44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    egyik se jobb a másiknál én ezt mondom, mert pl: ott van március 15.
    Mi a lófasz picsáé kell politizálni azon a napon? Miért kell Gyurcsánnak szidni a Fidesz, Viktorka meg beszéli, h milyen szar a mostani kormány stb.
    Nem erre való március 15, hanem az emlékezésre. Nem azért mennek ki az emberek ünnepelni (na ez megint más téma, h mekkora kordonok vannak, ez is röhej), hanem azért mentek a budai várba h viktorka éltető és egyben üres szavait hallgassák és hipp-hipp hurrá legyen, csak h VIKTOR a király. Király a lófaszt, egyik se jobb a másiknál. Összekéne fogniuk h kihúzzák az országot a szarból, nem az, hogy baszogatják egymást folyamatosan.

Politika off
  • gordon 24
    Most akkor legalább érted mi a bajom az mszp-vel és az szdsz-el..

Magyarországfon az, ha te magyr vagy, vagy büsze vagy erre bűn.. Szar a reklám mert a magyarországról szól. Nem jó a turul mert magyar. Nem jó semmi ami magyar.

És miért van ez? Azért mert a vezetöinknek és az értelmisének a 70% zsidó származású.. Csak azt nem értem ha ennyire utálják ezt az országot miért nem mennek haza? Ott van Izrael várja őket szeretettel..

Egyébként a reklám nagyon jó! És remélem sok ilyen lesz még!
  • antijuve
    jó tudom, én nem bántottam.Csak mondtam h sokat láttam :)
  • Freedom88
    megint más h eleged van belőle, meg maga az ötlet. Az ötlet az qrva jó
  • antijuve
    Sztem se kéne fikázni, bár már kicsit sokszor láttam, szóval kicsit már elegem van belőle :):De hát istenem...
  • Freedom88
    Komolyan mondom röhej ez az ország. Most olvastam cikket, h miként fikázzák le a soproni sör reklámját, h igy szar meg úgy szar. Szerintem egy qrva jó reklám és végre nem vmi idétlen hülyeség.
    Semmi se jó nekünk már tényleg
  • Freedom88
    regg, jó éjszakázás volt
  • antijuve
    regg
  • Freedom88
    bááázeg:D

"Intelligens-e a jobb lábad?
    Ami most következik, az elég vicces és fogadok, hogy legalább 50-szer újra fogod próbálni, hogy képes vagy-e megcsinálni. Próbáld csak ki...
    1. Tehát, ülsz most éppen a székeden, emeld fel a jobb lábadat a padlóról, és körözz vele az óramutató járásával megegyező irányban!
    2. Míg körözöl a jobb lábaddal rajzolj a levegőbe a jobb kezeddel egy 6-os számjegyet!

..... a lábad irányt változtat!
    ..... és nem tudsz ellene semmit tenni."
  • antijuve
    Fociii?????!!!!! :D
  • antijuve
    én is szeretlek szivem :DD
  • Freedom88
    Csak szeretetből dögölj meg:D
    Na jó, boldog névnapot kivánok!!
  • antijuve
    Köszönöm szépen mindkettőtöknek
  • Engösz
    Guten Morgen!
    Isten éltessen, kedves Bryan! Szép napot Neked, meg mindenki másnak is! Cupp :)
  • Jeff Gordon
    jóregg

Bryannek kívánok boldog névnapot!
  • Freedom88
    Alap zene
  • Engösz
    Hát remélem összejön. Aztán meg élménybeszámoló! :P
  • Freedom88
    jó helyen kell lenni jó időben:) remélem köv. szolgálatban kicsit tovább is mehetek vele ha úgy lesz és akkor irány Hegyeshalom 160nal:)))
  • Engösz
    ÚÚÚ, Te kis makkeros! Én már annak is örülök, ha véletlenül látom :)
  • antijuve
  • Freedom88
    Első munkanap és tök jó élmények...
    A gépem.

Ma pedig ezt a vonatot is elvittem Kelenföldig, qrva rendes volt a vezér, meg akinél dolgozok, h elengedett. Gyerekek istenkirály a vonat, a prémium osztály az nagyon komoly, de a többi se semmi. Mondta a vezér h 160km\hról 400m alatt áll meg. Azé az kb. mintha falba fejelnél:) Nagyon jó volt, igaz csak 80nal max, de hát akkor is hatalmas élmény volt.
  • Freedom88
    király:)
  • antijuve
    jawohl
  • Jeff Gordon
    re
    bryan,este leszel msnen?:)
  • antijuve
    majdnem összetört :P
  • Freedom88
    GOO PIKÉ!:)
  • Freedom88
    gáááci:)
  • antijuve
    Sztem is azt kellett volna.Az egy olyan jó középutas megoldás, de ez a rendszer nagyon visszaüthet...amúgy tök igaz amit leírtál, valóban így van.
  • Freedom88
    Hát mit mondjak, lesz legalább küzdelem rendesen az élen, nincs taktikázás e téren nagyon jó, de mondjuk az fura lesz, h nem biztos annak lesz a legtöbb pontja aki megnyeri a VB cimet. Mittom én nyer 6 versenyt, többin szarrá töri a kocsit, meg mittom én, bajnokságban 6-7. és akkor ő a világbajnok? Ez igy nem fair.
    Jó volt a régi rendszer, csak a pontoknak az értékét kellett volna módositani...
  • antijuve
    ebben a szezonban az a világbajnok, aki a legtöbb futamot nyeri...
    vélemény?
  • antijuve
    jah :).igen, azt látom :D.csak nem értettem :)
  • Freedom88
    csak egy kép
  • antijuve
    ?
  • Freedom88
  • Freedom88
    reggel vhogy fél 8 körül sztem.
  • antijuve
    persze, minden vágyam vonatozni :D.mikor indulsz?
  • antijuve
    nem :)
  • Freedom88
    HAZUDSZ!:)
  • Freedom88
    jóregg
    ezt a qrva kalamajkát, fasz tele van.
    Miskolc nemszól h ott vagyok Fradinak, Fradi berág, beintett, h nem mehetek áprilisban vissza. Qrva anyját. Intézhetem el megint, mehetek csütörtökön megint Miskolcra, h elintézzem. Újabb 5 óra vonatozás. Vki csatlakozna?:)
  • antijuve
    és jóéjszakát :D