44995
F1CHL - Retro
  • Eagleheart
    itt is kussoljá :D
  • Freedom88
    rendben, de attól lehet még McLarenen a dolgok... (hadd növeljem csak a nézettséget:D )
  • gordon 24
    Miazhogy miazhogy????? Aról volt szó hogy jössz és te is Hondás leszel! Azért választottam én is a Honda 23-ast. Tessék szépen békén hagyni azt az Rfactort és jönni a wtccc-re!
  • Eagleheart
    indexf1 szervezkedhetsz, de egyenlőre még ne 100%-ra
  • Eagleheart
    ohm Free: hivatalos honlap az official marad
  • Freedom88
    NA jóvan, megyek tanulgatni, majd dél-délután re, aztán meglátjuk a további dolgokat.
  • Jeff Gordon
    egyértelmű.biztos leszünk 10en:)
  • Freedom88
    na jó lesz ez, ha leszünk 10en akkor már jó! hiszen tavaly is kb ennyien voltunk a végén és faszán elvoltunk sztem
  • Jeff Gordon
    :DD

hát figy,érdekes,hogy vhogy kissé újjáéledni látszik a dolog,ahogy vissajön az f1c... nem tagadom,ehhez nekem is van kedvem...
  • Freedom88
    nem bay, majd megoldom vhogy, hogy jó legyen:) Vagy utolsó leszek, vagy nagyon elől:)
  • Jeff Gordon
    nos rendben.részemről nyolcas a dolog,kimi sisak lehet a tied,én már mentem vele vagy 30futamot tpf1ben,elég volt :D két szezon ugyanazzal a sisakkal.meg hamár ráhuzunk 07es festéseket,akkor az a massa sisakot se perc alatt le lehet cserélni...

apropó,Free,Ferrari tükör nem változott egy év alatt :DD
  • Freedom88
    Bryantől függ. Én szeretnék vele menni, mert sztem a BMWben is jó csapatot alkottunk. De ha Ő neki nincs kedve jönni, akkor szivesen látlak F.Massával megszemélyesitve
  • Jeff Gordon
    persze.én oda akartam,de ha ti mentek,akkor jó a meki is:)
    lényegében mind1,csak ne aguri legyen :D
  • Freedom88
    az gondoltam, hogy az irányitást! nem a festést...
    Én Ferrariban szeretnék indulni, remélem Bryan csatlakozik, ha nem akkor meg Peet jössz?:)
  • Jeff Gordon
    na i am in,f1cvel megyek szivesen...

2007es festések lesznek,bár lehet addig(febr vége) tudnék 2008asat is,de sztem jó lesz majd az,bár ehhez patchet kell kiadni,de ez nem vészes,10perc alatt megvan kb.Ha gondoljátok megcsinálom szivesen,bár free elvállalta elvieg,bár nemtom az mit takar,amit irtál,de ha gondolod nyugodtan megcsinálhatod:)

hogy hol? hát ha ti ferrariban,akkor én Vodafone McLaren Fernando Alonso:)
  • Freedom88
    Sziasztok! Jóreggelt!

Ha mindenkinek megfelel akkor az F1C-s dolgokat átvállalom és a McLaren honlap lesz a hivatalos oldal az F1Cnek! Persze ha mindenkinek megfelel! Még nem tudom melyikeken indulok el, de szeretnék mindegyiken. F1C ill. WTCC biztos. rF F1 nem biztos még.
    Bryan mit szólnál ha újra csapattársak lennénk?
    Na jelenleg ennyi! Majd irok még...
  • Jeff Gordon
    találtam egy szabályzatot,tök jó :D persze a liga nem indult el :))

"NEM UNTATOK SENKIT SE

Kezdjük az alapokkal! -Tudj vezetni egy f-1-es kocsit

-v8-as motorral megyünk

-50% versenytáv

Amik nem segítségek:Fékezési pont, Sebezhetetlenség, Box segítség és ennyi

Törési szint 50%

Ha valakit kilöksz köteles vagy előreengedni

Ha nekimész pl.rajt és letörik az első vagy hátsó szárnya 3 helyes büntetés (ha futam, ha időmérő)

Ha úgy mész neki, hogy kitörik a kereke [(legalább 2)és ha nem bír továbbmenni] akkor következménye: a futamból való kizárás

Trágár beszéd -20 pont (ha csak pl.tíz van akkor a te pontjaid száma=mínusz 10 pont!!!)

Ha a futam vagy időmérő alatt chatelsz -10 pont a pontjaidból!!! (de ha első leszel, kapsz 10 pontot a futamon és le is vonok 10-et, akkor nem változik semmi, így jobban jársz mintha a futamból rúgnálak ki)

Hát kb. ennyi"
  • Jeff Gordon
    én lassacskán szintúgy teszek,és szintén duán és este re.
    szevasz bryanos,jó tanulást
  • antijuve
    na kedveseim.én most lekapcsolom a gépet,mert erőteljesen csökkenti a tanulás hatékonyságát:)
    délután egy picit és este leszek:)
    sziasztok
  • antijuve
    Bull is jönne az F1C ligába Igli:)
  • antijuve
    hát,nem hinném.F1C-ben vmi mással indulnék.ha 2008-as kocsik lesznek akkor Spyker:)
  • Jeff Gordon
    reggelt bryan.

jah azt gondoltam,és mindehol BöMöWös?
  • Jeff Gordon
    rendben,jó melót igli
  • Jeff Gordon
    oks,rendben.
  • antijuve
    reggelt

Én mindháromban,az én ötletem volt:).
  • Eagleheart
    na megyek dolgozni, majd bentről irok, úgyis lógós napom van. este 18:00 után vagyok, WTCC funrace is lesz este

bb
  • Eagleheart
    február vége fele
  • Jeff Gordon
    hát lehet megtartom,csak ha jönne vki,akinek kéne rendelni,akkor szivesen eladom neki...

amúgy mikor dördülne el a startpisztoly?:)
  • Eagleheart
    ennyire el akarod adni??? WTCC-be indulhatnál azért
  • Jeff Gordon
    értem,okés.akkor pár helyen meghírdetem.hátha.

egyébként ha vki jönne és nincsen eredeti faktora én szivesen felajánlom az enyémet megvételre neki,gondolom ha letölti,én meg letörlöm akkor müködni fog rendesen nála is,nem? :S
  • Eagleheart
    2 is 5000e, a 3.ajándék :)
  • Jeff Gordon
    ezt én értem,de pl 1 liga 2500 3 5000 akkor 2 mennyi? csak azért kérdem mert pár helyre beírom én is :)
  • Eagleheart
    milenne?

én 3ba fogok, más időpontba lesznek, egyik héten csütörtökön f1c másik héten csütörtökön rF lesz, szombatonként meg WTCC
  • Jeff Gordon
    most tényleg elgondolkoztam ezen h mi legyen...
    mégcsak nem is az anyagiak miatt,tényleg igli,mivan ha vki két szériába jelentkezik? :S

bryan te hol fogsz menni?:)
  • Jeff Gordon
    értem,aprócska rossz hír h hex 07 mod már nem elérhető :S
  • Eagleheart
    tavalyi mod, de majd kéne 2007-es autófestések
  • Eagleheart
    igyvan :) próbálom életre kellteni a dolgot, remélem segitetek Ti is népszerűsiteni a ligát! módszerek mind1, más ligáknak is irhatook stb..én már irtam ide-oda, de több ember többet ér
  • Jeff Gordon
    igli akkor f1c sezon hex06 vagy 07el lesz? :S
  • Jeff Gordon
    ahol lennie kell.jóreggelt.látom nagy változások a honlapon és fórumon:)
  • Eagleheart
    retro ismét az élen!!