44995
F1CHL - Retro
-
#35994 fasza volt, mind háromszor győztünk
most kaptam az infót h tomikát elütötte egy másik biciklis és bent van a sebészeten és a picsa csontjával lehet vmi:S -
#35993 Zsófy csinált képeket, meg van videó is.majd azt megcsinálom a hétvégén valamikor aztán azt is meg lehet nézni -
#35992 majd ír valaki cikket róla:).amúgy Bull,Igli,Free,Karcsikás,Tejföl:D (sky), meg Zsófy, Kata és Engösz is (a lányokat kellett volna előre írnom, elnézést.szóval képzeljétek az elejére oda őket:D.inkább idegenekkel játszottunk:). -
#35991 raktok majd fel képeket az eseményről? már ha készültek:)
amúgy hányan voltatok,milyen leosztásban mentek a meccsek? -
#35990 szerintem jó volt ez a kis foci, annak ellenére hogy már majdnem meghaltam a fáradtságtól:D -
#35989 elértük a magasszintü hsz-kel:) -
#35988 Áhhh.... alig.. -
#35987 húha, nagyon kihalt ez a topic! -
#35986 hello -
#35985 csak beköszönök.
páá -
#35984 köszönjük:) -
#35983 Sziasztok! Hétfőn vmikor REEE:)! Jó időtöltést nekünk:) -
#35982 Szijja SG!!! -
#35981 Holnap Zamárdi:) -
#35980 nem, fejtsd ki légyszi bővebben:) -
#35979 Hát ez van... de azért nekem hiányzik:( -
#35978 Nem halhat meg!!!! hülyeség is ilyet mondani:) Nekünk ez az egyik összekötő csatornánk. Mindössze annyi történik hogy épp mindenkinek van jobb dolga is mint hogy itt lessük egymás nuniját meg kukiját. Remélem érthető amit akartam irni:D ................ -
#35977 -
#35976 Szép álmokat lassan Neked, kihallt SG -
#35975 Hát nem:)) Ha nincs aki képet csináljon, akkor fuccs az egésznek... -
#35974 modell az elsődleges -
#35973 Én is köszönöm mindkettőnk nevében az elismerést, DE: egy jó fotós nélkül nem jöhetett volna össze, a modell csak másodlagos! -
#35972 köszönjük az elismerést, asszem:)) -
#35971 Helló SG!! Hát(<---tudom ezzle nem kezdünk mondtaott:P),mint sokan már tudják ezen az össze röffön Karcsika azaz én,nem lészek ottan.Sajna melózok meghát vizpart az nem az én világom nem igazán érezném jól magam.:S Természetessen nektek jó idöt kívánok és jó mulatást.
NIgga képek: egy kis részlet hogy karcsika hogyan is értékelte a zsógyról készült fantasztikus képeket:D
Karcsika says:
fUUUUUUUUUUU szerintem brutálissan kurva jó mindegyik..
Karcsika says:
azta picsa
Karcsika says:
ezek geci jók!!!
Engösz says:
a többi nekem is naon tetszik
Karcsika says:
jesszusom ha nem tudnám hogy norbert bnője bele is szerelemsednék azonnal:D:D:D
szóval hoztam a formám:D nahh jó éjt és zógy tényleg brutál jók a képek:) -
#35970 Sajnálom! :( Pedig jó lett volna...
Bull már tökre fel van spirázva, várja a hétvégét. Én is természetesen. És persze szívesen látunk, ha mégis meggondolnád magad!
Szép álmokat mindenkinek! -
#35969 Feka képek! A kettes számú kép nem tetszik, de a többi igazán jó! Unatkoztatok? Ja, megismerem ám Zsógyi ágyát, hogy nincs rajta takaró :D -
#35968 Szép álmokat SG és mindneki:) -
#35967 ciao:) -
#35966 cső -
#35965 innen elköszönök,jóéjt -
#35964 jó szórakozást -
#35963 kösz a meghívást,de sajnos máshova kell mennem,majd legközelebb. -
#35962 Zsófy fotók -
#35961 Hát ott a link! Az a kék izé, én ott néztem:D
Majd légyszíves, hozz nekem két (vagy négy) sötétbarna fagyöngyöt, ha talizunk vmikor!!!! Kösz, pusz -
#35960 Fiatalok? Ja. Legalábbis mást nem hívtam. :) Majd megdumálom Nagyiékkal. Sztem hétfő sem lenne gond. Még kiderül.
Ja, hallgatom a rádiót, időjárás: csütörtökig kánikula, aztán jön a hidegfront. Oh yeah! Nem baj. Én majd beszugerálom a jó időt. -
#35959 Amúgy csak fiatalok lennénk kinn? És ha lehetőség van rá, esetleg hétfőn is maradhatunk?:) -
#35958 Ezt már szeretem, hogy mindenki ilyen optimista! :)
Úgy is lesz! -
#35957 Hát azért én nem enném meg a szívét:D
Reméljük a legjobbakat! Hát szerdáig jó lesz:D -
#35956 ha esik akkor is a társaság "talán" jó lesz:) -
#35955 Egyem a szívét, hogy mire nem adja a fejét (hát ezek a smilék készek vannak!)
És akkor már csak egy dolog kell a tuti sikerhez: hogy minimum szerdától vasárnapig jó meleg legyen, lehetőleg eső nélkül.
Zsírkirály lesz.