44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    részemről negatív
  • Zsófy
    Jön velem holnap vki vért adni?
  • Jeff Gordon
    lehet ő az aktuális,arról nem hallottam
  • Freedom88
    Jessica Michibata nem ő lenne? Legalábbis ezt dobta ki a google
  • Jeff Gordon
    régi-Louise Griffits

új-Florence Brudenell (de állítólag már szakítottak,hogy tényleg így van-e azt viszont nem tudom)
  • Freedom88
    Peet, Button barátnő/feleségről egy képet tegyél már be ide pls.
  • Jeff Gordon
    készen lesznek,hogy feltöltve mikor lesznek,na az a jó kérdés,sztem majd ha meglesz az index serverünk.ha lesz.
    akkor f1,jó szurkolást nektek :)
    hát nem is tudom,Go mondjuk Button:))
  • Freedom88
    majd meglátjuk, csak lássuk!! Go Petey!
  • Jeff Gordon
    a japán futam majdnem átnézve,már csak két pilóta maradt,de azt majd az f1 után,meg szerintem megtekintem singapurt és kínát is,azok úgy is kellően unalmas futamok voltak,aztán ha minden jól megy hétfő-kedd-szerdán megpróbálom ezeket a vidiket megcsinálni:)

amúgy ez a japán egész jó kis verseny volt,bryan amúgy sztem a rajt utáni balhé az gondy számlájára írható,mert kihúzódott az aszfalt bal szélére,aztán berántotta a kocsit az ideális íven a kanyarban,ez alapvetően nem gond,csak voltak ott ketten,két mclaren,ezért került eléd,mert mi így beforgattuk,ha kicsit nagyobb íven fordul,nem lett volna gond,csak akkor pozíciót vesztett volna.én így láttam,de majd megmondjátok ti is:)
  • antijuve
    szépek
  • Freedom88
    kép
  • Freedom88
    csinos...
  • Jeff Gordon
    egy szép Nascar skin:)
  • Freedom88
    igen-igen, Chievo-Inter meccs lesz...2es a tippem
  • antijuve
    hehe, az Inter a Chievoval játszik :P
    tegnap este megtettem félidőben a Sportingot 6100-zal 1.45-ös szorzóval...a győztes gól a 90.percben esett.Már megint a frászt hozták rám:@.
    Mai napra a következő hármas:Barca,Castellon és Porto :)
  • antijuve
    én megnéztem most este az ismétlést, oszlopról nem beszélt.
    Amikor először mutatták külső kamerából, akkor ugye ott látszott az oszlop, de nem utalt rá.A másodiknál meg az volt, amit mondtál.De végülis oly mindegy :).Gyula ígyis úgyis hülye herélthangú :D
  • Jeff Gordon
    jó ez a Csibe WRC:))
  • Freedom88
    0:30tól 0:38ig :)))
  • Freedom88
    Gyula igy is úgy is hülye kész pont viszlát
  • Freedom88
    most én is kombózok, 1088Ft a vége. ManUTD nyer, Inter nyer meg vmi spanyol 2.osztályú csapat nyer.
  • Tigristank
    Akkor ezt lehet nem hallottam. (Nekem az rémlik, hogy belső kamara nézetnél mondta, hogy innen nem látszik.)
  • Tigristank
    Konkrétan nem úgy mondta, de úgy emlékszem, hogy utalt rá. :S
  • antijuve
    Hát Gab megnéztem, de nem mondta h az oszlopon lehet látni az időt.
  • antijuve
    Nézi a halál.Nem igazán érdekel.
    "hiába mutatják a visszajátszást, ha nincs fenn a futóóra". - ennyire emlékszem.Amúgy meg tökkk mindegy
  • Tigristank
    Nézd akkor vissza. Amikor Buttont belső nézetből mutatták, akkor pont az mondta, hogy innen nem lehet látni az oszlopon a hátralévő időt, mert tényleg nem lehetett. Előtte mutatták külső nézetből, akkor pont azt mondta, hogy ott nézzük az órát.
  • antijuve
    :(((

én bejátszottam egy kombót...12 ezer lehet a vége
  • antijuve
    értette igen.de nem látta, hogy fenn mutatják az oszlopon az időt például :).
  • Freedom88
    lehet.
  • Freedom88
    qrva élet, megtettem pedig a Celticet SB-en....na ezt is elbuktam, negativ hétvége eléggé
  • Tigristank
    Szerintem meg értette, még mondta is, hogy nézzük az órát.
  • Jeff Gordon
    viszont Rangers-Celtic 1-0.ezzel a Rangers vezet két ponttal a bajnokság vége előtt három meccsel úgy,hogy a Celtic még a Hearts ellen is játszik:)
  • Freedom88
    hát Button 2mp a vége előtt. lol volt, Gyula nem értette a visszajátszást, pedig elsőnek pont az mutatták TV camból h átmegy és átvált pirosra..nem baj Gyuszi
  • Freedom88
    az biza
  • antijuve
    ájájjj hát szegény Báricselló, már megint Buttonnak jött ki a lépés... :p
  • antijuve
    látom, ez a McLaren versenye lesz
  • antijuve
    hát komolyan mi a faszt művelnek a Ferrarinál???Le vannak bundázva vagy mi?Mert kábé ezzel magyarázható ekkora baklövés.Kovi is jól ment :).
  • Freedom88
    Szép volt Rai, szép volt Rai!
  • Zsófy
    Jóregg!
  • Freedom88
    aham...tenks
  • antijuve
    google.co.hu "lipótmező"