44995
F1CHL - Retro
-
#34634 reggelt
én is.
rendben zsófy,ma majd megpróbálok vmit összehozni.
-
#34633 jóreggelt. grat Petey itt is :) -
#34632 De rossz Neked... Én is akarok még aludni tovább!!!
Amugy jóreggelt! -
#34631 Legyen a nevem meg egy röplabda:) (vagy csak a nevem) Köszönöm! -
#34630 jóregg
jaj, mekkora alvás volt:) asszem most lemegyek gyakorlatra és felmászok egy kocsira és alszok tovább:))
szép napot!! -
#34629 részemről is jóéjt.
örülünk,hogy jól érezted magad zsófy.bár strandröpit nézni jó,játszani már nem,legalábbis számomra. -
#34628 pontosan. a második 1-2 aminek örülhettem a mai este folyamán:) és hozott rengeteg pontot :) -
#34627 készíthetek. mi legyen benne? egy kisbaba? vagy egy pingvin vagy egy kutya? vagy szimplán semmi,és csak a neved. oder? -
#34626 Peet, nekem nincs kedved csinálni vmi új ilyen izét? ... arra gondoltam, h lehetne rózsaszín és babakék:DDD (fekete-fehér, vagy rádbízom:)) -
#34625 Jajj, gyerekek... Nagyon jó volt ez a mai nap:D Reggel strandröpi, délután kis kikapcsolódás, este koncert:))) nagyon jól éreztem magam!
Ha nem írnék ma már (igaz ma már holnap van:))) akkor szép álmokat mindenkinek!
Drágám, a kocsit majd holnap megkérdezem! -
#34624 Hát ez asszem nc:) -
#34623 Ha ezt csak az én kedvemért írtad be... elkéstél, én tuodom mi az a les:)) -
#34622 és micsoda meccs volt,nem mellesleg hozott 650 FT-ot:D -
#34621 re
hmm milyen babgulyást főztünk h nyami:) Megint nagyon jó estét hoztunk össze, filinges volt:) -
#34620 megnyertük így a csapat vb-t utsó futam előtt,ismét hoztunk 1-2őt,csak most én nyertem :P ez a gerrard gyerek k. jól ment :) ha nincs SC nem nyerek,de jött.szerencsére :D
amúgy ksz -
#34619 grt
én viszont továbbra is utálattal viseltetek a spanyol pálya iránt
remélem az idegeim nem mennek rá :D -
#34618 hát srácok,amikor elkezdtem online versenyezni,vmi ilyesmiről álmodtam,viszont nem gondoltam volna h pont azon a pályán sikerül amit a legjobban utálok kb. de mostmár ez is megváltozott:)) -
#34617 :DDD -
#34616 folytatva a mondatot
"ami manapság már játszótérként is funkcionál :)" -
#34615 Igli lesz ma közös kocsikázás?:D -
#34614 omg -
#34613 zsófy,megint bocs,de ezt se hagyhatom ki :D kérlek ne olvasd el:))
vhol találtam eme tréfát:
Amikor a női testet kitalálták, még nem volt építésfelügyelet, mert a szennyvízcsatornákat nagyon közel rakták a játszótérhez.. -
#34612 el se olvasom:))D
picikét magamra optimalizáltam az avatvart:S.ilyen lett:DDD -
#34611 kicsit bonyolult a nőknek de azért jó xD -
#34610 zsófya,ne haragudj rám,de ezt muszáj bemásolnom ide :D
Mi a les?
Végre egy érthető magyarázat nőknek ...
1. Akkor először is képzeld azt, hogy a Váci utcai Mango bolt felé tartunk
Te meg én, azzal a határozott szándékkal, hogy te behatolsz az ajtón
futballkapu) és vásárolsz (gólt érsz el) valami cuccot Magadnak!
2. Már nincs messze a zárás ideje, ezért Te (a csatár) nagyon sietsz, és
kicsit előrébb haladsz, mint én, mivel ilyenkor amúgy is képtelenség Veled
tartani az iramot.
3. Na most. A bolt előtt áll négy eladólány (védők), akik azért vannak ott, hogy megakadályozzák a vásárlók (csatárok) behatolását. Tegyük fel, hogy az áruház szabályzata azt írja elő, hogy az eladólányok vonalán csak pénztárcával(labda) tudsz áthatolni, úgy hogy érvényes legyen a vásárlási (gólszerzési) kísérleted.
4. Neked tehát az a feladatod, hogy mindenképp átvágj az eladólányok
sorfalán a bejárat felé és még az eladólányok sorfala előtt Nálad legyen a pénztárca.
5. Már át is jutottál sikeresen, de ekkor észreveszed, hogy nincs Nálad a
pénztárcád. E nélkül meg ugye nem lehetséges a vásárlás (gólszerzés).
Már rendületlenül törsz a bejárat felé, és hátrakiabálsz nekem, hogy dobjam oda Neked a pénztárcámat vagy a bankkártyámat (indítás), hogy sikeres legyen a vásárlás (gólt érhess el).
6. Én ezt megteszem, te elkapod, de az áruház szabályzata szerint ugye
(lásd a 3. pontban) ilyen esetben nem vásárolhatsz, hiszen az eladólányok sorfala és a bejárat között voltál már, amikor Hozzád került a pénztárca.
Ha a sorfal előtt kaptad volna el, akkor bemehettél volna és vehettél volna Magadnak néhány újabb felsőt, vagy nadrágot. Na ez a les. -
#34609 hát ja... -
#34608 azért Rosberg és Lujza között van egy kis különbség:Rosberg jogosnak tartja,Hamilton túlzásnak.nc -
#34607 köszi szépen :) -
#34606 csöőő -
#34605 szivesen. -
#34604 megpróbáltam.vmi mást is,hogy ne legyen mind egyforma,hát az idő szükössége miatt ilyen sikerült:
semmitől talán jobb.
én most mentem,szevasztok. -
#34603 német XD
De már akkor lehet sok lesz a németes :P -
#34602 köszi szépen:)) -
#34601 a koncepció ua,ilyen kis helyen meg sok mindent nem is lehet kezdeni,de összeraktam egy ilyen holland félét:
a jövöre nézve,meg csináltam egy cselziset,hamár úgyis itt voltam,ez a ronda sárga,már eléggé csúnya volt(ami most is bent van):
hát jobbat nemtudtam kollega.evvan -
#34600 Hogy védik a Hamiltont, hogy hát jaj, alig hibázott a Kimi kiütésnél...Majd legköz én is a piros lámpánál belerongyolok az előttem lévőbe és majd mentegetőzök, h jaj, nem figyeltem a lámpát, másra koncentráltam -
#34599 hollandot kösz!:) -
#34598 ROTFL:D -
#34597 Gatti és Free! nemtudom kinek szurkoltok,ígyaztán igazán nehéz kreálni.. -
#34596 ja,jóregg:D -
#34595 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez a hét beszólása