F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvan, minden oké vele, meg még rajta kivül 3an utaztak az autóban, de õk is megúszták kis zúzódásokkal.
sofõr okozta a balesetet annak a rendõrök rögtön elvették a jogsiját meg kb. 500.000Ft körüli büntetést kapott átszámitva, mert Szlovákiában történt a baleset
sofõr okozta a balesetet annak a rendõrök rögtön elvették a jogsiját meg kb. 500.000Ft körüli büntetést kapott átszámitva, mert Szlovákiában történt a baleset
T.T.
Egyébként hir, hogy amit terveztünk volna aug 18 hétvégéjén vhova kirándulást, jelenleg el van halasztva, mivel a Seat Cordobának annyi lett tegnap. Apám totál kárra törte, nem õ volt a hibás. Frontálisan beléjöttek. Bal elsõ kerék kirepült, bal elsõ ajtó a balhátsón van jelenleg, motor elmozdult, minden ami a motortérben van tartály kilyukadt. Jobb hátsó kerék is kifordult, csomagtartó összetört. Szóval jelenleg stop van a kirándulásnak
T.T.
megjöttem én is,kissé elfáradtam,úgyhogy megyek is,csak beköszöntem.
volt sok fölös hsz,de elolvastuk õket,köszönjük a termelõknek😊))
akkor a holnapi wtcc-n.mikor is lesz? 9?
volt sok fölös hsz,de elolvastuk õket,köszönjük a termelõknek😊))
akkor a holnapi wtcc-n.mikor is lesz? 9?
The only speedometer is in your head.
Hello bello!! Visszatértem Kroáciából! 😊) Nagyon jó volt, majd írok róla.Peet-ék megálltak a Balcsin, majd késõbb jönnek
ups and downs
T.T.
itt is megállt az élet xD
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
"Szerintem fantasztikus munkát végeztem. Hihetetlen volt a tempóm. A biztonsági autó csak még izgalmasabbá tette, így a gyõzelem még szebb"
Hamilton nyilatkozata...istenem...😞(
Hamilton nyilatkozata...istenem...😞(
T.T.
Jövõhéten nem leszek gép közelben! Balcsiba szabom majd a habokat😄
De ha van ilyen szoljatok megyek!
De ha van ilyen szoljatok megyek!
Downhill!!
Idén fognak egy futamot menni asszem! Volt róla szó hogy 2009-ben teljes idényt.. Meglátjuk! Én reménykedem..
Downhill!!
ups and downs
csáó Karesz!Egy hét múlva jövünk Peet-tel vissza!😄. Addig maradj ártatlan kissrác😄
ups and downs
tudok róla és sokszor Direct!!! csinálom...😄
Viszont srácok én megyek alukálni. Jó éjt nektek és vigyázzatok a bögyörõtökre😊 jó éjt csáó
Viszont srácok én megyek alukálni. Jó éjt nektek és vigyázzatok a bögyörõtökre😊 jó éjt csáó
T.T.