F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze neki is van valami alap képzése, De most valami hiper lószar Mozdonyra tanul.. De kb 17 éve tutti tolja.
Downhill!!
nem egész szezonra,csak egy-egy futamra.de ha te ilyen finnyás vagy,akkor mindegy
ups and downs
én meg úgy nem vennék részt... ha már autó akkor hadd válasszak én. Pl: én nem ülnék be a bmw-be, mert nem jön be. Seat fekszik nekem.
T.T.
Nem az 34 éves. Csak eddig a dieselkell nyomult.. Nem volt szüksége a villany voncsira..
Downhill!!
sajnos ez a félelme nem is alaptalan... köszönjük meg szépen a gazdasági miniszterünknek😊
The only speedometer is in your head.
azt tom,de végülis meg lehet oldani,ha kiválasztunk futamonkén egy fajta kocsit h azzal induljunk
ups and downs
V8-ban nem gondolkodtok? Az nagyon vad! És minden 2007-ban a bajnoikságban lévõ pálya megvan.
Downhill!!
de pl Bull a mod miatt nem indul(t volna)...én mondjuk ki se próbáltam.de ehhez a WTCC-hez most lenne kedvem.
ups and downs
wtcc-vel egy gond van. Nem egyenlõek az autók. Igy vki marha sok elõnyre tehet szert egy jó autóval.
T.T.
Ja lehet.. Most tanul elektromos Mozodonyra. Eddig Diesellel járt. Szeretne "fejlõdni" mert sok vonal szünik meg, aztán fosik nehogy ne kelljen.
Downhill!!
én benne lennék😊 de csak februárban inditsuk,mert akkor ráérek mindenre😊 mint ahogy te is😊
lehet. sztem nem. De mivel úgyse leszek itthon, igy aki akar kezdeményezzen egyet nyugodtan. Olyan moddal ami neki tetszik. Nekem ez a megáne nagyon bejön.
T.T.
én is WTCC-re gondoltam igazából,sztem az egy király mod.mostanában ha van idõm,akkor nyomok vele futamokat.de majd megkérdezem a többieket.
ups and downs
Hát az f1-nem az erõsségem. Ha csinálnátok esetleg Wtcc ligát vagy zárt kasztnisat azzal szivesen nyomulnék..
Downhill!!
kevésnek kevés..vagyunk 4-5en. Ja és nem is leszek én, szóval ha vki átveszi, akkor hajrá!
T.T.
Az nem roszz meló.. Nekem az egyik rokonom is Mozdonyvezetõ.. Kömíves Miklósnak hivják. Zalaegerszegi csóka, lehet találkozol vele. Sokat jár szombathelyre.
Downhill!!
manapság az bõven elég😊)
egyébként ha indul nálunk funliga nem csatlakozol? (vagy akár F1-ben is?)
egyébként ha indul nálunk funliga nem csatlakozol? (vagy akár F1-ben is?)
ups and downs
Hát az egész Ligát. BMW-t elhagytam évvégén, átmentem a McLarenbe. De aztán jött a MÁV és elvitt engem Szombathelyre, mozdonyvezetõ képzésre. Dec 10-tõl. Csütörtökönként van a futam, én akkor ott vagyok lent sz.gép és net nélkül, ergo nem tudok résztvenni a futamon.
Most talán ha többiek is beleegyeznének és megoldható lenne mindenkinek, akkor vasárnapra áttennénk a futamot, de ebbõl se sok minden lesz. Persze senki hibájára nem róható ez fel. Ha persze jó az indok.
Most talán ha többiek is beleegyeznének és megoldható lenne mindenkinek, akkor vasárnapra áttennénk a futamot, de ebbõl se sok minden lesz. Persze senki hibájára nem róható ez fel. Ha persze jó az indok.
T.T.
szevasz petya,rég láttunk errefele,de már látom,hogy azért olvasóként jelen vagy😊
Mizu erre felé? Olvasgatom a topikot, de hát nem olyanokról van szó amibe be tudok csatlakozni.. Szóval csak olvasgatók..
Downhill!!
Jó fej az. Csak nem egy ilyen "divat" sportoló aztán ezért nem szimpi sok embernek! Nekem meg pont ezért szimpi!
Downhill!!
vki csomagolja össze és nagyon gyorsan küldje el az atlantis ill. scooter-neverdending c. számot..kösz
T.T.
Sziasztok!
Ez a beszéd!.. Nyáron lehet horgászni sexelni. Télen a horgászat kiesik. Na ez kész!!! 😄 Nagy arc!!
Ez a beszéd!.. Nyáron lehet horgászni sexelni. Télen a horgászat kiesik. Na ez kész!!! 😄 Nagy arc!!
Downhill!!
lol,király csávó ez a kimi,ime egy best of töle:
"Elegem lett a hokiból,otthagytam a fenébe,mert nagyon korán kellett kelni a reggeli edzésekhez."
Kimi a katonaságról: "Hú azt utáltam! Folyton csak meneteltünk az erdõben, meg táboroztunk, meg ilyesmi. Ráadásul egyfolytában ordibálnak az emberrel-nem olyan jó hely." mintha Forrest Gump mondaná,teljesen hasonlit a beszédkörnyezet.
"Nem t'om.Nincs értelme az F1ben lenned,ha nem úgy gondolod,hogy te vagy a legjobb.Különben senkit sem fogsz legyõzni.Szerintem ez így rendben van,mert csak akkor jöhetnél rá,hogy nem így van,ha mindenki ugyanolyan autóban ülne.De ez sosem fog megtörténni"
Kimi Hakkinenröl: "Néha beszélünk telefonon. De ilyenkor csak úgy dumálunk. Nem osztogat nekem tanácsot,nem is tudna nekem igy segiteni. Ez lehetetlen."
Múltbeli hõsök,avagy kikkel versenyeztél volna: "Nem t'om. Nincsenek példaképeim,és fiatal koromban sem voltak soha. Hülyeség azon gondolkozni, milyen lenne ellenük versenyezni.Nekem teljesen oké azok ellen versenyezni,akik ellen versenyzek."
"Volt egy nagy bukásom tavaly Mugelloban(2001).Gyors kanyar.Kicsúsztam.Neki a betonfalnak.Elég tré volt.Elvittek kórházba.Végül minden rendben volt."
APs gyözelem utáni hivásról: "Asszem,Michael volt,de megszakadt."
"Az emberek jégembernek hívnak.Tök jó, meg minden,de én sosem így gondolkodom. Nem szeretnék olyannak látszani,akibõl csak dõl a hülyeség."
Mit csinálnak a finnek szabadidejükben? "Nos, nyáron lehet horgászni és szexelni. Télen pedig... a horgászat kiesik."
😄D
"Elegem lett a hokiból,otthagytam a fenébe,mert nagyon korán kellett kelni a reggeli edzésekhez."
Kimi a katonaságról: "Hú azt utáltam! Folyton csak meneteltünk az erdõben, meg táboroztunk, meg ilyesmi. Ráadásul egyfolytában ordibálnak az emberrel-nem olyan jó hely." mintha Forrest Gump mondaná,teljesen hasonlit a beszédkörnyezet.
"Nem t'om.Nincs értelme az F1ben lenned,ha nem úgy gondolod,hogy te vagy a legjobb.Különben senkit sem fogsz legyõzni.Szerintem ez így rendben van,mert csak akkor jöhetnél rá,hogy nem így van,ha mindenki ugyanolyan autóban ülne.De ez sosem fog megtörténni"
Kimi Hakkinenröl: "Néha beszélünk telefonon. De ilyenkor csak úgy dumálunk. Nem osztogat nekem tanácsot,nem is tudna nekem igy segiteni. Ez lehetetlen."
Múltbeli hõsök,avagy kikkel versenyeztél volna: "Nem t'om. Nincsenek példaképeim,és fiatal koromban sem voltak soha. Hülyeség azon gondolkozni, milyen lenne ellenük versenyezni.Nekem teljesen oké azok ellen versenyezni,akik ellen versenyzek."
"Volt egy nagy bukásom tavaly Mugelloban(2001).Gyors kanyar.Kicsúsztam.Neki a betonfalnak.Elég tré volt.Elvittek kórházba.Végül minden rendben volt."
APs gyözelem utáni hivásról: "Asszem,Michael volt,de megszakadt."
"Az emberek jégembernek hívnak.Tök jó, meg minden,de én sosem így gondolkodom. Nem szeretnék olyannak látszani,akibõl csak dõl a hülyeség."
Mit csinálnak a finnek szabadidejükben? "Nos, nyáron lehet horgászni és szexelni. Télen pedig... a horgászat kiesik."
😄D