44995
F1CHL - Retro
-
#32954 igen,az is jó példa -
#32953 Jó,arról ne vitatkozuunk h melyikük a jobb (mert úgyis Ralf:DD)
csak azt mondom h Ralf alapvetően nem volt olyan kutyaütő,igaz nem világbajnokságra termett (ha ezt így megállapíthatom mint laikus). -
#32952 én is nagyon remélem h megnyerik..
murinnyó egy isten volt a cselzinek és most a barca felé kacsingat sztem és ott is rendbe teszi a dolgokat -
#32951 lásd bayern:PPP -
#32950 pont ez az,amit nem igen lehet pénzért megvenni:).plusz a Chelsea még mindig nem nyert BL-t (reméljük csak május 21-ig nem) -
#32949 omm ez igaz. De sumi felhozott egy ratyi ferrarit az élre és nyert vele 5 VB-t
Ralf meg nem tudta felhozni a toyotát, sőt inkább süllyesztette.
Hamilton meg fuck:D -
#32948 Miért? Mit nem old meg? :D -
#32947 ezért sztem több múlik a zsozsón az F1ben mint a fociban -
#32946 azért kellett egy murinnyó a chelseanek , h összerakja a csapatot és megfelelő játékosok játszanak ott. -
#32945 jó hát ez most olyan h kurva sok múlik a kocsin:Schumi se lett vb egy szutyok Ferrarival.Hamilton ha egy Spykerrel kezd,az életbe nem lett vna minden idők legsikeresebb újonca:) -
#32944 Na de az F1 az technikai sport. -
#32943 :DDD igen:) -
#32942 azért ezt nem mondanám:) -
#32941 így van,nem róható fel a Chelsea-nek:).Nekik is jobb így,mint hogy a 10.helyeken tengődjenek.
mondjuk a pénz nem mindent old meg,ld toyota:DDD -
#32940 Na igen. Csak pénz kérdése az egész. :) -
#32939 sose tartottam egy nagy pilótának, azt h nyert futamon, köszönje az autónak..toyotánál kaszirozta a sok pénzt aztán semmi más nem számitott... -
#32938 igy van, de hát pénz mindent megold.... -
#32937 Ralf Schumi egyébként nem volt rossz még anno.Az utolsó években a Toyotánál viszont totális csőd volt.A Willanóval szép eredményeket ért el,és még a Toyotával is volt egy egész jó szezonja -
#32936 nemtom.igazából a Chelsea se volt vmi nagy szám addig amíg Abrakovics meg nem vásárolta.asszem 1955-ben nyertek azelőtt utoljára bajnokságot,meg 98-ban asszem egy KEK-et.Lehet h voltak még egyéb címek (FA Kupa sztem biztos:S),de közel sem volt akkora klub mint most:).Ha Abra a Totthemet vásárolta volna fel,akkor most ők lennének ott elől:). -
#32935 hát sztem közel nem, de tudom h neked nem lehet a toyotára rossz szót mondani, végülis R.Sumi se a bátyja nevével kaszált:) -
#32934 de most erről kitehet? hát vki épitsen csapatot és hajrá.
olyan mint az f1 -
#32933 érdekes vélemény,egyébként meg sajnos igaz is.az elmúlt majdnem 20 évben csak két csapat volt,amelyek bajnokságot tudtak nyerni a MU-n az Arsenalon és a Chelsea-n kívül:a Blackburn és a Leeds,de az is már elég régen volt -
#32932 ez azért durva volt,már bocs :| -
#32931 1 hónapig nem lehet használni az URL beszúrást? -
#32930 Ha tehetném használnám :D de mivel még nem telt el a regisztrációm óta 31 nap így nemtok ilyeneket csinálni, ez van :/ -
#32929 Hát de ez már NC amit művel... -
#32928 uhh :DD -
#32927 B*meg Gatti! Én egy elég toleráns embernek tartom magam, de vmi rohadtul kezdd irritálni, h nem vagy képes használni az URL beszúrása gombocskát... Én nőből vagyok, négis tudom használni! Ne legyél már ennyier sügér, ha kérhetnénk!
Sorry... KÖSZ! -
#32926 sztem jó esélyük van bekerülni a legjobb 10 közé :)
Hiszen a toyota a 4. erő :) 7.8. hely az övéké :D -
#32925 hát persze h jó lenne
tisztára olyan lenne mint 2007es Forma 1 szezon:) -
#32924 de ha meglehet mindkettő,akkor miért ne?
legalább szar manchestert két fronton is vernétek:) -
#32923 na re érdről
Gólkülönbséget nézik és ebben az MU a győztes.
Ha győz akkor bajnok, ha nem és a chelsea nyer, akkor ők.
De a BL a lényeg:) -
#32922 ez a reklámszlogenük
hát ahogy nézem ezt az angol tabellát,eléggé az utolsó fordulóra marad a dolog,tényleg az angoloknál pontegyenlőség esetén mit nézek először? gk vagy egymás elleni? -
#32921 hát élek is:) -
#32920 Vodafone.Most élhetsz igazán! :) -
#32919 ha ralf lenne a toyotában akkor 100%
mondjuk igy is van esély rá Glock révén, Trulli talán azért bent van a Q2be -
#32918 ja és üdv innét a Claudius ICről, épp Tatabányát hagytuk el:)) 3G mindörökké -
#32917 nincs ebben sok tagadás?! vagy nem tudom mi:)
Sztem olvasd át még1szer:) -
#32916 Én az angolt és az is lett a legjobbam. :D
Bár a matek se volt rossz, csak utólag, mikor megtudja az ember, hogy miket rontott el. (Bár ez mindennel így van.) -
#32915 most nem azért,de az amcsi a legjobb,igaz sok közük nincs ehhez a sporthoz,de legalább jól tudnak közvetíteni,az angolon kb el lehet aludni,akárcsak a spanyolon,a japán még érdekes volt,de ők is csak sato miatt erősködtek,tvnéző szemszögböl legjobb az első,szerintem:)