F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy jobb minõségü adás!! Ezt is nézétek meg!Katt
Downhill!!
én megyek,jóéjt uraim,sajnos az adás is megszakadt,és korán is kell kelni😞
The only speedometer is in your head.
Hát ja. Sajna nem kötötték ujra a szerzõdést velük. Gondolom nem fizették ki azt a horibilis összeget érte!
Downhill!!
na az optimális,régen ilyen volt a sport1en is,teljesen jó volt,nagy kár h mostmár nem adják 😞
Nincs😄 Nekem sosincs.. Ez végig élõbe megy. Annyi van hogy állltalában ha Amcsiba reklám van akkor itt egy auton, van a kamera és az a kép van.
Downhill!!
NP!!Jó nézegetést! Én most eltünök egy darabig. Át megyek a másik szobába.. Ha felszabadul a gépem irok ujra!
Downhill!!
Na akkor! Interneten keress rá a Tv u playerre! Töltds le, majd a csatornák között The Gunn nevüt kezd el nézni!
Downhill!!
HAJAJ! Ugy látom itt gondok vannak! Igen, szapuljátok csak Érdet, hogy még nincs bekötve a net, hajrá😄 d
De majd ha lesz... Fuuuuu és én is fellépek szerverre😄 ajjjajjjj😄
De majd ha lesz... Fuuuuu és én is fellépek szerverre😄 ajjjajjjj😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
kösz,és elõtte fél órával egyáltalán nem müködik? green flagnél kezd élni az oldal? :S
bocs,lehet hülye kérdés,még sose láttam ezt
bocs,lehet hülye kérdés,még sose láttam ezt
Hát ja, Csak nincs tisztelettel irántam senki. Nem birják felfogni hogy online játék közben nem lehet letölteni még 2 játékot üzemeltetni. És ezért nem bírja sajnos a modemünk ezt.
Kösszi egyébként magyon jó verseny volt! Sajnálom hogy a 2-dikon nem tudtam menni!
Kösszi egyébként magyon jó verseny volt! Sajnálom hogy a 2-dikon nem tudtam menni!
Downhill!!
jaja jó volt nagyon
kár h a másodikon nem tudtál indulni,az még jobb volt.Leglábbis nekünk kettõnknek...
kár h a másodikon nem tudtál indulni,az még jobb volt.Leglábbis nekünk kettõnknek...
ups and downs
grat petya,te jól mész nagyon,nem hiába szerzõdtettet a hendrick motorsport,jah nem is,ez JAS😊)
Beszoptam...
Megint megállt ez a Buzi modem.. A kurva annyát.
Na majd legközelebb. De az elsõ race az kurva jó volt na!
Megint megállt ez a Buzi modem.. A kurva annyát.
Na majd legközelebb. De az elsõ race az kurva jó volt na!
Downhill!!