F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ups and downs
PÉNTEK SZTRÁJK!!! Legalábbis BKV
T.T.
The only speedometer is in your head.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Gerrard az istenkirály😊
a mi tesztünk is jó volt nagyon.Iglivel nagy csatát vívtunk,de végül õ nyert😊
ups and downs
link.ha érdekel a honlap
most látom milyen pálya gyün,USA Gp,na ott megpróbáljuk odatenni magunkat és hozni 1-2õt😛
10/8
tipical canadian race,ami általában pár sorban elintézhetõ.az unalom és a szenvedés a legjobb jelzõ.igaz nem készültem sokat,a pályát is utálom,ezek után is így marad ez,úgyh ez nem az én versenyem volt,kocsi felfüggesztését is elütöttem,beragadtam két sikántextúrába,mögöttem lévõt kétszer leköröztem,elõttem 30seccel,de pontot szereztem,nekem ez a lényeg,igaz csak egy,de aki a kicsit nem becsüli...
ups and downs
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
Na voltam megint a T-Comnál, hogy akkor legyen kábelnet. Akkor lehet ha a TV-t átiratom a nevemre, majd csak akkor lehet az internetet bekötni, hogy az a nevemen legyen. Szóval megint legalább pénteking húzódik, szóval jól nézünk ki...
T.T.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
TV-Camból mész ugye? Ha megvan a válasz akkor szólok neked
T.T.
ups and downs