F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De figyi warez van neked ugyi?
Tudsz vele neten játszani? mert elvileg a steam miatt nem lehet. Én az offline verziot raktam fel.
Tudsz vele neten játszani? mert elvileg a steam miatt nem lehet. Én az offline verziot raktam fel.
Downhill!!
Asszem nem lesz, mert most pótolják be egy elmaradt futamot még.
Nekem is megvan a race07, nekem is nagyon bejön, de ez a streames megoldás elég hülyeség.
Nekem is megvan a race07, nekem is nagyon bejön, de ez a streames megoldás elég hülyeség.
T.T.
Sziasztok! Volt a két vasárnap Wtcc?
Lesz majd még? Igaz most beszereztem a 07 full versioját. Hát apám ez isteni.. De ezzel nem lehet online sajn. Szóval lesz?
Lesz majd még? Igaz most beszereztem a 07 full versioját. Hát apám ez isteni.. De ezzel nem lehet online sajn. Szóval lesz?
Downhill!!
de itt nem a "ha"val van a gond.
azt mondom h magát a tényt kell nézni.mindenféle ha nélkül.
azt mondom h magát a tényt kell nézni.mindenféle ha nélkül.
ups and downs
figyelmeztetés sztem a korrektebb, mert rengeteg a ha utána...aztán többet én se tudok tenni sztem.
T.T.
ne azt nézd már h egy csapat vagyunk, ahogy irtam a csapat számára lényegtelen h most én lettem volna elõrébb vagy õ...igy is 1-2be mentünk volta meg igy is úgy mentünk amig nem jött Karesz , de az már megint más tészta.
T.T.
ööö,hát jó kérdés,neked igen,bryannek sztem jogosan nem,a többiek meg úgyse úgy itélik meg.sztem nem nagyon volt korrekt föleg,hogy egy csapatot képviseltek,ám azt se tudom mondani,hogy nagyon szabálytalan lett volna.
The only speedometer is in your head.
számitottam rá, tudtam h a bal oldalamon van, csak nem tudtam pontosan mennyire is van az autómtól...
összebaszta a festést, ezért vagyok én csak mérges😊)
összebaszta a festést, ezért vagyok én csak mérges😊)
T.T.
öhm igen,de azért sztem számitania kellett volna rád:S
hát én nemtudom,nem akarok itt okoskodni,majd iglivel megbeszéljük mi is legyen,szerintem a futamgyözelmet ez nem fogja veszélyeztetni,mert nemtudjuk mi lett volna ha...
hát én nemtudom,nem akarok itt okoskodni,majd iglivel megbeszéljük mi is legyen,szerintem a futamgyözelmet ez nem fogja veszélyeztetni,mert nemtudjuk mi lett volna ha...
hát és én erre mit mondjak?ez vigasztaljon?nem tud.nem látszottam a tükörbõl.Addi is mondhatná ezt😊
ups and downs
szoritottam ki, h neki fékeznie kelljen a kanyar elõtt és elõnyben legyek...csak túlságosan kimentem...de sztem még ez belefér...sztem.
T.T.
szerintem túlságosan is behúztad,mivel a pálya széles,itt nem lehet azt megcsinálni mint pl monaco,hogy behúzol a második elé,és mivel te nem egyenesen mentél,hanem húztál balra,igy neked ugyannyi út megtételéhez értelemszerüen több idö kellett,ezalatt bryan odaért,hát azt mondom,hogy szerencsétlen baleset,nemtudni mi lett volna ha... ám tény,nem volt szép,de ez van.azt se mondanám,hogy nagyon szabálytalan:S
volt kocc, de mivel elõrébb voltam, és nagyon nem látszottál a tükörbõl, igy nehéz volt bemérni merre is vagy...
T.T.
léptem skacok...szombat este vmi pókerparti?
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
fontos volt persze, de nem voltam sztem túl agressziv, tény kemény volt, nem hagytam helyet, de nem szoritottalak azért annyira le. Természetesen megértem a helyzeted.
T.T.
Bryan: megnézem majd énis ahogy már Bull megtette
elõrébb voltál,de ez nem indokolja sztem ezt.nem is hirtelen húztad be,hát még jó hogy nem.az lett volna még a szép.tény h lett volna lehetõségem megelõzni téged,de sztem ez akkor is fontos momentum volt.ez van.
ups and downs
LÉptem aludni ribikék.😛 Holnap meg azután is dongizok😊 9-17 be benne😊
SZóval mostanába már csak a MEkibõl irogatok max esténként leszek😊 Sziasztok és PUSZIKA MINDKINEK!!!
SZóval mostanába már csak a MEkibõl irogatok max esténként leszek😊 Sziasztok és PUSZIKA MINDKINEK!!!
én voltam elõrébb egyébként, szóval no comment
Istenkém....ez a Macroy...komolyan modnom hogy ha legközelebb elengedjük indulni ott azon nyomba,megvárom rajt utén és kilökdösöm a gecibe.SZörnyü amit lemüvel.Idejön 6 futamonként egyszer és még el kezd Óvogatni!!! Hát NO comment.....
bryan: rajtnál úgyérzem elõrébb voltam és nem hirtelen húztam be eléd hanem szépen fokozatosan, lehet kicsit erõszakos volt, de nekem igy kellett h ne tudj elhúzni a 3 etap miatt. Természetesen nincs harag mert nem tesztett, nekem se tetszett volna lehetséges.
T.T.
kössz bryan a segitséget,sokat számitott nagyon.ami azt illeti gatti nc,vmire mindig rá kell fogni,hogy miért nem tudott lépést tartani velem,na mind1.most éppen a kocsi nem a gumi,mint tavaly,de egy a tény,itt kétszer is nagyon simán megvertem😛
hát a többsége azért jóval idõsebb....1969es is van.meg egy csomó hetvenes-nyolcvanas
ups and downs