F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egyébként tök mindegy mit csinálunk.Holnap egésznap a tiétek vagyok😛 Már mint az F1CHL é😛
Huhhh.....hát Macroy kicsit...öhm....hát nem is tudom..Szóval biztos szomorkodna hogy tusó pillanatban modnjuk vissza:S
Bryanos tényleg nem jövöl holnap? (én nem to maz okát csak annyit tudok hogy nem jösz😞 ) Légyszi LÉgyszi!!!!😄
most hívjál Bryanosnak😊))
egyébként ez a hülye Karesz az egyetlen,aki senkit se hív az eredeti nicknevén😛PP
egyébként ez a hülye Karesz az egyetlen,aki senkit se hív az eredeti nicknevén😛PP
ups and downs
Nahh mi a gondod....eddig mindig tetszettek az én Drága kis neveim...Ne jézusozzál itt nekem😄😄
SZóval: Juvi,Dzsuvi,Juvácska,Dzsuvácska,Bryanos,....Juvvancs....és most hirtelen ennyi😄
SZóval: Juvi,Dzsuvi,Juvácska,Dzsuvácska,Bryanos,....Juvvancs....és most hirtelen ennyi😄
köszi😊)) tudom!!!😊 Sõt még 11est is rúgott az MTK, de védte a hazai kapus, aki nem tudom h most ki😊
hihih, NB I-es csapat ellen!😊
hihih, NB I-es csapat ellen!😊
T.T.
Nahh éppen tesztelem hogy melyik Winyó gondolja úgy hogy az idegeimre akar törni és ezzel megtörve a remek,gyönyörüszép napjaimat.....Csak gonodlom leirom😄
ollé: Bayern Munich - Energie Cottbus 5-0 (Klose 59., 75., 89., Demichelis 63., Toni 69.)
The only speedometer is in your head.
Ezt most komolyan kérded? 😊 Peet öccse vagyok még mindig.
Amúgy kijött a Race 07, ha érdekel valakit. :S
Amúgy kijött a Race 07, ha érdekel valakit. :S
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"a mély hangú férfiak általában magasabb társadalmi pozíciót töltenek be,"
HÁt akkor ugy érzem én elvesztem😄😄😄 Az én hangom közel nem mély...sõt😄😄
HÁt akkor ugy érzem én elvesztem😄😄😄 Az én hangom közel nem mély...sõt😄😄
Más vmi. Mesélje el vki hogy miért gondol mostanába gépem egyet kb 5 perc után és megálll létezni.
Értem azt hogy a következöket csinálja.Betölt irogatok irogatok és Egy Katt! ....meghal létezni a bill és az egér...egy rendes 100% os fagyás produkál aztán cska ha kinyomom a szemét akkor hajéandó ujra indulni.
Az én tippem: Döglödik a vinyó??.....
Értem azt hogy a következöket csinálja.Betölt irogatok irogatok és Egy Katt! ....meghal létezni a bill és az egér...egy rendes 100% os fagyás produkál aztán cska ha kinyomom a szemét akkor hajéandó ujra indulni.
Az én tippem: Döglödik a vinyó??.....
Az szép környék😛 Pedig az elég közel van ám már hozzám,Budafokhoz😛 Szép egy környék😊 Pl ma 4 szer sétáltam el én is ott😛
Off: Ti ezt tudtátok?
"A tudósok elõtt régóta ismert, hogy a nõk jobban vonzódnak a mély hangú férfiakhoz, és több tanulmány megerõsítette azt is, hogy ez a vonzalom a menstruációs ciklus legtermékenyebb napjaiban a legerõsebb."
Off: Ti ezt tudtátok?
"A tudósok elõtt régóta ismert, hogy a nõk jobban vonzódnak a mély hangú férfiakhoz, és több tanulmány megerõsítette azt is, hogy ez a vonzalom a menstruációs ciklus legtermékenyebb napjaiban a legerõsebb."
re.ismét sok felé voltam,de most nincs videó😊)))
ma nagyon kellemesen csalódtam,remélem nem alaptalanul😛
ma nagyon kellemesen csalódtam,remélem nem alaptalanul😛
The only speedometer is in your head.
Petõfi Híd budai hídfõ,Szabadság Híd,azon át,aztán a BME(a Szt.Gellért tér közelében,de tovább kell gyalogolni.aztán onnan a Kálvinra...
ups and downs
mert fájt a fejem,sokat gyalogoltam,és halálunalom volt a jogtörténet gyakorlatom😊
ups and downs
innen is byebye egy idõre, kellemes 12 órázások következnek, ráadásul éjszakázom is. hétfõn leszek a qualin már ez biztos, tübbi az nem
sziasztok és mindenkinek kellemes hetet
sziasztok és mindenkinek kellemes hetet
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
Nahh most kicsit lépek aki szeretne talizni velem az megtalál hat a blaha lujzai Mekibe.CSókszi vagy hivjon a mobilomon és szivesen össze futok vele ha már ugy ias a városba vok ..csááááááó
BMEG juvii......hát én sirtam el magam miközbe néztem...HÁT hogy nem FÁJ a csávonak???, uram isten...😄😄D ezt szörnyü még nézni is nem hogy megcsinálni...atyám..
ups and downs