44995
F1CHL - Retro
-
#30592 A g és f billentyű egymás mellett van, valószínűleg elnyomta. :) -
#30591 én se de ez teljesen magánügy:D -
#30590 jaha.nem értem a hasonlóságot -
#30589 hát Zsófy -
#30588 re,megvolt a zh.vmit firkantottam rá
egyébként tök unalmas volt -
#30587 who the fuck is zsogy??? -
#30586 margit bazdmeg minek szült meg?:) -
#30585 Fricskével lenni itten lenni sztk!cirka 1óra 40 perce csücsülünk itt a rákos széken.Pókerezünk,koncert felvételeke checkolunk(zsógy benne van az egyikben!!D:D) és igen! Fricskét behivták!....érzem hogy elönt az egyedúl lét érzése.....félek!szemben élöhalott emberek néznek rám kocsányon lógó szemúkkel....félek!! Norbi bent van...vajon ő is ilyen orr sint kap?? ! TE Jó Ég! Szegény zsogyt igy hogy elégiti ki??! Mi lesz most? Hogy lesz tovább?kérdések tömkelege tolong bennem...vajon lesz még orra mire kijön? Folyt köv -
#30584 szasz
soksikert:)
zh nekem is lesz a héten,kettő is:)) -
#30583 államelmélet gyakorlat.még zh-t is írunk ha minden igaz:))
na,akkor mentem.fél egykor érkezem kábé.pá -
#30582 lol:)))
milyen óra lesz? -
#30581 köszönöm -
#30580 öt perc kábé és indulok.még pizsiben vok:D -
#30579 és suli? nincs?:)) -
#30578 gratos -
#30577 a nap első hsz-e -
#30576 Biztos vagy te ebben? :D -
#30575 úccsó hsz jejejee éjt:) -
#30574 Eagle ha olvasod még, olyan fél 10re otthon vagyok holnap, aztán irány az SZTK -
#30573 :((( -
#30572 re
mai foci: elrepedt orr:S bebasztak egy könyököst... -
#30571 Freiburg-Mainz 1-1:D a Mainz a legeslegvégén egyenlített.akárcsak ősszel:DDD jeeeee:DDD -
#30570 szép lett ez a willamos -
#30569 icc a willanó -
#30568 bocs,rosszul linkeltem:
-
#30567 mi néz ki jól? -
#30566 na ez tényleg jól néz ki:
-
#30565 :DDD Loáál -
#30564 Aranka Szeretlek! LOL -
#30563 Ha azt nézed tavaly se ment könnyebben,Daytonában RCR győzelem Harvick révén aztán Kenseth győzelem,de tény,tavaly ilyenkor Hendrick carok jók voltak nagyon,főleg az edzésen:)) március végétől május elejéig,volt 6futam,ebből 5x Gordoné volt a pole:))
de jók lesznek ők,csak bizzunk benne,az h edwards most kettőt nyert,még nem jelent semmit,majd következő két futamot Gordon nyeri,úgyis jó pályák jönnek,Atlanta,Bristol,Martinsville,Texas,Phoenix tavaly jól ment nekik itt,illetve csak Johnsonnak és Gordonnak. -
#30562 Nem Daytona Motor gond miatt ment el.. Most meg ez.. Nem tudom mi van a Hendrickel tavaly taroltak. Mostmeg kicsit nehezebbben indul a dolog. Igaz nagyon sok van még. -
#30561 mondjuk ez igaz,kenseth pont ott ment,hát ez van.azért rendesen beismerte,h hibázott,nem sokan tesznek így.
a daytonás dnf az nem az Ő hibája nem? bár a végkimenetel szempontjából mind1.csak az a baj,hogy ezen a futamon is a HMSből egyedül Ő volt a tüz közelében,Johnson és Mears szenvedett,Jr meg hol itt volt hol ott.hát mostmár kár ezen rágódni,h mi lett volna,egy dobogót dobott el az biztos,viszont lesz még lehetőség bőven,azokat kell kiaknázni és nem lesz gond:) -
#30560 Hát ja. De állitólag váltó baja volt. Azért nem tudod jól rajtolni. Ez utáni rajt sem sikeredett jól. Junior jó versenyző. Ezt Gordon nagyon benézte. Jó persze mehetett volna Kenseth feljebb, de nem ment. Ráért volna egy kanyarral késöbb is Kenseth megelőzésére. Kicsit elidegeskedtte.. Mondta is utánna egyébként.. Csak hát az a baj hogy 3-ból 2 DNF. nem jó season kezdés! -
#30559 hát ez hihetetlen... fene egye meg.amúgy nem mondanám kifejezetten h az Ő hibája,inkább versenybaleset,kicsit összeértek,ennyit számít,plusz lehet nem volt akkora tapadása,tudja fene. viszont ez a junior elég érdekes figura,nemtudom minek kellett Ő a HMSnek,amikor tele van a mezőny tehetséges pilótákkal,például Kahne,vagy Hamlin.szóval hogy ketten előzzék meg green után,és úgy hogy azt se tudja hol van,hát elég érdekes,na mind1,én azt mondom,ha Ő nem bénázik,ez a szituáció ki se alakult volna:)
tuti második hely lett volna:( -
#30558 Nem kicsit:D -
#30557 nem láttam.:)
hát ezt ő cseszte el:) -
#30556 HA nem láttad voln:Crash -
#30555 hát pech,majd legközelebb:) -
#30554 Wazz Gordon de elbaszta! Komolyan mintha valami kezdőt láttam volna.. Örület.. 4-dik helyről 5 körrel a vége elött! ÁÁÁÁÁ Hihetetlen. -
#30553 265:)