F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Gallardo reklám (HD-ben érdemes nézni.)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Bryan, amit beszéltünk MSN-nen, majd kérdezd meg Peetet, hátha vmi megoldást tud aztán akkor egyeztetünk. Na pápuszi mindenkinek
T.T.
Neked mondom, h nem tudom miként leszek a hétvégén, szombaton kitudja mikor érek vissza, vasárnap meg igaz dolgozok, majd légyszi irdd meg iwiwen h a hétfõ miként legyen, elég vasárnap is persze, csak azért tudjam idõbe. Köszöntem szépen! Puszi! Sok sikert!
T.T.
PLs holnap drukkoljatok, h ne legyek lázas, és kibírjam a maratoni (11-kb 16ig tartó) nyelvvizsgát... és ne dobjanak ki azért, mert krákogok.... Köszi😊
Puszi nektek (persze csak olyan nem arcösszeérintõs, mert nem akarom, h elkapjátok😊)
T.T.
T.T.
T.T.
T.T.
nagyon igaz.nekem mázlim van,ezekkel a b*rmokkal nem találkozom,mert ahol õket tenyésztik,vagy ahol élõsködnek,oda én nem járok😊 így egyszer-egyszer beleolvasok szánalom topicba,hogy "nagy cicik" meg mit tudom én,nevetek jókat,majd bezárom.de ettõl független igazad van😊
The only speedometer is in your head.
ups and downs
Azért vegyük figyelembe azt is, hogy sokkal késõbb alakult meg, mint pl. a Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei, az Aranyos Emos csajok, a Veszett jó nõ ruhában (vagy vmi ilyen nevük van...)... Ez még mindig azt bizonyítja, h a csajok késõbb fajulnak el, mint a pasik😊
ups and downs
WTA Miami 1.kör:
Edina Gallovits - Jelena Dokic 3-6 6-7(5)
ups and downs
Drukkoljatok, h legyek jobban, és hogy anyum megmasszírozzon (ha már megígérte...)
Szép álmokat!
T.T.
Ma 2,5 órát vártam, mire bátyám rám nyitotta az ajtót, és töltött nekem egy pohár teát (a nyomós termoszból), mert erõm nem volt hozzá:S:S. Fasza érzés, mikor sírsz azért, hogy valaki rád nyissa az ajtót, és segítsen, senkinek nem kívánom....
T.T.
jó kis gyorsulást rendezhetnénk éjfél után tesco parkolóban 😊))