F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem. Annyiszor telepitettem eddig. Volt az elsõ kod amit kaptam a vásárláskor. Aztán adtak egy ilyen össze viszza kodot, azt ütöttem be 2-odx. És akkor talán azt lehet mg egy párszor.
Downhill!!
itt a levél!
"Cs Trymedia!
jú maddafakker, giv mí nyú ektivizsön kód, if yú dont den i kill jú!
Riszpekt Petya"
xD
"Cs Trymedia!
jú maddafakker, giv mí nyú ektivizsön kód, if yú dont den i kill jú!
Riszpekt Petya"
xD
T.T.
hát tök rendesek...ha már adtam érte 10e-t akkor igazán használhatom akkor amikor akarom...
ups and downs
úgy van h egy kóddal sokszor, asszem 1 kód, 5 alkalom. 3szor lehet új kódot kérni. De ha irsz a trymediának, adnak kódot, ha látják h eredetiben már megvetted, nem nagyon szarakodnak.
T.T.
Rf-et hányszor lehet aktiválni? Veszek uj gépet (már készül) és megint törölnöm kellett.
Downhill!!
de ha még elkészitek az autót müllernek a 2. futamra, utolsó helyrõl feljönni macauban lehetetlen.
T.T.
hát tégla az... az nincs😊 kötél az talán akad😄
de mi van az egyenes részekkel?😄
de mi van az egyenes részekkel?😄
The only speedometer is in your head.
Hát ja. És azzal a lépéssel megnyerette a VB-t Prialuxal.. Igaz nem tudott rajthoz állni a 2-dikon se Müller ugyhogy 8.
Downhill!!
nem tudom tárkininek miért kellett erõltetni farfust. Tudta h nem fér el, erre bazd kilöki, hát mondom a qrva anyád😊
T.T.
De az már nem azért volt.. Amikor Müller kiesett még 12-dik volt. Ha Müller bent marad akkor ott ér célba. Utánna Müller kiesett 11-dik. Majd a hülye tarquini elintézte Farfust 9-dik. És utána meg elõre engedték. Ha nem esik ki müller akkor Tarquini sem löki ki Farfust Müller is bent marad. Müller 3-dik. A második futramon mondjuk 7-dik és õ a vb. De ez mind ha'
Downhill!!
ez egyébként nem hülye ötlet. Körpályákon jót lehet funolni. Kérdés h nem lesz e egy idõ után unalmas a körpálya. Ja és van e elegendõ kötél és tégla itthon😄
T.T.
Hát wazz tök elegem van belõlük😄 Az ember irja, hogy default set, és belsõ kamera tudod. Irom az idõt. Erre a fasz: az szar idõ.. Én saját settel a motorházteteõn ülve megyek 5 seccel jobbat. De könyörgöm wazz, én defaulttal mek belsõ nézetben!! Hogy lehet valaki ennyire ronyó?😄
Downhill!!
akkor se nyert volna prialux mert 9. volt az utolsó körben, igy ergo õ indult volna a 2. futamon a 9.helyrõl. Csak volt elõtte egy bmw-s és gondolom rászóltak a fülére, h engedd csak el, mert bay lesz. igy 8.lett, aztán második futamon meg pole-ból simán nyert. Szóval volt egy kis bunda is benne, de hát ilyen a sport úgylátszik.
T.T.
ezért fontos, h kikkel is indulsz. iNDEXF1 Szerveren fent van a WTCC mod, az tuti. 1.250-es verziós rFactorral
T.T.
Ja hogy bassza meg! Elbaszta a seat. 40 kg val majdnem pole . Annnyira kihegyezték azt az autót, hogy 7 kört birt. Lehet nem kellett volna az edzésen ilyet viritani.. Aztán akkor nem állt volna meg.
Downhill!!
elvileg van sztem. De akkor több helyen meg kell hirdetni, aztán hadd jöjjenek. Na de akkor az meg lehet hogy olyanok is jönnek akik tarolnak mint Gatti. Szóval erre is oda kell figyelni.
El lehet persze tervezni. Lehet hendikepp módszer is. Ahogy funcupban is, súlyokat kiosztani versenként, ahogy eredetileg is van a WTCC-ben. Ahol az a geci prialux nyert és nem Müller...vaddafakk😞
El lehet persze tervezni. Lehet hendikepp módszer is. Ahogy funcupban is, súlyokat kiosztani versenként, ahogy eredetileg is van a WTCC-ben. Ahol az a geci prialux nyert és nem Müller...vaddafakk😞
T.T.
igen,ez volt az alapkoncepció,de szólj bele nyugodtan😊
meg nem azt mondtam h na most én mindenképp csinálok egy ilyet,csak ha lenne érdeklõdõ...
meg nem azt mondtam h na most én mindenképp csinálok egy ilyet,csak ha lenne érdeklõdõ...
ups and downs