44995
F1CHL - Retro
-
#30952 fele annyira lennék én béna.jó is lenne -
#30951 ha (CS)alonso nyer akkor se dicsérem meg mert egy Karcsika szavaival élve: NOOB! :D -
#30950 jaja, olvastam -
#30949 Juhuu!!:DD -
#30948 sztem a Ferkák simán partiban lettek volna.Kimi kurva nagyot ment,csak elbénázta,meg a kocsi is beadta a kulcsot (mondjuk volt rendeen mákja Kiminek).Massa is sorban előzgette a kocsikat,amíg le nem állt a traktor:).BMW-ktől kicsikét többet vártam,nem azt h nyernek,hanem hogy jobban tudják tartani a lépést.De egybevetve nagyon király futam volt,attól függetlenül h Lujza nyert.Alonsot is dícséret illeti sztem:) -
#30947 Free: honnan szoktad a futamokat letölteni? -
#30946 válaszom: Igen! -
#30945 huh nagyon fasza futam volt :)) volt itt minden, de egyenlőre nekem úgy tűnik h ezekkel a szabályokkal nemhogy költségcsökkentés lesz hanem növekedés ha ennyi autót lezúznak :D
Glock nagyot esett, és szerencséje volt mert akár Kubicás esés is lehetett volna belőle ha másképp pattan. Coulthard is nagyon benézte a dolgot :)))
Sepang érdekes lesz az tuti -
#30944 reggelt
fasza futam volt nagyon, ferkák kicsit nagyon beégtek. Massa elmehet még tanulni vezetni, béna fasz:)
Glock nagyot esett tényleg szerencse h a pálya felé landolt és nem a gumifalba -
#30943 Jaja! De azért Kimi nagyot ment! Amig nem kezdett el bénázni! Jó ez!! Majd lesz ez másképp is. -
#30942 Igli lesz ma WTCC? -
#30941 jó futam volt,kár h a feka nyert.meg a Ferkák...hát ilyen szar futamuk remélem nem lesz még1.Nakajima meg tanuljon meg vezetni:@@@
regg -
#30940 ja és 5e :D -
#30939 próbát megér -
#30938 hát egy próbát megér sztem, vagy nem... -
#30937 nemtúl jól megy egyébként, nehéz beállitani.. -
#30936 rendben:) -
#30935 nem :) -
#30934 hm, akkor szeretném elkérni, mert jó lenne ide a gépembe -
#30933 nem -
#30932 én is hát:)
Eagle, a TV tuner kártyád kell neked? -
#30931 te is?én is:D -
#30930 Sunderland-Chelsea 0-1 -
#30929 hát ja, nekem is megjött a kedvem reggel, de aztán visszaaludtam:)) -
#30928 azért az F1 nézése után igencsak megjött a kedvem a versenyzéshez :)
jól látszódott h mennyire is pattog valójában a Melbourni pálya :) -
#30927 áhh ez egy jó hsz volt:) -
#30926 Igy van.. -
#30925 F1-ben is van hogy csak a mák ment meg nem?
f'szom,azt mondtam nem vitatkozok:)
szóval kinek a pap kinek a paplan.felőlem nyugodtan beszélgethettek itt is róla,attól függetlenül hogy egy kukkot sem értünk az egészből.nekünk nem jön be,nektek igen.evvan:) -
#30924 De nem is akar senki meggyőzni hogy nézd:D Csak dumálunk:D -
#30923 de nem is akarok izgalmas lenni, jó is ez igy -
#30922 Montoya nem igazán megy jól.. Sajnos elégé küzd.. Ugy van a dolog hogy pár pályán Indianapolisba (amit többször nyert ő) Vagy Road pályákon jól megy. De a többi oválon a top 10 környékén sincs.. A Sajtó szeretné csak azt látatni, hogy olyan marha jó, de nem igy van. -
#30921 jólvan bazmeg,te is hóttuncsi vagy már:DDD -
#30920 ahha, értem. Jó, hát egészségükre..számomra unalmas plötty -
#30919 :DD
oké Petya,nem vitatkozni akarok,engem nem hoz lázba egyáltalán,1000% hogy nem tudnék végignézni egy 210 körös NASCAR futamot.
Mellesleg nem szoktam figyelemmel követni az eseményeket,de én úgy hallottam hogy Montoya egész jól tolja.
az én véleményem az hogy az F1 nehezebb mint a NASCAR vagy az Indycar.Ami nem azt jelenti,hogy F1-esek odamennének és NASCAR-ban aláznák az oválosokat. -
#30918 De ez hülyeség Free.. Hát nem tolják le a Road pályákat.. A Wtcc-vel amikor mentünk akkor Wtkins glenbe voltál?? Azon a pályán van NASCAr. Azon a pályán régen volt az amerikai f1-es nagyduóij. Infineonban szintén mennek.. Ami egy nagyon nehéz pálya.. Szóval nem tolják le ők ezt. Egyszerüen a NASCAR nem erről szól elsősorban. -
#30917 Nem ezt mondtam.. Az is rohadék veszélyes.. Csak ott legalább nagyából azon mulik aki az adott autot vezeti. NASCARBAn sok függ a másiktól is.. Ha megnézed ezt a 10 kört is láthatod, hogy Harvick legalább 3x volt olyan helyzetben amiben a szerencse mentette csak meg..
Mondjuk én nem szeretem hasonlitgatni a ketőt. Mind2 jó sport , nehéz és nagyon veszélyes. De tök más. -
#30916 értem én , de akkor is uncsi h körpálya és letojom a road pályákat. F1sek meg mennek városi pályán, hlopszz... -
#30915 F1 az nem veszélyes mert nem 2 centire mennek egymástól? -
#30914 Figyi ez igy van.. Lehet.. A Road versenypályákon nagyon nehéz menni, de legaléább olyabn nehéz ovalon is.. Fölleg azért látható ez mert Montoya és Villeneuve is szenved ovalon, viszont Gordon vagy a 43 NASCAr-os mindegyike tud menni verseny pályán. Bizonyitja az hogy van 2 road futamuk egy évben. ÉS szoktk Indulni pl Earnhardt JR vagy Tony Stewart 24 orás amerikai Lemans siriesben.. Tehát tulajdunképpen itt is ott is jók sőt gyorsak is.. -
#30913 Hát elég veszélyes amit csinálnak.. De ezért jó... Tudom hogy nektek uncsi. De minden sportnak megvan a szépsége.... Ennek is.Ezért nem akar az ember senkit meggyözni, de beszélgetni jó róla..