44995
F1CHL - Retro
-
#30632 Milan out,Lyon out,Celtic out -
#30631 nem nézem, majd holnap lesz cselzi meccs -
#30630 Na ez a Milan meccs már sokkal jobb mint a két héttel ezelőtti:) -
#30629 messze van a cigányozástól, mert akkor szidnám őket, én maga embert szidom O.V.-t, attól h az nem itélem el a cigányokat, csak vannak köztük szemét aljasok és sztem ő közte van, mert egyik se jobb mint a másik.
-
#30628 minusz i-vel -
#30627 én szimplán csak poltikiussal hallottam:)).
-
#30626 Pedig nem rossz a vicc. Abban igaza van Freenek hogy ez mind 2-re igaz. De nem értem minek kellett a cigányozásos dolog.. -
#30625 mindig tanul vmit az ember:)) -
#30624 hát sorry srácok,azt hittem h legalább egy politikai viccen tudunk nevetni :)
na mind1,tényleg offoljuk akkor a kérdést. -
#30623 No comment! Hát ha ezt tényleg igy gondolod elég siralmas. De azt még hozzá teszem lehet hogy egy cigány (egyébként nem az) jobb mint egy besúgó, hazaáruló, szémét komunista.
Na de haggyuk a politikat egyrészt tilos másrészt meg hülyeség ezen vitázni és esetlegesen sértegetni egymást-e miatt. -
#30622 de hagyjuk igaz -
#30621 aha,akkor én is cigány vagyok.nagyszüleim 7-en voltak testvérek. -
#30620 rá kell nézni, meg megnézni a családját...4 v. 5 gyerek magyar embernek nincs...na hagyjuk, hülye politika! -
#30619 ok.akkor egy uccsó:
te honnan tudod? -
#30618 nem bay, nem kell elhinni, csak tudni kell:) -
#30617 én nem hiszem,de mindegy. -
#30616 mert Orsós Viktorka az, csak nem meri bevallani -
#30615 akkor nem kell msn-ni -
#30614 hűű micsodi áítirat:)
de miért Cigánykám? -
#30613 Persze, ha órán még figyelned is kell közbe... -
#30612 Orbán Viktor elhalálozik, és menne már a Mennyországba. Bekopog. Kijön Szent Péter és mondja neki:
- Viktor, sajna nem jöhetsz be.
- Miért?
- Hát, eléggé félrevezető életed volt, ígérgettél aztán kiderült, hogy hazudtál. De van egy lehetőséged. Egy napot el kell töltened a pokolban, egyet a Mennyben és aztán dönthetsz hol szeretnél lenni az idők végezetéig.
Orbán lemegy körülnézni a pokolba. Ott az összes cimborája, martiniznak, ökröt sütnek, golfoznak. Nem akar hinni a szemének. Miután eltöltött egy napot, felnéz a Mennybe is.
Látja, hogy hatalmas a békesség, az emberek kiegyensúlyozottak, minden tökéletesen működik az ott levők teljes megelégedésére. Lejár a nap és döntenie kell. Kérdi Szent Péter:
- Nos hol szeretnél élni?
- Hááát lehet, hogy böszmeség, a földieknek ne mondjátok meg, de én inkább a poklot választom.
- Rendben, legyen hát.
Lemegy a pokolba, maga Lucifer nyitja ki a kaput, ahogy belép, be is csapódik mögötte. Látja ám, hogy a barátai koszosak, büdösek, a szemétből esznek. A családtagjait meg éppen nyárson sütik.
Odafordul Luciferhez:
- Lucifer! Tegnapelőtt nem ez volt itt!
- Ja, Cigánykám, az volt a kampány! Most viszont már választottál!! -
#30611 politika rulz.... -
#30610 Gyurcsány Ferenc elhalálozik, és menne már a Mennyországba. Bekopog. Kijön Szent Péter és mondja neki:
- Ferenc, sajna nem jöhetsz be.
- Miért?
- Hát, eléggé félrevezető életed volt, ígérgettél aztán kiderült, hogy hazudtál. De van egy lehetőséged. Egy napot el kell töltened a pokolban, egyet a Mennyben és aztán dönthetsz hol szeretnél lenni az idők végezetéig.
Gyurcsány lemegy körülnézni a pokolba. Ott az összes cimborája, martiniznak, ökröt sütnek, golfoznak. Nem akar hinni a szemének. Miután eltöltött egy napot, felnéz a Mennybe is.
Látja, hogy hatalmas a békesség, az emberek kiegyensúlyozottak, minden tökéletesen működik az ott levők teljes megelégedésére. Lejár a nap és döntenie kell. Kérdi Szent Péter:
- Nos hol szeretnél élni?
- Hááát lehet, hogy böszmeség, a földieknek ne mondjátok meg, de én inkább a poklot választom.
- Rendben, legyen hát.
Lemegy a pokolba, maga Lucifer nyitja ki a kaput, ahogy belép, be is csapódik mögötte. Látja ám, hogy a barátai koszosak, büdösek, a szemétből esznek. A családtagjait meg éppen nyárson sütik.
Odafordul Luciferhez:
- Lucifer! Tegnapelőtt nem ez volt itt!
- Ja, Fletókám, az volt a kampány! Most viszont már választottál!!
:DD -
#30609 re -
#30608 okbye -
#30607 hehe:) na mentem dokihoz:) -
#30606 de király ez a Bathurst,istenkirály pálya:)) -
#30605 4 perc:) jó gyorsan gépelsz:) -
#30604 Karcsika, erre most csak annyit, hogy mostanában cserélni szoktunk:D -
#30603 Francba, gyorsabb voltál:D -
#30602 Hát ez onnan jött neki, hogy drága édes FreeF1 egyszer elírta a nevem (Zsógynak, pedig Zsófyt akart) és hát így:D -
#30601 onnan h egyszer beszétünk és elirtam véletlenül, és onnantól kezdve ezt mondogatja -
#30600 marha jó érzés volt -
#30599 Ez honnan jött neki? :D -
#30598 naugye hogy ugye -
#30597 jó lehetett:) -
#30596 semmit, felnyomtak ilyen ürteleszkópot, megnézték h mizujs van vele, elvan repedve szépen, jegelni, pihentetni kell. Nem tudom most kiirjam magam egész hétre vagy holnap reggel vissza aztán pénteken haza megint -
#30595 karesz direkt irja zsógy-t -
#30594 meglehet.végülis Karesz úgy ír h néha alig értjük.viszont most Kareszről van szó úgyhogy lehet h direkt nevezte így Zsófiát -
#30593 hát öö ja
na és mit kaptál az orrodra?