44995
F1CHL - Retro
-
#33394 jóccak -
#33393 hát jah, sajnos :S -
#33392 :DD -
#33391 hát igen, nem nagyon szoktam írni, mert általában nincs nagyon hozzáfűznivalóm a dolgokhoz, aztán nem akarok hülyeséget írni. :) -
#33390 aha,úgyhogy most már mehetsz is (:DDD) (ez szemét volt,ne vedd magadra:D) -
#33389 de azért én kárpótoltam egy ideig dranzit :D
De mostmár jó h visszatért :D -
#33388 szia:)) rég láttunk erre (kopár is volt a táj...:D) -
#33387 igen,tapasztaltam Kínában:D -
#33386 rajtnál kéne leginkább engedékenynek lenni,ha a másik már jobb pozicióban van,akkor nem nekimenni,hogy visszaszerezd a helyet,hanem beletörödni,hogy ezt most elszúrtad,engem is lerajtolt kovi,de nem mentem neki.
mind1.pusztán egy jót akartam volna versenyezni,mind1 h hányadik helyen,nem jött össze,ezvan.majd az f1chlben -
#33385 szermusz!:) -
#33384 agresszív. nagyon agresszív. kb 600 méterről előz, úgy h nekedmegy, és úgy fordul el. te meg a sóderágyban kötsz(?) ki. -
#33383 :D -
#33382 Peet legalább több időd jut CHL-re ;) egyépként sziasztok :D -
#33381 jah,és az is stimmel h én vagyok alonsoval:)) -
#33380 hmm...olyan mint Hungary 2007 -
#33379 ja, akkor alapits még1et:) -
#33378 csak a legnagyobb vicc,hogy majd én leszek a rohadt alma(egy klasszikust idézve) mert futam közben chateltem,holott szerintem ezt nem lehet szó nélkül lenyelni,hogy vki belök eléd egy másik pilótát,aztán mintha mi sem történt megy tovább,komolyan nem értem miért akarnak egyesek az első kanyarban nyerni... -
#33377 :DD ezt is ő alapította:))
Gatti:jancsyval nehéz sokszor,kicsit érdekes a srác.a vezetési stílusa is -
#33376 alapits egy ligát, úgyis sok ligád van már:) -
#33375 hát én próbáltam volna javítani a ligát folyamatosan de valahogy mindig ütközött az ötletem jancsyval ez volt az egyik ok h kiléptem a 2. meg h nem volt rá időm.
Sajnálom peet :S -
#33374 nézd, a tpf1 úgyis visz a restartok szintjén mindent:))
elhiszem h szar,egyszer ugye én is befejeztem 1.körben,pedig kábé a szezon legjobb futama volt -
#33373 sajnálom Peet::((( -
#33372 valószínüleg én is megköszönöm a részvételt,pedig ez a mai futam tutira jó lett volna... na mind1.legnagyobb vicc,hogy közbe meg beírtam,h ez meg mivolt? aztán nagy semmi.na mondom irok mégegyet.ennyit irtam: bb.és ezzel szerintem -2pt a bajnokiból,mert chateltem.csak tudod a vicc az,hogy pont engem löktek ki SC alatt kétszer mert a gyerek a chatet olvasta futam közben,és most ezzel is én szivok,szóval,nájsz.mind1,mostmár -2ember,mert a renós srácnak(árpinak) is elege van ebből.. -
#33371 hát pontosan h én szívtam ezért mindig :S. Az első futamgyőzelmem is ezért ment el. Mert resiztek 4 kör után.... amikor már vezettem 10 másodpercel na mondom omg ... -
#33370 őszintén mondom,k. szar az első kanyarba kiesni,és egy jó lehetőséget így elszalasztani,pláne önhibán kivül.
most nemtudom,azt mondja a renós srác,hogy vagy kovi,vagy jancsy meglökte őt,hát kovitól féltem,lehet be is igazolódott..
azért köszi az együttérzést zsófy&Bryan -
#33369 és ez még nem is az élet:) -
#33368 bazz,egyenlőség rulez:S azért ez nagy köcsögség.nálunk AP-ben volt restart pl... -
#33367 Sajnálom... az élet már csak ilyen szenya:S -
#33366 hát ez vicc komolyan.
rfgpl germany race,tök jól ment,több mint 15pontot szereztünk volna csapatban,4.ről indultam,10en voltunk,első kanyar,egy retyós bénázik bejön a pálya közepére én már gázon vagyok nemtudom kikerülni,első szárny le,és kitörik a kerék,és no restart,bezzeg máskor ha pl jancsynak vagy még anno gattinak kellett,akkor volt,szóval áh,ezt utálom... ezért készültem :S -
#33365 hát a kép az jó pedig:) -
#33364 mondjuk nekem a képet sem tölti be:(( -
#33363 kiégett azért.
belgáknak nagy szívás:még pár éve visszavonult Clijsters most meg Henin is.Egy élvonalbeli teniszezőjük nem maradt így -
#33362 biztos h nem azért..vmi sérülése volt asszem, vagy magánéleti -
#33361 Justine Henin visszavonul
az igen,25évesen már vki "kiöregedettnek" számít a teniszben?:) -
#33360 az lenne, de hülye elvira...:) -
#33359 én már boldog vagyok,ma beirattam belőle a hármast:)) -
#33358 az "ezt" egy menetrend?:) -
#33357 jeee infóóónn!!:) -
#33356 jónapot
hű de szar nap volt..de túléltük, holnap folyt köv.
Mondjuk holnap jobb lesz mert megyek vezetni...ezzel, ezt, Zalaszentmihály-Pacsától végállomásig -
#33355 halihó