44995
F1CHL - Retro
-
#34674 haha....nééémetek:D -
#34673 Hát az nagy volt:D -
#34672 ezt úgy hívják vidékiesen szólva,hogy veszett fejsze nyele... -
#34671 á fászomba 2-1:( -
#34670 igy van! Kézzel a lábpedálos éberségit:D -
#34669 Én is, jó?! -
#34668 nem fogok, kivettem a maradék 2e forint ami bent volt és befejeztem...elég volt...2e forintot hozott, jó volt ennyi. -
#34667 nagyon sok pénzt azért ne tegyél rá :) -
#34666 nem jutnak tovább, szóval nem lesz itt negyeddöntő:) -
#34665 megvan az első meccs amit elbuktam. ezek a horvátok is... ausztria ellen felejthetően szarul játszottak,erre meg most... áh. németek meg mindent kihagynak,hát ez így bukó,mindenesetre nem hiszem hogy a továbbjutás veszélyben lenne,csak mondjuk negyeddöntöben egy portugáliát megkapni nem egy életbiztosítás,bár ha vb bronzmeccsből indulunk ki,akkor nem lesz gond:P -
#34664 :DDDDDDD LÉÉÉMAN:D -
#34663 ezek vizipisztolyok:))) -
#34662 -
#34661 -
#34660 sebay, legalább kikapnak a németek és remélem ki is esnek! GO NIDERLAND GO! -
#34659 istenem ez a jansen,honnan szedték elő... mindehonnan lemaradt kb. friedrich sokkal jobb lenne. nem értem joachimot. -
#34658 hajrá horvátok!:) -
#34657 már akkor is mondtam, h egy barom, nem hittél.) -
#34656 hát igen, elég szép kis látniavaló van arra, szóval addig örüljünk még 10zel megy, mert tovább lehet élvezni a tájat:) -
#34655 blöööeee.
bazz,első két bekezdést elolvastam,már elment a kedvem az egésztől.
1."kis fekete" "kis fehér"-aha,szval bőrszín alapján ítélnek,oké!!Ekkora balfaszságot hogy lehet leírni??
2.Kimit mért nem büntették meg?Talán azért mert nem kizárólag az ő hibája,és nem figyelmetlenségből ütötte el Sutilt.De úgy látszik a kedves szagértők még mindig nem fogták fel.
3.Pályabíró hibája.Na pfff,oké h nem jó a szabály,de álljon már meg a menet,jó hogy nem Mosleyra keni az egészet.
4."Hamilton, akitől ekkor már 6 másodperces előnyt vettek el a biztonsági autó beküldésével(!)" -ott a felkiáltójel,nyald csak a Lujza seggét,hátha még fényesebb lesz tőle
5.az egész helyzetet rosszul rekonstruálja,ugyanis Kubica és Kimi egyszerre álltak meg,és nem előbb Rai és utána Kubica:))
najó,asszem ennyi elég,de kábé minden sorban van valami baromság
az istambuli cikkje tetszett,azóta viszont nevetséges hogy miket írkál ez az ember -
#34654 iszonyat szép helyen megy:)) -
#34653 grat igli jó lett :) a te videóidban a zene a legjobb :D ezt most is bebizonyítottad eszméletlen jó számokat válogattál össze :))) -
#34652 ez a d.s. ez egy barom.... mikor jut el az agyáig, hogy nem azért lett piros a lámpa mert a versenybiró igy akarta, hanem azért, mert még az utolsó nem jutott el addig a pontig a pályán, ahonnét automatikusan, ismétlen automatikusan zöldre vált a lámpa. Nem normális komolyan.. -
#34651 már csak 9:) -
#34650 hehe, nem egyszer vezettem ezen a vonalon...über király:) -
#34649 Ha jól emlékszem Fricske és iglike is Putnok-ON élt:P Nesze nektek:) -
#34648 én majd holnap megnézem otthonról, mert 400megát nem töltök le mobil netről, majd a 900kb\sel :)
Bakker kemény ez a tanfolyam, 22 főből holnap 10en megyünk ki gyakorlatra:) Mindenki lelécelt:) Mondjuk holnap mi is csak megjelenünk és már húzunk is haza -
#34647 igenigen,egyetértek.
Köszi Igli h megcsináltad,jó lett -
#34646 Igli jó letta vidi bár:D Amikor Misi elözgeti Gattit hányásközeli állapotba kerültem a kamera miatt:P Jahh meg azok a távoli kamerák...:D Olyan mitnh a kisautókat tologatnánk:P de amugy nem rossz grat hozzá:) -
#34645 F1CHL Malajzia GP 2008 -
#34644 mire is lenne?!:))
Ezt azért érdemes végigolvasni sztem -
#34643 ááááááá,ő nem is olyan:)) -
#34642 nagyképüség forever:) -
#34641 látszik h csak ő látja így:) -
#34640 Lujza azért annyira nem ismeri ezt el -
#34639 :)))
f1hireken olvastam h szerinte megérdemelte Lujza a büntetést:) -
#34638 Most olvasok egy F1 görbe tükör rovatot ahol ezt irták:
"Őszintén szólva fogalmam sincs, hol járhatott Lewis Hamilton esze, amikor korunk gépesített Dugovics Tituszaként magával rántotta világbajnoki ellenfelét a boldogtalan ponttalanságba." :DDD -
#34637 hát én meg az ágyban alszom:D. már persze nem (=
-
#34636 reggelt 2.szor is:)
Na ennyi volt mára:)
már csak 1 hét és goooooooo -
#34635 köszi szépen dranzi