44995
F1CHL - Retro
-
#37595 egyik se jobb a másiknál én ezt mondom, mert pl: ott van március 15.
Mi a lófasz picsáé kell politizálni azon a napon? Miért kell Gyurcsánnak szidni a Fidesz, Viktorka meg beszéli, h milyen szar a mostani kormány stb.
Nem erre való március 15, hanem az emlékezésre. Nem azért mennek ki az emberek ünnepelni (na ez megint más téma, h mekkora kordonok vannak, ez is röhej), hanem azért mentek a budai várba h viktorka éltető és egyben üres szavait hallgassák és hipp-hipp hurrá legyen, csak h VIKTOR a király. Király a lófaszt, egyik se jobb a másiknál. Összekéne fogniuk h kihúzzák az országot a szarból, nem az, hogy baszogatják egymást folyamatosan.
Politika off -
#37594 Most akkor legalább érted mi a bajom az mszp-vel és az szdsz-el..
Magyarországfon az, ha te magyr vagy, vagy büsze vagy erre bűn.. Szar a reklám mert a magyarországról szól. Nem jó a turul mert magyar. Nem jó semmi ami magyar.
És miért van ez? Azért mert a vezetöinknek és az értelmisének a 70% zsidó származású.. Csak azt nem értem ha ennyire utálják ezt az országot miért nem mennek haza? Ott van Izrael várja őket szeretettel..
Egyébként a reklám nagyon jó! És remélem sok ilyen lesz még! -
#37593 jó tudom, én nem bántottam.Csak mondtam h sokat láttam :) -
#37592 megint más h eleged van belőle, meg maga az ötlet. Az ötlet az qrva jó -
#37591 Sztem se kéne fikázni, bár már kicsit sokszor láttam, szóval kicsit már elegem van belőle :):De hát istenem... -
#37590 Komolyan mondom röhej ez az ország. Most olvastam cikket, h miként fikázzák le a soproni sör reklámját, h igy szar meg úgy szar. Szerintem egy qrva jó reklám és végre nem vmi idétlen hülyeség.
Semmi se jó nekünk már tényleg -
#37589 regg, jó éjszakázás volt -
#37588 regg -
#37587 bááázeg:D
"Intelligens-e a jobb lábad?
Ami most következik, az elég vicces és fogadok, hogy legalább 50-szer újra fogod próbálni, hogy képes vagy-e megcsinálni. Próbáld csak ki...
1. Tehát, ülsz most éppen a székeden, emeld fel a jobb lábadat a padlóról, és körözz vele az óramutató járásával megegyező irányban!
2. Míg körözöl a jobb lábaddal rajzolj a levegőbe a jobb kezeddel egy 6-os számjegyet!
..... a lábad irányt változtat!
..... és nem tudsz ellene semmit tenni."
-
#37586 Fociii?????!!!!! :D -
#37585 én is szeretlek szivem :DD -
#37584 Csak szeretetből dögölj meg:D
Na jó, boldog névnapot kivánok!! -
#37583 Köszönöm szépen mindkettőtöknek -
#37582 Guten Morgen!
Isten éltessen, kedves Bryan! Szép napot Neked, meg mindenki másnak is! Cupp :) -
#37581 jóregg
Bryannek kívánok boldog névnapot! -
#37580 Alap zene -
#37579 Hát remélem összejön. Aztán meg élménybeszámoló! :P -
#37578 jó helyen kell lenni jó időben:) remélem köv. szolgálatban kicsit tovább is mehetek vele ha úgy lesz és akkor irány Hegyeshalom 160nal:))) -
#37577 ÚÚÚ, Te kis makkeros! Én már annak is örülök, ha véletlenül látom :) -
#37576 -
#37575 Első munkanap és tök jó élmények...
A gépem.
Ma pedig ezt a vonatot is elvittem Kelenföldig, qrva rendes volt a vezér, meg akinél dolgozok, h elengedett. Gyerekek istenkirály a vonat, a prémium osztály az nagyon komoly, de a többi se semmi. Mondta a vezér h 160km\hról 400m alatt áll meg. Azé az kb. mintha falba fejelnél:) Nagyon jó volt, igaz csak 80nal max, de hát akkor is hatalmas élmény volt. -
#37574 király:) -
#37573 jawohl -
#37572 re
bryan,este leszel msnen?:) -
#37571 majdnem összetört :P -
#37570 GOO PIKÉ!:) -
#37569 gáááci:) -
#37568 Sztem is azt kellett volna.Az egy olyan jó középutas megoldás, de ez a rendszer nagyon visszaüthet...amúgy tök igaz amit leírtál, valóban így van. -
#37567 Hát mit mondjak, lesz legalább küzdelem rendesen az élen, nincs taktikázás e téren nagyon jó, de mondjuk az fura lesz, h nem biztos annak lesz a legtöbb pontja aki megnyeri a VB cimet. Mittom én nyer 6 versenyt, többin szarrá töri a kocsit, meg mittom én, bajnokságban 6-7. és akkor ő a világbajnok? Ez igy nem fair.
Jó volt a régi rendszer, csak a pontoknak az értékét kellett volna módositani... -
#37566 ebben a szezonban az a világbajnok, aki a legtöbb futamot nyeri...
vélemény? -
#37565 jah :).igen, azt látom :D.csak nem értettem :) -
#37564 csak egy kép -
#37563 ? -
#37562 -
#37561 reggel vhogy fél 8 körül sztem. -
#37560 persze, minden vágyam vonatozni :D.mikor indulsz? -
#37559 nem :) -
#37558 HAZUDSZ!:) -
#37557 jóregg
ezt a qrva kalamajkát, fasz tele van.
Miskolc nemszól h ott vagyok Fradinak, Fradi berág, beintett, h nem mehetek áprilisban vissza. Qrva anyját. Intézhetem el megint, mehetek csütörtökön megint Miskolcra, h elintézzem. Újabb 5 óra vonatozás. Vki csatlakozna?:) -
#37556 és jóéjszakát :D