F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsófy
Köszönöm😊 habár most nem tudnék enni belõle...

Mai egész napot ágyban töltöttem, szerencsére Balázs adott nekem egy ampulla lázcsillapítót (egész nap 39fokos lázam volt:S:S)... sztem lassan megyek vissza aludni, nem volt elég, h ma csak 2órát voltam ébren... (jajj, de tudnék nyavajogni😊) Free... a németezés meg egyáltalán nem megy:S:S

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Freedom88
Bryan: egy foci? de elõször veszek egy fürdést, mert szétfagyok belülrõl. Qrvára átfújt a szél, de megérte remélem😊

T.T.

Freedom88
kollega múltkor azzal jött épp egy új Civicje van. Hát mit mondjak a belseje egy nagy rakás kaki, már bocsánat.

T.T.

Zsófy
Nekem egy Civic kéne😊

Freedom88
ahogy szoktad mondani, leszarom igazából. Akik úgymond "fontosak" azokkal beszélek, akikkel meg csak az F1 miatt társalogtam, azok leépültek

T.T.

antijuve
Hát a végén még ment a liga, de már akkor is eléggé szét volt zilálva az egész.

ups and downs

antijuve
télleg h sikerültek a ZH-k?

ups and downs

Freedom88
MSNnen mondtál még anno ilyet, ezért másoltam be, h emlékeztesselek rá😊
Mondtam én h ez lesz. Biztos volt. Versenykedv nekem most kicsit visszajött, mentem is pár kört a BMW-vel TC off, minden off, hát 5.helyre lennék jó a qualon, legalábbis a vidi szerint. Aztán meg WTCC-zek inkább. BMW-vel itt is. Troisban már 1.09nél tartok alapsetuppal, de jó ökörködni még egyedül is.

T.T.

Jeff Gordon
kis túlzással kb 😊)

The only speedometer is in your head.

antijuve
mi a szûk kör?mi hárman?😄. én se nagyon hallok a többiek felõl.az meg pláne nem segít(ett), hogy még a fórum is beadta a kulcsot

ups and downs

Jeff Gordon
mondtam ilyet?😊)
tényleg,már emlékszem.Amúgy,ahogy Bryanos is mondja,nem volt szezonvégi nagytali, meg hát különben sem vagyok az a "leiszom magam típus" inkább úgy vagyok vele,hogy ésszel,és akkor még jó is lesz.
Amúgy nagyon látszik,hogy a csapat kb szétesett,több mint 1 hónapja vége a ligának,és (legalábbis én) nem sokat hallok a többiekrõl,de ez várható is volt,amit egyszer beszéltünk a Katicában,a szûk kör meg fog maradni,a többiek viszont nem.
Valamikor írtátok bryannel,hogy versenykedv az néha visszajön,hát tényleg szép volt jó volt ez a liga,számomra fõleg a legvége (eredmények tekintetében) de az aktivitáson látszik,hogy ennek tényleg vége,még a chatre se ír senki..

Freedom88
szebb szebb, nagyon csini lett. Majd még egy két dolgot fog kapni, csak anyagilag birni kell, meg hát fokozatosan szépen épitgetem😊
Állati nagyon😊
Köszi!!😊

T.T.

Jeff Gordon
de legalább szebb lett a kocsid 😊
grt hozzá😊

Freedom88
ejj, ez az autóvillamosságot sose szerettem ezután se fogom.
Szóval elmesélem😊
Vettem egy ilyen LED lámpasort, ami itt látható a tompitott lámpa alatt. Feltettem a kocsira ide. Na még eddig rendben is volt. 12V-ról müködik, hát akkor helyzetjelzõre rákötöm. Szétbontom, elkezdem megcsinálni közben kb. orkán erejü szél segitette munkám, csodálatos volt. Megcsinálom, utolsó simitások, durr bal oldali helyzetjelzõ szétég. Mondom fasza. Megyek loptam egyet a TESCO-ból 😊).
Nekiállok újra, durr füst, kész elsötétül minden. Helyzetjelzõ,hátsólámpavilágitás,müszerfalvilágitás csáó. Mondom jóvan biztositék kiégett, mert én hülye véletlenül úgy hagytam a helyzetjelzõt és úgy kötöttem rá a lámpasort nem is várhattam mást. Na mind1, jóvan biztositék csere, na hol a faszomba van a biztositéktábla. Istennek nem találtam, felhivtam egy Suzuki szervizt, mondják már el hol van, megtaláltam. Hát ilyen szar helyre beépiteni. Baloldalt a lábtartó fölött és müszerfal hátamögött fent a picsába. Jólvan, na akkor melyik bizti ment ki. Elkezdtem szépen kiszedegetni egyesével. Megtaláltam, de eddigre besötétedett. Kicseréltem, hát nem ég a lámpasor, érintkezési hibája volt. Elkezdtem szarakodni matatni minden faszt és végül csak sikerült megcsinálni, de azért ez igy nem állapot, úgyh majd mikor lemegyek Putnokra újra szét szedem és megcsinálom újra az egészet szépen okosan.
Az autó rohadt jól néz ki tõle és qrva erõs fénye van, legalább a földet jól látom majd. 😊 Hát ezzel kb. el is ment a délutánom, a kajám kihült, szóval frankó!!!😊

T.T.

Freedom88
nem kell vitatkozni, simán el lehet normálisan is mondani a véleményét az embernek, legalábbis sztem

T.T.

gordon 24
Nem mert nem akarok vitázni😄 Nem tetszene hidd el😄

Downhill!!

antijuve
nincs end of season party, nem kérheted tõle számon

ups and downs

Freedom88
Peet: "hát free,ha 30pt fölé megyek,akkor tuti h end of season party-n úgy kell majd kivenned a kezembõl a garronet 😄😄"

Hol maradt ez?😄

T.T.

Freedom88
Freedom88
én!😊 Na jóccak akkor

T.T.

Freedom88
csak nyugodtan

T.T.

Freedom88
zöldkártya+müszaki és sajnos az az autóra egyre többet kell költeni, mert jönnek elõ a hibák
jóregg

T.T.

Zsófy
Vki megmasszírozza a hátam? Senki... akkor majd én magamnak😊
Na, mászok vissza aludni:S:S

Zsófy
Szõke nõ a kollégájának:
- Laci, hogy kell kinyitni a pénztárgépet?
- Nyomd meg a C-t!
- Lacccccci, hogy kell kinyitni?

Zsófy
Ez jó😊 (Csak ne fájna nevetés közben a hátam:S)

Zsófy
Igen, egyetem mellett majd szándékozok dolgozni... Meg ugye 8 éves autóról beszélünk, jönnek elõ a hibái, a kábelek összeégnek satöbbi...😞
Majd lesz nekem is kocsim, nem aggódok😊

Zsófy
Cérnát??? Nem... Fonalat😊

antijuve

ups and downs

gordon 24
Nincs ezzel baj😄

De most inkább nem irom le a véleményem róla😄

Downhill!!

Jeff Gordon
És akkor ma reggel utoljára még egyet:

- Ha a bejárati ajtó elõtt ugat a kutyád és ordít a feleséged, melyiket engeded be?
- A kutyát. Az elhallgat, mikor beengeded.

go work,aztán suli.
kellemes napot

Jeff Gordon
jóreggelt

Free,az a Suzuki tényleg nagyon jó kis autó 😊 majdnem bárhol meg lehet vele fordulni,és ez nagyon tetszik 😄 és formailag is követi a trendet,szóval szerintem nagyon rendben van 😊

Bryan,gratula,és persze nõvérednek is a védéshez.Én meg túlestem 3 zárthelyin tegnap,még holnap lesz egy,és hétvégén pihenhetek 😊

Zsófy.Fenn lehetne tartani,csak melózni kell jó sokat,egyetem mellett majd tudsz (tudtok-ágival együtt),csak az a baj,hogy mostanában nem nagyon van jó munka.Az más kérdés mennyire éri meg,mert a sok költség (benzin,biztosítások,adók) azért nem kevés összeget tesznek ki 😊

antijuve
jajj ezekre nem mondtam semmit:

jók 😄DDD

ups and downs

Freedom88
cérnát?😊 jóccak Néked

T.T.

antijuve
csak "politikailag korrekt" voltam 😊

ups and downs

Zsófy
Na, bye... lépek aludni vagy vmi hasonló😊

Zsófy
Jól van... köss belém😄😄

Freedom88
de melyik ponttól?😊)

T.T.

antijuve
egy adott ponttól?nem pontos a megfogalmazás sztem 😊

inkább úgy hogy "van egy olyan pont, amitõl minden pontja azonos távolságra van" 😊

ups and downs

Zsófy
A vonal úgy meghajlítva, h egy adott ponttól minden pontja azonos távolságba legyen😊

Freedom88
Magyarázzuk el egy vonalnak mi az a kör...

T.T.

Freedom88
drakula. Mivan itt?! óóóó, hát bolondok háza😊)) Üdv 😊

T.T.

antijuve
jesszus isten....mivan itt??

Peti: király nap volt, meglett a VÁLLGAZDOM!!!!IGEEEENNNN!! 😄D

ups and downs

Zsófy
...

Freedom88
BRUHAHAHAHAHAHAHA

T.T.

Zsófy
Igen, most pénteken... de én most totál HP vok (és ugye ilyenkor utálom magam...), szal lényeg, ami: NEM AKAROK MEGSZABADULNI TÕLE!!! KELL NEKEM...😞😞 csak ugye mibõl tartanám fenn?:S)

Zsófy
Haha... bocsi... épp tegnap azt taglaltad, h neked nem kell senki... akkor most tényleg nem értelek... Sztem tedd rendbe a lelki világod... (mint barát mondom, nem mit vki, aki ki akar oktatni...)

Freedom88
érdekes, hétfõn még ott volt...ja h most pénteken majd? az lehet. Jó autó volt, én is örültem h vezethettem.

T.T.

Freedom88
amire számitottam. Ki a fasz akar olyan vkit aki 2 hónapig nem látna szinte? Áh...

T.T.

Zsófy
Köszönöm, igyekszem😊