F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
mondjuk a pénz nem mindent old meg,ld toyota😄DD
ups and downs
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
T.T.
ups and downs
ups and downs
T.T.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Sorry... KÖSZ!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Hiszen a toyota a 4. erõ 😊 7.8. hely az övéké 😄
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
legalább szar manchestert két fronton is vernétek😊
The only speedometer is in your head.
Gólkülönbséget nézik és ebben az MU a gyõztes.
Ha gyõz akkor bajnok, ha nem és a chelsea nyer, akkor õk.
De a BL a lényeg😊
T.T.
hát ahogy nézem ezt az angol tabellát,eléggé az utolsó fordulóra marad a dolog,tényleg az angoloknál pontegyenlõség esetén mit nézek elõször? gk vagy egymás elleni?
mondjuk igy is van esély rá Glock révén, Trulli talán azért bent van a Q2be
T.T.
Bár a matek se volt rossz, csak utólag, mikor megtudja az ember, hogy miket rontott el. (Bár ez mindennel így van.)
ups and downs
na törökbe 2 autóval többen vannak veszélybe az elsõ idõmérõ kiesõs szakaszba 😊) csak Gatti kedvéért remélem a Toyota lesz az 😄
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
Sokan azt mondják nehéz volt az érettségi pedig sokan azt mondták nekem h nagyon nehéz volt. Érdekes. Mellesleg az utolsó feladatot én se értem xD
😊))
jó reggelt mindenkinek 😊
Ma véglegesség vált h nem lesz többet Super Aguri :/
Majd azt mondjátok meg nekem holnapra h mi a 2. vidibe a 2 . szám címe 😊