄 mentem pancsizni 4 óra és re😄D: nem ám sietek csááá

Freedom88
ha meg tényleg minden kötél szakad, akkor megnézzük Zsófy punciját lefotózva vagy élõben😄, és akkor kitárgyaljuk méretét, alakját, illatát, mélységét, nedvességét stb....😄DDDD

Love you Anyu!😊

T.T.

Freedom88
istenem, hülyébb nem is lehetnél

Peet: pont ezt mondom. Nincs menekvés, és? Elleszünk baszki, nem kell fosni😊 Bryan Te meg gyere ha már jön Karesz is. Bull beteg szóval nem hiszem h jön.

Munka megint....holnap végre FREE day lesz.

T.T.

Eagleheart
😄DDDDD

reggeltet DUPLA 00 OMG Károly 😄

MrElf
OMG😞😞 Szegény hugom észre se vettem hogy még itthon van aztán már fél kilenc is elmúlt😞😞 Kicsit elaludt szegény😞 De hát a fenébe is én meg észre se vettem😄 mikor megmozudlt az ÁGY akkor ilyedtem meg hogy mi a rák😄😄 akkor nézem nini ez Brigike. (mág jo hogy nem voltam el MAGAMMAL😄😄😄...szóval értitek😄😄D😄)😄😄lol....

MrElf
Jahh és REgg!elt!

MrElf
Atyám...sokat olvastam és sok mindenre jött is válasz igy hirtelen..de sokat el is felejtettem😄
Jahh tudom már Peet: HIdd el pozitivan csalódnál ha meglátnád hogyan is készitik😊 OFF: PEET!! OKTÓBER 13-14 NYITOTT KAPUK A McDOnaldsban😛 csak gonodltam szólok lene maradj vmirõl😛
JUvika😄😄 Csak akkor megyek ha tényleg kézen fogva megyünk😛
FRicskeeeeeeeeeeeeeeeee: ÉN szeretnék menni Macroy féle BUliba.😊 Jönn sklyiné is😄 Buller Józsit meg majd lerángatom😛 Azt hiszem ennyi...IGli...te meg nem irtál értelmesset igy hát nem is irok neked SEMMI!!! Ez van Te ahogy Tommiyboy mondaná egy 00 vagy(dupla NUlla😄😄) AMugy szeretlek téged is😄😄😄

antijuve
én se tom még h megyek-e.

ups and downs

Jeff Gordon
ez lesz a kenyerem forrása,muszáj lesz😛

biztosan,majd kialakul,én akkor sem mondtam hogy megyek,amikor ti kijelentettétek,hogy mentek,kb egy hónapja,és most sem mondom biztosra.

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
ezért kérdeztem kik jönnek,amúgy a hangsúly az elvilegen van,mert oké,amikor mac meghivott mindenkit,akkor páran mondták,hogy "uhh,én megyek" aztán amikor közeledik már nem igazán érdekes a dolog,szóval nemtom

antijuve
mac bulihoz:ha szar lesz nincs menekvés reggelig?ember,elvileg lesz ott elég ligatag akivel el lehet lenni😊

ups and downs

Freedom88
na csõ!

T.T.

Freedom88
magyarázzad bazz😊

Paks: és akkor nem leszünk el vhogy?😊 feltaláljuk magunkat😊

T.T.

Jeff Gordon
repülök én is,még benyomom kicsit a pokerre a tvt,aztán sleep.

have a glorious(remélem igy irják:S) night freedomos,and többiek😊

Jeff Gordon
hehe😊))) loál
akkor válasz mindenre:
macroy: hát nemtom,nem is ismerem a srácot,és igy ismeretlenbe tényleg nemjó belevágni,vagy mittomén,amúgy jófej töle,hogy meghiv meg minden,de rexalynak igaza van,ha szar lesz,nincs menekvés reggelig.

érd: Zsófy meghivott,éshát mivel sokan lemondták,nem akartam én is,meg zsófyát sem akartam megbántani,pedig akkor nem voltam túl jól(torokgyuszi)

nálatok: igen,az érdekes volt😊)) amúgy te ötleted volt,és részemröl én teljesen jól elvoltam,lol volt a poker is😄 de sorry,én nem valószinü,hogy ugyanezt megtudom tenni,hogy felhivlak hozzám,mert azért nekem kicsit más a szitu sajnos.

Freedom88
mentem alvadni! kellemes jó éjszakát! Sziasztok!

T.T.

Freedom88
pl: macroy buli vagy ki érdre stb. volt amikor ott piáltunk fönt, mirõl Bryan mesélne szivesen😊))

T.T.

Jeff Gordon
csak jót akarunk neked. hova is hivtál meg?:S

passz,két napban még eldöntöm,ám nem valószinü.

Freedom88
összekössük õket😊

T.T.

Jeff Gordon
hehe😊)))

antijuve
veled meg farkonfogva😊

ups and downs

Freedom88
kézenfogva menjetek!😊

T.T.

antijuve
tudod mikor hívlak buliba te istencsapása??elõbb inkább már akkor kareszt😄DD

ups and downs

antijuve
jessszus.

ups and downs

Freedom88
szeretném a kommunikációt fejleszteni és ápolni a kettõnk közötti kapcsolatot.

T.T.

Freedom88
jön igen! meghivtalak rá, te meg baszol visszahivni..hülye kocsog😊 pákósan.

igen jön! Te jössz ?

T.T.

Eagleheart
najóvan, léptem, hamarosan lesz póker a Sport1en, viszonlátás

Jeff Gordon
igen,ezen én is meglepödtem,amikor elöször mondták nekem,de Ök tudják😊

Jeff Gordon
csak a szokásos.retro rulz😛

Eagleheart
azért fura h pont Free megy aki állohelyzetbõl se birta/birja a srácot, hátmég nekifutásból

Eagleheart
jójó de akkor minek van ide bemásolva? 😄 ezt vmi forza újpest lapra kellene rakni 😊))

Jeff Gordon
úgyis szar buli lesz,mint a többi,felmegyünk csajokhoz piálni,aztán vagy megyünk buliba,vagy nem😊)) ez tiszta rossz,nem?😄

amúgy Zsófy megy a Macroy féle estére? tényleg kik mennek chlböl?

Jeff Gordon
téged nem érint vazeg,de pl lehet mást igen😊))

Eagleheart
látom elvagytok 😊)

és engem se hivtatok szóval Újpalotáról senki se szeret titeket mostmár 😄

Freedom88
qssoljáááá!😊

T.T.

Freedom88
jó ez kitérdekel.

T.T.

Jeff Gordon
bocs free,evvan,mondjuk sztem nem éreznéd túl jól magad,de nemtudom,majdha egyedülálló leszel😛 de ne legyél😊 én se akarok sokáig az lenni már😊

Jeff Gordon
na b+ ez pont jókor jön: (de mondjuk már ideje volt,mert kb 2vel megy ott a villamos,mint a 69😄D)

VÁGÁNY-FELÚJÍÁS ÚJPEST-KÖZPONTNÁL!

A felújítás elõkészítése ideje alatt, szeptember 27-én és 28-án
- a 12-es villamosok csak 20.30-ig közlekednek, ezután a 12V jelzésû villamospótló autóbuszokkal lehet utazni.
- A 14-es villamosok 20.00 után csak a Lehel tér és Angyalföld, Forgali telep között közlekednek. Angyalföld, Forgalmi telep és Káposztásmegyer, Megyeri út között a 14V jelzéssel villamospótló autóbuszok közlekednek.

A felújítás alatt, nyolc napon át, szeptember 29-e és október 7-e között
- a 12-es villamosok csak Rákospalota, Kossuth utca és Újpest-Központ között közlekednek.
- A 14-es villamosok két részben, Káposztásmegyer, Megyeri út és Újpest-Központ között, valamint Angyalföld, Forgalmi telep és Lehel tér között közlekednek.
- A kimaradó szakaszon (Angyalföld, Forgalmi telep - Szent István tér) a 12-14V villamospótló autóbuszokkal lehet utazni.

Freedom88
mikor milyen kedvem van, most szeretek éjszakázni😊)) 22:30felé alszok, 6:45kor kelek😊 jó éjszakázás mi?!
Na de te ha ilyen köcsög vagy, akkor majd bryan elhiv...nincs igazam?😊

vannak nyiltnapok!

T.T.

Jeff Gordon
de most miért,te különben is azt mondtad,hogy nem szereted az éjszakázást,meg a piálást,meg neked nem lehet csajozni😛 tehát😊)))

pedig azt tényleg megnézném hogy csinálják,mondjuk lehet nem kéne,mert akkor lehet nem ennék többször😊

Freedom88
a lófaszt a jó nagy seggetekbe azt😊
én se hivlak el titeket a mekis bulira, ahol a sajtburgerek elkészitési elve lesz a fõ téma 😛

T.T.

Jeff Gordon
persze h nem😛
nem vagy egyetemista😊)) meg ezt már megbeszéltük😊 tudom köcsög vagyok,ezvan😊 majd csapattársad elvisz,lehet😊

Jeff Gordon
aha😊 majd meglátod😉 feltéve,ha te vagy bryanos,és a József Attila utcában laksz😛

peccseknél más volt,ott a kényszer hozta,hátem közepére se kivántam,bár ez a mai vidi lefrásztott,baromi unalmas futam,mindenki jó messze a másiktól,alig van anyag,szóval szar lett