44995
F1CHL - Retro
-
#37555 Tsonga???áááá!! Davajjj Andreev!!! Simon hajrá!!Go Roger, és főleg
GO ANAAA!!!! -
#37554 én megyek aludni:) sziasztok
Go Simon,Go Tsonga :) -
#37553 11.48! :DD -
#37552 20.69!!!!!! :DD -
#37551 még kicsit setupolok és ledolgozom a hét tizedet :D -
#37550 köszi -
#37549 21.764 :) -
#37548 gratula azé -
#37547 nagyon nagy gól volt, láttam... -
#37546 22.44 a legjobban eddig :D -
#37545 virtuális légycsapó...mégilyet...élőben még jobb :DD -
#37544 köszönöm, lényeg h megvan -
#37543 ha a közel jövőben unatkoznátok:) -
#37542 azért grt bryan:) -
#37541 emiatt érdemes volt megnézni a 2.félidőt :) -
#37540 kösz.kettőkor már bőven túl voltam rajta.
2-est kaptam, de rohadjon meg a tanár komolyan.Olyanokra nem tudtam válaszolni amiből tétel se volt....geciség teteje komolyan...Minden kérdésére normálisan válaszolok, erre megdob egy 2-essel.A kihúzott tételeket jól tudtam, a másodikat végig se kérdezte...mindegy... -
#37539 rendben
bryan,sok sikert mára -
#37538 Petey, majd beszélnünk kéne kedd este... -
#37537 LOL -
#37536 jó mindegy, akkor Brawn GP... -
#37535 már nem Honda:) Hanem BrawnGP...hát kiváncsi vok...Massa nyilatkozta, hogy mostanáig azt tudta h a Ferrari az élen van (ez igaz, mert majdnem mindig a teszteken elől vannak), de aztán jött a Brawn GP és úgyérzi h a Ferrari már csak 2. és épp a Brawn után.
2 hét múlva sok minden kiderül. -
#37534 lernen, bis wir sterben :).
amúgy...tesztek talán, meg én inkább a szóbelire mennék rá (én azt mindig jobban utáltam), kifejezések tanulása, netán néhány témakört kiválasztani és a hozzá kapcsolód szavakat megtanulni, ilyesmiket javaslok én.Maga az írásbeli sztem nem jelent gondot ennyi némettanulás után, levelet nyilván tudsz írni (ha még kell...). -
#37533 BMW-k is elég jónak tűnnek.Nyertek már tesztet is.Persze ki tudja ki milyen beállításokkal megy, de a Honda meglepően jó...én Vettelre leszek nagyon kíváncsi még, remélem nagyot dob és az RBR után a Ferrari lesz a következő csapata. -
#37532 Tanácsokat kérek,hogy lehet egy hét alatt felkészülni szóbeli középfokúra.... -
#37531 nézegetem itt az F1 teszteket, meg nyilatkozatokat, hát mit mondjak érdekes év elé nézünk. Ahogy látom megérte ideáig Buttonnak szurkolnom, mert most fellendül és remélem harcba száll a VB cimért. Lássuk csak be R.Brawn egy zseni, ha a Ferrarinál marad, akkor már Kimi 2x-es VB győztes lazán, Lujza meg sehol nincs.
Ha meg már Lujza, hát a McLaren nagyon elbaszott vmit, rendre utolsók. Kivácsi vagyok mit hoznak ki az utolsó jerezi tesztjükből. Vhogy úgyérzem h a pilótáik nem tudnak normális visszajelzést adni a kocsiról. Alonso ott volt akkor ő csak tudott vmit, aztán meg hát a papirok:)
Szóval érdekes F1 szezon elé nézünk! Ja és hát akkor természetesen GO BUTTON! GO F60! -
#37530 jóhát, mindig is jóvolt:)
Én a 07es Eu futamot néztem meg, akkor 07 Bahrain, amikor Bryan küzdünk ezerrel hát az nagyon filinges, aztán még a magyar videót is megtekintettem, hát azért tényleg hiányzik a versenyzés az istenit... -
#37529 megnéztem az osztrák vidit.a vége még most is nagyon üt (olyan értelemben, hogy "versenyezni jó") -
#37528 lol -
#37527 2.jóreggeltet kivánok.
Max hangerővel!:) Bizsergető érzés rendesen! GO F60!
Na mentem is vissza tanulni... -
#37526 jóreggelt mindenkinek! Kellemes napot, én irány ágy...megint "remek" éjszaka volt. Köd-köd hátán, látótávolság 0. Sebesség: 80km\h.
Estefelé majd re. -
#37525 hosszú működést kívánok neki
pj tényleg az :S
free: sok sikert!
zsófy: szia:)
részemről jó éjt. Sziasztok -
#37524 Megnéztem:) Tessik, főleg az első kettő:) Olyan.... picit Elvont?! Talán... -
#37523 LOÁL:D -
#37522 na, a gépem meggyógyult úgy tűnik (egy kis külső segítséggel).
Ja, polgári jog SUXX!! -
#37521 hát komolyan, csak majd sikerüljön is:)
Köszi, indulok is.
hát ez kb olyan, mint F1ben az első futam után vezetni, szart se ér, de azért jó marketing:)
pá -
#37520 komolyan? az nem semmi. emlékszem amikor néztem,reménykedtem benne,hogy csak megtalálják a fickót,de végül nem.aztán ezalatt elmesélték hogy lett tűzoltó..remek film,ez igaz.szerintem travolta mellett phoenix is jót alakított,ő volt a drámai főhős.
jó étvágyat,jó melót neked
a hétvégi futamot Kurt Busch (Atlantában volt),de egyébként Championship leader: Jeff Gordon. 4 futam ment le eddig,még van hátra 32:) -
#37519 dede, nagyon megtetszett, annyira h irtam a budaörsi önkéntes tűzoltó egyesületnek, h júniustól mehetnék e oda dolgozni. Persze el kell végezni ott is egy tanfolyamot és akkor mehetne másodaállásban.
Nagyon nagyon jó film, tökéletes szerep osztás és hát John Travolta (respect neki de óriási!
Nem is néztem Bond filmet jó ideje, kihagyom ezt is akkor:)
Hát én lassan készülök, eszek, fürdök aztán irány a munka. Jókis éccakázás.
Zsóf: kép a helyén amit tegnap beszéltünk. Omm, nem tudom h ma beszélünk e, mert mire végzünk sztem lesz éjjel 1, aztán akkor gondolom nem kéne h zavargassalak, meg én szunditanék vmit, ha tudok aztán jóvan...majd csüt.este értekezünk ha úgy van.
Peet: NASCARt kinyerte? -
#37518 hát nekem nagyon fura volt ez az angol akcentus,de a karakter nagyon tetszett,a színész jól megformálta,abszolút hiteles volt.
amit viszont ne nézzetek meg (sajnos én már megtettem) a legújabb James Bond (kvantum csendje) filmet,mert ez tényleg nagyon sz*r lett.
Nem is gondoltam volna,hogy ennyire tetszik ez a tűzből nincs kiút c film neked:) -
#37517 Na újabb 2 film megnézve. a Terminál illetve a Taken.
Nagyon jól tetted Peet, h a Taken feliratos, mert a faszi nagyon jó akcentussal beszélte az angolt, kellemes volt hallgatni és fix h elbaszta volna a magyar szinkron.
Terminált meg már láttam, de klasszikus film! KRAKÓZIA!:)
Eddigi sorrend: 1.Tűzből nincs kiút, 2. 21,3. Terminál 4. London, 5.Taken 6.Csak barátok, 7. Amerikai Gangster.
Viccet ismertem, de qrva jó:)
-
#37516 Egy asszony együtt van a szeretőjével, mikor hallja, hogy nyílik az ajtó és hazajön a férje.
- Gyorsan, menj a sarokba! - Kapkodva bekeni a szeretőt babaolajjal és púdert fúj rá.
- Meg ne mozdulj, amíg nem szólok" - súgta neki - csinálj úgy, mintha szobor lennél".
- Mi ez itt? - kérdezi a férj, mikor belép a hálószobába
- Egy új szobor - vágta rá rögtön a feleség. Szabóék is vettek egyet a hálószobájukba. Olyan remeknek találtam az ötletet, hogy én is vettem egyet.
A férj megelégedett a válasszal és fáradtan lefeküdtek.
Hajnalban két óra felé felkel a férj, kimegy a konyhába, csinál egy szendvicset, hozzá egy pohár tejet és visszamegy a hálószobába.
-Tessék - mondja a szobornak, - egyél valamit. Én három napig álldogáltam a Szabóék hálószobájában, mint egy hülye, és nem kínáltak meg semmivel