F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mai egész napot ágyban töltöttem, szerencsére Balázs adott nekem egy ampulla lázcsillapítót (egész nap 39fokos lázam volt:S:S)... sztem lassan megyek vissza aludni, nem volt elég, h ma csak 2órát voltam ébren... (jajj, de tudnék nyavajogni😊) Free... a németezés meg egyáltalán nem megy:S:S
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
T.T.
T.T.
T.T.
Mondtam én h ez lesz. Biztos volt. Versenykedv nekem most kicsit visszajött, mentem is pár kört a BMW-vel TC off, minden off, hát 5.helyre lennék jó a qualon, legalábbis a vidi szerint. Aztán meg WTCC-zek inkább. BMW-vel itt is. Troisban már 1.09nél tartok alapsetuppal, de jó ökörködni még egyedül is.
T.T.
ups and downs
tényleg,már emlékszem.Amúgy,ahogy Bryanos is mondja,nem volt szezonvégi nagytali, meg hát különben sem vagyok az a "leiszom magam típus" inkább úgy vagyok vele,hogy ésszel,és akkor még jó is lesz.
Amúgy nagyon látszik,hogy a csapat kb szétesett,több mint 1 hónapja vége a ligának,és (legalábbis én) nem sokat hallok a többiekrõl,de ez várható is volt,amit egyszer beszéltünk a Katicában,a szûk kör meg fog maradni,a többiek viszont nem.
Valamikor írtátok bryannel,hogy versenykedv az néha visszajön,hát tényleg szép volt jó volt ez a liga,számomra fõleg a legvége (eredmények tekintetében) de az aktivitáson látszik,hogy ennek tényleg vége,még a chatre se ír senki..
The only speedometer is in your head.
Állati nagyon😊
Köszi!!😊
T.T.
Szóval elmesélem😊
Vettem egy ilyen LED lámpasort, ami itt látható a tompitott lámpa alatt. Feltettem a kocsira ide. Na még eddig rendben is volt. 12V-ról müködik, hát akkor helyzetjelzõre rákötöm. Szétbontom, elkezdem megcsinálni közben kb. orkán erejü szél segitette munkám, csodálatos volt. Megcsinálom, utolsó simitások, durr bal oldali helyzetjelzõ szétég. Mondom fasza. Megyek loptam egyet a TESCO-ból 😊).
Nekiállok újra, durr füst, kész elsötétül minden. Helyzetjelzõ,hátsólámpavilágitás,müszerfalvilágitás csáó. Mondom jóvan biztositék kiégett, mert én hülye véletlenül úgy hagytam a helyzetjelzõt és úgy kötöttem rá a lámpasort nem is várhattam mást. Na mind1, jóvan biztositék csere, na hol a faszomba van a biztositéktábla. Istennek nem találtam, felhivtam egy Suzuki szervizt, mondják már el hol van, megtaláltam. Hát ilyen szar helyre beépiteni. Baloldalt a lábtartó fölött és müszerfal hátamögött fent a picsába. Jólvan, na akkor melyik bizti ment ki. Elkezdtem szépen kiszedegetni egyesével. Megtaláltam, de eddigre besötétedett. Kicseréltem, hát nem ég a lámpasor, érintkezési hibája volt. Elkezdtem szarakodni matatni minden faszt és végül csak sikerült megcsinálni, de azért ez igy nem állapot, úgyh majd mikor lemegyek Putnokra újra szét szedem és megcsinálom újra az egészet szépen okosan.
Az autó rohadt jól néz ki tõle és qrva erõs fénye van, legalább a földet jól látom majd. 😊 Hát ezzel kb. el is ment a délutánom, a kajám kihült, szóval frankó!!!😊
T.T.
T.T.
Hol maradt ez?😄
T.T.
jóregg
T.T.
Na, mászok vissza aludni:S:S
- Laci, hogy kell kinyitni a pénztárgépet?
- Nyomd meg a C-t!
- Lacccccci, hogy kell kinyitni?
Majd lesz nekem is kocsim, nem aggódok😊
ups and downs
- Ha a bejárati ajtó elõtt ugat a kutyád és ordít a feleséged, melyiket engeded be?
- A kutyát. Az elhallgat, mikor beengeded.
go work,aztán suli.
kellemes napot
Free,az a Suzuki tényleg nagyon jó kis autó 😊 majdnem bárhol meg lehet vele fordulni,és ez nagyon tetszik 😄 és formailag is követi a trendet,szóval szerintem nagyon rendben van 😊
Bryan,gratula,és persze nõvérednek is a védéshez.Én meg túlestem 3 zárthelyin tegnap,még holnap lesz egy,és hétvégén pihenhetek 😊
Zsófy.Fenn lehetne tartani,csak melózni kell jó sokat,egyetem mellett majd tudsz (tudtok-ágival együtt),csak az a baj,hogy mostanában nem nagyon van jó munka.Az más kérdés mennyire éri meg,mert a sok költség (benzin,biztosítások,adók) azért nem kevés összeget tesznek ki 😊
inkább úgy hogy "van egy olyan pont, amitõl minden pontja azonos távolságra van" 😊
ups and downs
Peti: király nap volt, meglett a VÁLLGAZDOM!!!!IGEEEENNNN!! 😄D
ups and downs
T.T.