F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
Mai napon sajtóközleményt adott ki a McLaren-Mercedes.

" Szeretnénk bejelenteni a jövõévi csapatfelállásunkat. A két pilóta: FreeF1 és Skyline. Hosszas tárgyalások után sikerült megállapodni a Willams Teammel, hogy egyezenek abba bele, hogy ha már Karcsika átjön a BMW-hez, akkor a Williams másik tagja épp a BMW csapatot elhagyó FreeF1 mellé kerüljön. Nagyon boldogok vagyunk hogy sikerült megszereznünk Skyline-t. Reméljük sikereket fog elérni nálunk"

Megkérdeztük FreeF1-et a történtekrõl.

"Nagyon örülök annak, hogy Skyline lett a csapattársam. Tapasztalt pilótáról van szó, aki már letett az asztalra még az F1C-s korszakból. Ezért bizakodó vagyok. Remélem jó autót tudunk fejleszteni és harcolni tudunk a csapatVB cimért. Remélem a csapat nem akar csapatsorrendet alkalmazni a VB elején. Idõvel minden kiderülhet."

Skyline-t még nem tudtuk elérni, de amint mód van rá, megkérdezzük az új szerzõdésrõl!

😄D

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
ebben az f1ck vagy pilotes online vagy tudja a tök*m milyen ligában

Gatti
én is xD

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

antijuve
mármint hol?😊

ups and downs

Jeff Gordon
én tudom ki lesz a csapattársad😊)

Gatti
sokan így hívják de azért nem teljesen az , vanna benne f1ck-sok , f1ct-sek és újoncok 😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Jeff Gordon
az nem az f1ck?

Gatti
de biztos lesz ismétlés is 😄

antijuve
away leszek

ups and downs

Gatti
egyébként a pilotes online bajnokságot élõben közvetíti a simsport tv 😄
Szombat este lesz 😊

antijuve
csak erre a háromra?😄D

ups and downs

Gatti
nemtom engem már nagyon nemköt le az a liga :/ Majd lesz ami lesz a futamon. Most elsõdlegesen az F1CHL-re a pilotes online-ra és a kf1rl-re fogok koncentrálni 😊

Jeff Gordon
Gatti,miért nem jöttél tesztre+funra? elég jó volt pedig.
8 körön keresztül próbáltak ketten megelõzni,jó csata volt nagyon,végül nyerni tudtam,végre versenyképes a kocsi,és ami fontosabb,h én is😛

antijuve
meg még másik 201 dolgot is mond😊

ups and downs

Jeff Gordon
minden másra ott a MasterCard

Jeff Gordon
Õ nem azt mondja,hogy mindenki hazudik? 😄

Gatti
félre értés ne essék én nem vok alonos szurkoló 😄
Csak jó volt látni h végre nem schumi és a ferrari van elõl 😊

antijuve
hát nem tudom ki mutogatott a semmiért a versenyeken...

ups and downs

antijuve
meg a retro is...

ups and downs

Gatti
hát nekem az volt 😛
Megérdemelte h Alonso lenyomta 😄
Onnastól lett érdekes az f1 , ha belegondolunk akkor rájövünk h 2004 ben milyen unalmas volt az f1 😊

antijuve
huhh,ezt most kár volt mondanod😊)
Schumi sztem abszolút nem beképzelt

ups and downs

Gatti
legalább nem volt olyan beképzelt mint a bátyja , hálaistennek 😊

Gatti
hát azért ha megnézzük az erõviszyonokat így van 😄
A toyota rednszeres pontszerzõje az utóbbi futamoknak és trullinak is megvolt a 8. hely úgy h egy hiba miatt volt 1 plussz kiállása 😄

antijuve
ja értem.

ups and downs

Tigristank
Úgy értem, hogy F1 csak egy van, tehát mondjuk az abban résztvevõ Ferrari csapatnak nem kell még külön koncentrálnia egy másik versenysorozatra. Míg fociban mondjuk egy csapat lehet, hogy meg szeretné nyerni egyszerre a BL-t, a bajnokságot és a kupát is.
Így értettem. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
Oké.Bár az egész világ így mûködik😄

ups and downs

Tigristank
Persze, nem úgy van, kell ahhoz még sok más is, de a legtöbb dolgot meg lehet pénzen vásárolni szerintem a fociban (is).

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

antijuve
ezt hogy érted?😊
a játék viszont jó szó:focit lehet játszani a valóságban is,de F1-et elég nehéz lenne😊

ups and downs

antijuve
az a helyzet h mostmár én se😄D (vmi régi játékosuk vagy mi)
(eddig Ronald Koeman volt,akinek az öccse mostmár a magyar szöv.kap😄D)

ups and downs

Tigristank
Azért a foci kicsit szélesebb körû játék, mint az F1. 😊

Freedom88
az se tudom ki az edzõjük😊

T.T.

antijuve
meg egy ilyen kurva szar Barcával.A Valenciáról meg nem is beszélve,pedig most nyerhettek volna bajnokságot,ha lett vna egy normális edzõjük.

ups and downs

antijuve
Ok,végülis igaz ez is.Mármint a Toyota és a Williams összehasonlítása.
Az viszont nem igaz hogy összevásárolsz 10 jó játékost aztán kész a csapat.

ups and downs

Freedom88
hát ez azért nem igy van, lásd Real...
összevásároltak szir-szart aztán bl-ben sehol nincsenek...azt h megnyerik a bajnokságot nem nagy cucc ilyen játékos állománnyal

T.T.

Tigristank
Szerintem pont hogy nem. Lásd tavaly a Williams csapatot, sokkal kevesebb pénzzel dolgoztak, mint a Toyota, és mégis 20 ponttal többet értek el, mert pl. szerintem a Williamsnek már rengeteg tapasztalata van/volt a Forma 1-ben, és ezt értékesíteni is tudják/tudták.
Focinál meg az a helyzet, hogy megvásárolják a legjobb játékosokat, akik már rendelkeznek másik csapatokból szerzett tapasztalatokból.

Freedom88
csak egy 4998.- most😊

T.T.

Freedom88
de miért?!
house is azt mondja, hogy mindenki azt csinálja amihez ért
murinnyó csapattal foglalkozzon, a ruszki meg adja a lóvét

T.T.

antijuve
ksz mester😊

ups and downs

Freedom88
megállapithatod, megengedem😊

T.T.

antijuve
azt mondta nem megy Barcelona-ba:S. Lehet hogy az Internél köt ki a végén😊. Murinnyó tényleg nagyon jó volt,ott kezdõdtek a gondok hogy a ruszki belepofázott a csapatfelállásba😊

ups and downs

antijuve
igen,az is jó példa

ups and downs

antijuve
Jó,arról ne vitatkozuunk h melyikük a jobb (mert úgyis Ralf😄D)
csak azt mondom h Ralf alapvetõen nem volt olyan kutyaütõ,igaz nem világbajnokságra termett (ha ezt így megállapíthatom mint laikus).

ups and downs

Freedom88
én is nagyon remélem h megnyerik..
murinnyó egy isten volt a cselzinek és most a barca felé kacsingat sztem és ott is rendbe teszi a dolgokat

T.T.

Freedom88
lásd bayern😛PP

T.T.

antijuve
pont ez az,amit nem igen lehet pénzért megvenni😊.plusz a Chelsea még mindig nem nyert BL-t (reméljük csak május 21-ig nem)

ups and downs

Freedom88
omm ez igaz. De sumi felhozott egy ratyi ferrarit az élre és nyert vele 5 VB-t
Ralf meg nem tudta felhozni a toyotát, sõt inkább süllyesztette.
Hamilton meg fuck😄

T.T.

Tigristank
Miért? Mit nem old meg? 😄

antijuve
ezért sztem több múlik a zsozsón az F1ben mint a fociban

ups and downs

Freedom88
azért kellett egy murinnyó a chelseanek , h összerakja a csapatot és megfelelõ játékosok játszanak ott.

T.T.

antijuve
jó hát ez most olyan h kurva sok múlik a kocsin:Schumi se lett vb egy szutyok Ferrarival.Hamilton ha egy Spykerrel kezd,az életbe nem lett vna minden idõk legsikeresebb újonca😊

ups and downs