F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
kóka volt! de lemondott. Aztán most h ki..nem is érdekel

T.T.

gordon 24
Persze neki is van valami alap képzése, De most valami hiper lószar Mozdonyra tanul.. De kb 17 éve tutti tolja.

Downhill!!

Freedom88
Fünyiró modtól nem jobb😊

T.T.

antijuve
akkor már inkább Ferenc😊. (ki a lófasz most a gazdasági miniszter??😄)

ups and downs

Freedom88
én úgyse indulok😊 Szóval azt csináltok amit akartok😊

T.T.

Jeff Gordon
igaz.

The only speedometer is in your head.

gordon 24
Ha megnézed, nem akarsz Wtcc-zni. Ezt garantálom!😄 Szerintem a legjobb rf mód.

Downhill!!

antijuve
nem egész szezonra,csak egy-egy futamra.de ha te ilyen finnyás vagy,akkor mindegy

ups and downs

Freedom88
hátsó kerekes bmw faszán fog kinézni seat hdv-vel vagy forditva😊

T.T.

Freedom88
érdekes. Mert amikor kiképeznek vkit, akkor 2 diesel, 2 villany...én is igy leszek.

T.T.

Jeff Gordon
és ha egységesítjük a fizikát?:S

Freedom88
köszi Viktor!😊

T.T.

antijuve
nem ismerem a modot,de lehet h majd megnézem😊

ups and downs

Freedom88
én meg úgy nem vennék részt... ha már autó akkor hadd válasszak én. Pl: én nem ülnék be a bmw-be, mert nem jön be. Seat fekszik nekem.

T.T.

gordon 24
Nem az 34 éves. Csak eddig a dieselkell nyomult.. Nem volt szüksége a villany voncsira..

Downhill!!

Jeff Gordon
sajnos ez a félelme nem is alaptalan... köszönjük meg szépen a gazdasági miniszterünknek😊

antijuve
azt tom,de végülis meg lehet oldani,ha kiválasztunk futamonkén egy fajta kocsit h azzal induljunk

ups and downs

Freedom88
hát akkor sok sikert😊

T.T.

gordon 24
V8-ban nem gondolkodtok? Az nagyon vad! És minden 2007-ban a bajnoikságban lévõ pálya megvan.

Downhill!!

Freedom88
akkor még elég fiatal.
elektromos loooool😄DD nem makett izé ez😊 Villanyosmozdonyok ezek😊

T.T.

antijuve
de pl Bull a mod miatt nem indul(t volna)...én mondjuk ki se próbáltam.de ehhez a WTCC-hez most lenne kedvem.

ups and downs

Freedom88
wtcc-vel egy gond van. Nem egyenlõek az autók. Igy vki marha sok elõnyre tehet szert egy jó autóval.

T.T.

gordon 24
Ja lehet.. Most tanul elektromos Mozodonyra. Eddig Diesellel járt. Szeretne "fejlõdni" mert sok vonal szünik meg, aztán fosik nehogy ne kelljen.

Downhill!!

Jeff Gordon
én benne lennék😊 de csak februárban inditsuk,mert akkor ráérek mindenre😊 mint ahogy te is😊

Freedom88
lehet. sztem nem. De mivel úgyse leszek itthon, igy aki akar kezdeményezzen egyet nyugodtan. Olyan moddal ami neki tetszik. Nekem ez a megáne nagyon bejön.

T.T.

Jeff Gordon
sztem is:S

antijuve
én is WTCC-re gondoltam igazából,sztem az egy király mod.mostanában ha van idõm,akkor nyomok vele futamokat.de majd megkérdezem a többieket.

ups and downs

antijuve
sztem a mod az ami nem jó:S

ups and downs

gordon 24
Hát az f1-nem az erõsségem. Ha csinálnátok esetleg Wtcc ligát vagy zárt kasztnisat azzal szivesen nyomulnék..

Downhill!!

Freedom88
hmm, megjegyzem a nevét. Hátha találkozok vele.

T.T.

Freedom88
kevésnek kevés..vagyunk 4-5en. Ja és nem is leszek én, szóval ha vki átveszi, akkor hajrá!

T.T.

gordon 24
Az nem roszz meló.. Nekem az egyik rokonom is Mozdonyvezetõ.. Kömíves Miklósnak hivják. Zalaegerszegi csóka, lehet találkozol vele. Sokat jár szombathelyre.

Downhill!!

antijuve
kevés jelentkezõ?

ups and downs

Freedom88
funliga nem hiszem h indul. Ok: ismert

T.T.

antijuve
manapság az bõven elég😊)
egyébként ha indul nálunk funliga nem csatlakozol? (vagy akár F1-ben is?)

ups and downs

Freedom88
Hát az egész Ligát. BMW-t elhagytam évvégén, átmentem a McLarenbe. De aztán jött a MÁV és elvitt engem Szombathelyre, mozdonyvezetõ képzésre. Dec 10-tõl. Csütörtökönként van a futam, én akkor ott vagyok lent sz.gép és net nélkül, ergo nem tudok résztvenni a futamon.

Most talán ha többiek is beleegyeznének és megoldható lenne mindenkinek, akkor vasárnapra áttennénk a futamot, de ebbõl se sok minden lesz. Persze senki hibájára nem róható ez fel. Ha persze jó az indok.

T.T.

gordon 24
Jaja minden nap naprakész vok😄 Illetve csak felületesen, de ja:😄D

Downhill!!

Jeff Gordon
szevasz petya,rég láttunk errefele,de már látom,hogy azért olvasóként jelen vagy😊

gordon 24
Na hogyhogy? Az egész Ligát, vagy csak a csapatot?

Downhill!!

Jeff Gordon
atlantis ment

Freedom88
elhagyom a teamet...

T.T.

gordon 24
Mizu erre felé? Olvasgatom a topikot, de hát nem olyanokról van szó amibe be tudok csatlakozni.. Szóval csak olvasgatók..

Downhill!!

antijuve
egyetértek.

ups and downs

gordon 24
Jó fej az. Csak nem egy ilyen "divat" sportoló aztán ezért nem szimpi sok embernek! Nekem meg pont ezért szimpi!

Downhill!!

Freedom88
vki csomagolja össze és nagyon gyorsan küldje el az atlantis ill. scooter-neverdending c. számot..kösz

T.T.

antijuve
Szia Petya!😊
hát ja,nemtom mé mondják Kimire h sótlan😄

ups and downs

gordon 24
Sziasztok!

Ez a beszéd!.. Nyáron lehet horgászni sexelni. Télen a horgászat kiesik. Na ez kész!!! 😄 Nagy arc!!

Downhill!!

antijuve
uccsó looooooooooooooool😄D

kurvajóóó😊

ups and downs

Freedom88
😄D

T.T.

Jeff Gordon
lol,király csávó ez a kimi,ime egy best of töle:

"Elegem lett a hokiból,otthagytam a fenébe,mert nagyon korán kellett kelni a reggeli edzésekhez."

Kimi a katonaságról: "Hú azt utáltam! Folyton csak meneteltünk az erdõben, meg táboroztunk, meg ilyesmi. Ráadásul egyfolytában ordibálnak az emberrel-nem olyan jó hely." mintha Forrest Gump mondaná,teljesen hasonlit a beszédkörnyezet.

"Nem t'om.Nincs értelme az F1ben lenned,ha nem úgy gondolod,hogy te vagy a legjobb.Különben senkit sem fogsz legyõzni.Szerintem ez így rendben van,mert csak akkor jöhetnél rá,hogy nem így van,ha mindenki ugyanolyan autóban ülne.De ez sosem fog megtörténni"

Kimi Hakkinenröl: "Néha beszélünk telefonon. De ilyenkor csak úgy dumálunk. Nem osztogat nekem tanácsot,nem is tudna nekem igy segiteni. Ez lehetetlen."

Múltbeli hõsök,avagy kikkel versenyeztél volna: "Nem t'om. Nincsenek példaképeim,és fiatal koromban sem voltak soha. Hülyeség azon gondolkozni, milyen lenne ellenük versenyezni.Nekem teljesen oké azok ellen versenyezni,akik ellen versenyzek."

"Volt egy nagy bukásom tavaly Mugelloban(2001).Gyors kanyar.Kicsúsztam.Neki a betonfalnak.Elég tré volt.Elvittek kórházba.Végül minden rendben volt."

APs gyözelem utáni hivásról: "Asszem,Michael volt,de megszakadt."

"Az emberek jégembernek hívnak.Tök jó, meg minden,de én sosem így gondolkodom. Nem szeretnék olyannak látszani,akibõl csak dõl a hülyeség."

Mit csinálnak a finnek szabadidejükben? "Nos, nyáron lehet horgászni és szexelni. Télen pedig... a horgászat kiesik."

😄D