44995
F1CHL - Retro
-
#39235 részemről negatív -
#39234 Jön velem holnap vki vért adni? -
#39233 lehet ő az aktuális,arról nem hallottam -
#39232 Jessica Michibata nem ő lenne? Legalábbis ezt dobta ki a google -
#39231 régi-Louise Griffits
új-Florence Brudenell (de állítólag már szakítottak,hogy tényleg így van-e azt viszont nem tudom) -
#39230 Peet, Button barátnő/feleségről egy képet tegyél már be ide pls. -
#39229 készen lesznek,hogy feltöltve mikor lesznek,na az a jó kérdés,sztem majd ha meglesz az index serverünk.ha lesz.
akkor f1,jó szurkolást nektek :)
hát nem is tudom,Go mondjuk Button:)) -
#39228 majd meglátjuk, csak lássuk!! Go Petey! -
#39227 a japán futam majdnem átnézve,már csak két pilóta maradt,de azt majd az f1 után,meg szerintem megtekintem singapurt és kínát is,azok úgy is kellően unalmas futamok voltak,aztán ha minden jól megy hétfő-kedd-szerdán megpróbálom ezeket a vidiket megcsinálni:)
amúgy ez a japán egész jó kis verseny volt,bryan amúgy sztem a rajt utáni balhé az gondy számlájára írható,mert kihúzódott az aszfalt bal szélére,aztán berántotta a kocsit az ideális íven a kanyarban,ez alapvetően nem gond,csak voltak ott ketten,két mclaren,ezért került eléd,mert mi így beforgattuk,ha kicsit nagyobb íven fordul,nem lett volna gond,csak akkor pozíciót vesztett volna.én így láttam,de majd megmondjátok ti is:) -
#39226 szépek -
#39225 kép -
#39224 csinos... -
#39223 egy szép Nascar skin:) -
#39222 igen-igen, Chievo-Inter meccs lesz...2es a tippem -
#39221 hehe, az Inter a Chievoval játszik :P
tegnap este megtettem félidőben a Sportingot 6100-zal 1.45-ös szorzóval...a győztes gól a 90.percben esett.Már megint a frászt hozták rám:@.
Mai napra a következő hármas:Barca,Castellon és Porto :) -
#39220 én megnéztem most este az ismétlést, oszlopról nem beszélt.
Amikor először mutatták külső kamerából, akkor ugye ott látszott az oszlop, de nem utalt rá.A másodiknál meg az volt, amit mondtál.De végülis oly mindegy :).Gyula ígyis úgyis hülye herélthangú :D -
#39219 jó ez a Csibe WRC:)) -
#39218 0:30tól 0:38ig :))) -
#39217 Gyula igy is úgy is hülye kész pont viszlát -
#39216 most én is kombózok, 1088Ft a vége. ManUTD nyer, Inter nyer meg vmi spanyol 2.osztályú csapat nyer. -
#39215 Akkor ezt lehet nem hallottam. (Nekem az rémlik, hogy belső kamara nézetnél mondta, hogy innen nem látszik.) -
#39214 Konkrétan nem úgy mondta, de úgy emlékszem, hogy utalt rá. :S -
#39213 Hát Gab megnéztem, de nem mondta h az oszlopon lehet látni az időt. -
#39212 Nézi a halál.Nem igazán érdekel.
"hiába mutatják a visszajátszást, ha nincs fenn a futóóra". - ennyire emlékszem.Amúgy meg tökkk mindegy -
#39211 Nézd akkor vissza. Amikor Buttont belső nézetből mutatták, akkor pont az mondta, hogy innen nem lehet látni az oszlopon a hátralévő időt, mert tényleg nem lehetett. Előtte mutatták külső nézetből, akkor pont azt mondta, hogy ott nézzük az órát. -
#39210 :(((
én bejátszottam egy kombót...12 ezer lehet a vége -
#39209 értette igen.de nem látta, hogy fenn mutatják az oszlopon az időt például :). -
#39208 lehet. -
#39207 qrva élet, megtettem pedig a Celticet SB-en....na ezt is elbuktam, negativ hétvége eléggé -
#39206 Szerintem meg értette, még mondta is, hogy nézzük az órát. -
#39205 viszont Rangers-Celtic 1-0.ezzel a Rangers vezet két ponttal a bajnokság vége előtt három meccsel úgy,hogy a Celtic még a Hearts ellen is játszik:) -
#39204 hát Button 2mp a vége előtt. lol volt, Gyula nem értette a visszajátszást, pedig elsőnek pont az mutatták TV camból h átmegy és átvált pirosra..nem baj Gyuszi -
#39203 az biza -
#39202 ájájjj hát szegény Báricselló, már megint Buttonnak jött ki a lépés... :p -
#39201 látom, ez a McLaren versenye lesz -
#39200 hát komolyan mi a faszt művelnek a Ferrarinál???Le vannak bundázva vagy mi?Mert kábé ezzel magyarázható ekkora baklövés.Kovi is jól ment :). -
#39199 Szép volt Rai, szép volt Rai! -
#39198 Jóregg! -
#39197 aham...tenks -
#39196 google.co.hu "lipótmező"