F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de,grat😊)
The only speedometer is in your head.
lehet gratulálni, tegnap megkértem Kata kezét és hát "erõs" rábeszélés után még igent is mondott 😄
ami szar h a gyûrû vmiért nem klappol, pedig a mintagyûrû simán jó volt rá, ez meg nem, még szerencse h vissza lehet vinni és intéznek vmit.
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
jövök egy rohadt BB-vel....:@
ups and downs
A zsiráf apuka elhatározza hogy elviszi a fiát inni. Így hát elmennek a szavannán lévõ kocsmába. Isznak isznak, minek végeredményeképpen a zsiráf apuka beesik az asztal alá. Ezt meglátva odamegy a csapos - a hiéna - és így szól a zsiráf gyereknek:
- Na, látom apu ma jól beivott!
- Igen-igen, de nem puma, hanem zsiráf....
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
gondolkodom mi légyen...
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
Downhill!!
lényeg,ha lesz f1c akkor indulok,ha rf f1 lesz akkor se köszönök el,mert akkor wtccben,de résztveszek😊
Elvileg kedd este és péntek este lehet menni ajta. Ezen ment tavaly az NR liga. Most ugy néz ki, hogy nincs érdeklõdés, és ezért az egyik nap majdnem biztosan ugrik. Ha érdekel titeket akkor megadom az ember nevét (sg-n elérhetõ) beszéljetek vele.
Downhill!!
-index serveren rf f1 futamok,és akkor akinek nincs original jön törttel...
-vagy keresni gyorsban új servert😊
jól gondolom?😊
az iNDEXF1 nem tudja nekünk szolgáltatni az F1C-t, mert nem biztonságos a Radmin felhasználó.
Steve-t kérdezd a többirõl!
T.T.
ups and downs
amúgy még fenn voltam,de nem tudhattad.
mondjuk akkor jöv hétvége?
így legalább már nem piros a grafsetupnál a az egész.
(pl:pályarészletességnél a közepes is pirosban volt...) - remélem sokkal jobb lesz ezzel
ups and downs
azért írtam csak délelõtt mert éjjel fél egykor már nem akartam.
ups and downs
amúgy azért írtam,mert tomiék is szerveztek mára találkozót,és mondtam nemtudok menni,mert öcsémnek születésnapja lesz(ez önmagában nem volt elég indok),és jönnek vendégek,ezt elmondtam kb 3x,és állandóan az volt a kérdés h nem-e érek rá kimenni csepelre pár órára,mondtam 2x h nem,harmadjára írtam h ebédre jönnek,így legalább már egyértelmü volt... nem gondoltam volna h olvasod azt a fórumot..