44995
F1CHL - Retro
-
#29352 itt is kussoljá :D -
#29351 rendben, de attól lehet még McLarenen a dolgok... (hadd növeljem csak a nézettséget:D ) -
#29350 Miazhogy miazhogy????? Aról volt szó hogy jössz és te is Hondás leszel! Azért választottam én is a Honda 23-ast. Tessék szépen békén hagyni azt az Rfactort és jönni a wtccc-re! -
#29349 indexf1 szervezkedhetsz, de egyenlőre még ne 100%-ra -
#29348 ohm Free: hivatalos honlap az official marad -
#29347 NA jóvan, megyek tanulgatni, majd dél-délután re, aztán meglátjuk a további dolgokat. -
#29346 egyértelmű.biztos leszünk 10en:) -
#29345 na jó lesz ez, ha leszünk 10en akkor már jó! hiszen tavaly is kb ennyien voltunk a végén és faszán elvoltunk sztem -
#29344 :DD
hát figy,érdekes,hogy vhogy kissé újjáéledni látszik a dolog,ahogy vissajön az f1c... nem tagadom,ehhez nekem is van kedvem... -
#29343 nem bay, majd megoldom vhogy, hogy jó legyen:) Vagy utolsó leszek, vagy nagyon elől:) -
#29342 nos rendben.részemről nyolcas a dolog,kimi sisak lehet a tied,én már mentem vele vagy 30futamot tpf1ben,elég volt :D két szezon ugyanazzal a sisakkal.meg hamár ráhuzunk 07es festéseket,akkor az a massa sisakot se perc alatt le lehet cserélni...
apropó,Free,Ferrari tükör nem változott egy év alatt :DD -
#29341 Bryantől függ. Én szeretnék vele menni, mert sztem a BMWben is jó csapatot alkottunk. De ha Ő neki nincs kedve jönni, akkor szivesen látlak F.Massával megszemélyesitve -
#29340 persze.én oda akartam,de ha ti mentek,akkor jó a meki is:)
lényegében mind1,csak ne aguri legyen :D -
#29339 az gondoltam, hogy az irányitást! nem a festést...
Én Ferrariban szeretnék indulni, remélem Bryan csatlakozik, ha nem akkor meg Peet jössz?:) -
#29338 na i am in,f1cvel megyek szivesen...
2007es festések lesznek,bár lehet addig(febr vége) tudnék 2008asat is,de sztem jó lesz majd az,bár ehhez patchet kell kiadni,de ez nem vészes,10perc alatt megvan kb.Ha gondoljátok megcsinálom szivesen,bár free elvállalta elvieg,bár nemtom az mit takar,amit irtál,de ha gondolod nyugodtan megcsinálhatod:)
hogy hol? hát ha ti ferrariban,akkor én Vodafone McLaren Fernando Alonso:) -
#29337 Sziasztok! Jóreggelt!
Ha mindenkinek megfelel akkor az F1C-s dolgokat átvállalom és a McLaren honlap lesz a hivatalos oldal az F1Cnek! Persze ha mindenkinek megfelel! Még nem tudom melyikeken indulok el, de szeretnék mindegyiken. F1C ill. WTCC biztos. rF F1 nem biztos még.
Bryan mit szólnál ha újra csapattársak lennénk?
Na jelenleg ennyi! Majd irok még... -
#29336 találtam egy szabályzatot,tök jó :D persze a liga nem indult el :))
"NEM UNTATOK SENKIT SE
Kezdjük az alapokkal! -Tudj vezetni egy f-1-es kocsit
-v8-as motorral megyünk
-50% versenytáv
Amik nem segítségek:Fékezési pont, Sebezhetetlenség, Box segítség és ennyi
Törési szint 50%
Ha valakit kilöksz köteles vagy előreengedni
Ha nekimész pl.rajt és letörik az első vagy hátsó szárnya 3 helyes büntetés (ha futam, ha időmérő)
Ha úgy mész neki, hogy kitörik a kereke [(legalább 2)és ha nem bír továbbmenni] akkor következménye: a futamból való kizárás
Trágár beszéd -20 pont (ha csak pl.tíz van akkor a te pontjaid száma=mínusz 10 pont!!!)
Ha a futam vagy időmérő alatt chatelsz -10 pont a pontjaidból!!! (de ha első leszel, kapsz 10 pontot a futamon és le is vonok 10-et, akkor nem változik semmi, így jobban jársz mintha a futamból rúgnálak ki)
Hát kb. ennyi" -
#29335 én lassacskán szintúgy teszek,és szintén duán és este re.
szevasz bryanos,jó tanulást -
#29334 na kedveseim.én most lekapcsolom a gépet,mert erőteljesen csökkenti a tanulás hatékonyságát:)
délután egy picit és este leszek:)
sziasztok -
#29333 Bull is jönne az F1C ligába Igli:) -
#29332 hát,nem hinném.F1C-ben vmi mással indulnék.ha 2008-as kocsik lesznek akkor Spyker:) -
#29331 reggelt bryan.
jah azt gondoltam,és mindehol BöMöWös? -
#29330 rendben,jó melót igli -
#29329 oks,rendben. -
#29328 reggelt
Én mindháromban,az én ötletem volt:). -
#29327 na megyek dolgozni, majd bentről irok, úgyis lógós napom van. este 18:00 után vagyok, WTCC funrace is lesz este
bb -
#29326 február vége fele -
#29325 hát lehet megtartom,csak ha jönne vki,akinek kéne rendelni,akkor szivesen eladom neki...
amúgy mikor dördülne el a startpisztoly?:) -
#29324 ennyire el akarod adni??? WTCC-be indulhatnál azért -
#29323 értem,okés.akkor pár helyen meghírdetem.hátha.
egyébként ha vki jönne és nincsen eredeti faktora én szivesen felajánlom az enyémet megvételre neki,gondolom ha letölti,én meg letörlöm akkor müködni fog rendesen nála is,nem? :S -
#29322 2 is 5000e, a 3.ajándék :) -
#29321 ezt én értem,de pl 1 liga 2500 3 5000 akkor 2 mennyi? csak azért kérdem mert pár helyre beírom én is :) -
#29320 milenne?
én 3ba fogok, más időpontba lesznek, egyik héten csütörtökön f1c másik héten csütörtökön rF lesz, szombatonként meg WTCC -
#29319 most tényleg elgondolkoztam ezen h mi legyen...
mégcsak nem is az anyagiak miatt,tényleg igli,mivan ha vki két szériába jelentkezik? :S
bryan te hol fogsz menni?:) -
#29318 értem,aprócska rossz hír h hex 07 mod már nem elérhető :S -
#29317 tavalyi mod, de majd kéne 2007-es autófestések -
#29316 igyvan :) próbálom életre kellteni a dolgot, remélem segitetek Ti is népszerűsiteni a ligát! módszerek mind1, más ligáknak is irhatook stb..én már irtam ide-oda, de több ember többet ér -
#29315 igli akkor f1c sezon hex06 vagy 07el lesz? :S -
#29314 ahol lennie kell.jóreggelt.látom nagy változások a honlapon és fórumon:) -
#29313 retro ismét az élen!!