44995
F1CHL - Retro
  • gordon 24
    Hát jahh. De sajnálom azt a másik melót.. Jó volt szerettem csinálni.
  • antijuve
    ahha.a lényeg, hogy van meló:).
  • Freedom88
    jóreggelt. éjszaka aludni kell és nem elmondani a Háború és békét szószerint:)
  • Zsófy
    jóreggelt! ÁLmos vok:(
  • Freedom88
    köszi szépen!!:)
  • gordon 24
    :D Ok.. Hát akkor használjátok egészséggel! Minden jót hozzá!
  • Freedom88
    pervolos egy kicsit, 1,5éves autó
  • gordon 24
    Reggel!

Na az zsir! Nem rosz jármű az. Gratula hozzá! Uj vagy pervolal mosva?:D
  • Freedom88
    regg
    Suzuki Swift (az újfajta Suzuki)
  • gordon 24
    A sziget a full brutál:D Nagyon tetszett!

Hát huhh:
    Na az változik, hogy eddig az volt a melom, hogy az országban lévő omv és mol kutakat ellenöriztem adagolás stb tekintetében.
    Na jött most egy uj góré.. Aki szerint ezt nem kell csinálni, és nincs szükség auditorra illetve ennyire.:D
    Magyarul mehetek!
    De.. Szerencsére a cég most venne fel uj embert ellátónak. Ami azt jelenti hogy anyagot kell kivinni gépekhez és enyhe karbantartást végezni rajtukk, na ide megyek át:D.
    Ami gáz ebben, hogy ez szinte csak pest. Igy kicsit csorbul az autó használat:D
    Nem tudok annyi kilómétert elírni.. Sajna ez van..

Sajnálom kicsit, de jobb mintha melót kéne keresni:D
  • antijuve
    hát a munka általában az:). (amúgy mi változik benne, ha nem túl indiszkrét a kérdés)

Sziget milyen volt?
  • gordon 24
    Na!!

Milyen lesz?
  • gordon 24
    Hát köszönöm szépen megvagyok!

Kicsit szarabb most a helyzet a melóm változik, de van:D
    Azon kívül csak unalom, munka stb.. Szóval nem valami izgalmas periódus ez most:D
  • Freedom88
    :))
  • Zsófy
    Hát neméppen... az majd csak szombaton lesz:D!
  • Freedom88
    autót vásárolni Nyiregyházán:)
  • antijuve
    ooo, na rád pont nem számítottam:))
    hogy hol vagyunk?hát jó kérdés.kicsit behalt itt a dolog.
    amúgy még vígan vagyok, mert nincs suli, de jövőhéttől ez változni fog:(.

Veled mi újság?
  • gordon 24
    :D Jár ja.. Csak nincs iromány..

Hol vagytok??
  • antijuve
    lássuk, jár-e erre valaki
  • Engösz
    Mai első bejlentekezésünk....Hát még mindig izgi a tábor...Tegnap haza kellett küldeni két gólyát, mert bagóztak és nekik nem szabad. Tök jó. Az egyik meg levágta a haját.:) És vtunk kirándulni Tapolcán és eveztünk a tavasbarlangban és tök jó volt!!!! És ma amúgy is hajnalig piálás volt és ma este is az lesz és tök jó a társaság!!!
    Bővebbet otthon.

És Zsófy folyamatosan azt hajtogatja, hogy én netfüggő vagyok. Pedig nem is...Csak megosztom másokkal az élményeim :D

Pussza :)
  • Freedom88
    ja, persze....hülye indok
  • Gatti
    ezt én is gondoltam :) de azért szoktak néha ide idegenek is belépni :)
  • antijuve
    jajj ez a gyerek.mindig jön a hülye ligáival.már letiltottam az msn-ről a picsába.
    Gatti, mi nem akarunk 5 ligában versenyezni.részemről semmi értelmét nem látom.sőt, szvsz tök értelmetlen.
  • Gatti
    oks , csak beírta mmert megkértek rá :D hátha érdekel valakit :P
  • Freedom88
    nem hirdető szakosztály ez és különben is nem fogadom a témát:)
  • Gatti
    Mindenkit köszönt a megújult bajnokságunk! Az idei év végétől teljesen átalakul a ligánk, mint névben, mint pedig külsőre és formailag is! Megpróbáljuk felvenni a harcot a nagyobb volumenű hazai bajnokságokkal szemben és egy igen sikeres bajnokságot létrehozni! Ehhez viszont kell a Ti segítségetek és támogatásotok is! Hangzik el a kérdés milyen formában? Akár versenyző vagy éppen látogatói szinten. Ez mindenkinek a maga döntése, hogy éppen hol kikkel és milyen formában szeretné kipróbálni tudását. Mi egyet ígérhetünk. Izgalmas, színvonalas, és nem utolsó sorban felejthetetlen élményeket szeretnék nyújtani nektek! Tudjuk, sokan vonakodnak, hogy egy fizetős ligába nevezzenek, pedig higgyétek el, hogy megéri. Régen mi is arra törekedtünk, hogy teljesen ingyenes ligát alakítsunk ki, de rájöttünk sajnos ez nem úgy működik, ahogy mi szeretnénk, gondolok itt a laggokra és a játékmegszakadásra. De kanyarodjunk vissza az elkövetkezendő évhez-évekhez. Idén négy bajnoksággal szeretnénk nekivágni a Hungarian Sim Racing League – nak, méghozzá a következő bajnokságokkal: Formula 1; DTM; FunCup; GP2. A fő bajnokságunk továbbra is a Formula1 maradna, a többi bajnokságunk nagyrészt cserélődne. Ha esetleg valamelyik bajnokságunk a Formula1 mellett közkedvelté válna, akkor az is állandó bajnokságunk lenne. Szeretnénk, ha minél többen minél több módot-modifikációt ismernénk meg. Szerverünk 100mbites és a nap 24 órájában elérhető minden tagunk számára. Persze lesznek napok, amikor más és más módok fognak futni a szerveren, de igyekszünk egy időtervet kialakítani mindenki számára. A bajnokságban való részvételhez mindenkinek joga van, aki befizette a tagdíjat. Lehetsz akár 15 éves akár 99 éves, itt megtalálod a helyed.

A részvételi díj: 2000Ft/fő/év

a tagdíjat postai és utalás módján kell eljuttatni bajnokságunkhoz.

A Bajnokság fő szervezői :

Kun Ádám - Bonfire
    MSN : [email protected]
    E-mail : [email protected]

Kósa László – Red Devil
    MSN : [email protected]
    E-mail : [email protected]
  • Freedom88
    jóregg
  • antijuve
    jó szórakozást

emo sucks!
  • Engösz
    Sziasztok Srácok!
    Üdvözlet innét Balatonakaliból, a fantasztikus gólyatábor helyszínéről!!! Hát hogy megin mennyi nyomi elsős lesz...Javasolni fogom Zsófinak, hogy írjon blogot az emo-srácokról.....hát egy XD

Na még írunk majd!
    Ja és örülök, hogy Juvecska is írogat!!!
    cupák
  • MrElf
    MEKKORA LOL:D:D:D
  • MrElf
    Áhh nagyon köszönöm:D már nézem is thx::)
  • Zsófy
    De akkoris!:)
  • Freedom88
    Karcsika..WoW-os South Park rész
  • Freedom88
    tomika irta igy
  • Zsófy
    Picsacsontja csak a lányoknak van (de azt sem annak mondjuk, inkább puncicsont:)) Rendben?!:P
  • Zsófy
    Majd teszek a blogomba, a többit meg gondolom Norbi rendezi:)
  • Zsófy
    Nem történt semmi:)
  • antijuve
    Karesz, te egy akkora barom vagy :DD ez a kommentálás...:DD
  • Freedom88
    karesznak irt sms-t, aztán karesz meg felhivott...hát tényleg jobbulást neki
  • antijuve
    micsoda??ne már!hát jobbulást neki:((