F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tigristank
Köszi mindenkinek a névnapi köszöntéseket. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Kell is a fejlesztés a Ferrarinak, mert a Lamborghini a Gallardo LP560-4-el igencsak lehagyta a konkurens F430-at. 😊
Gallardo reklám (HD-ben érdemes nézni.)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Zsófy
Jóreggelt! Húztam vizsgázni.... Pucca mindenkinek!😊<#puszis>

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Freedom88
válasz repült, én meg jóccakátot kivánok, holnap korán kelés megint!

Bryan, amit beszéltünk MSN-nen, majd kérdezd meg Peetet, hátha vmi megoldást tud aztán akkor egyeztetünk. Na pápuszi mindenkinek

T.T.

Zsófy
Írtam iwiwen...

Freedom88
Szia-Szia! Sok sikert!
Neked mondom, h nem tudom miként leszek a hétvégén, szombaton kitudja mikor érek vissza, vasárnap meg igaz dolgozok, majd légyszi irdd meg iwiwen h a hétfõ miként legyen, elég vasárnap is persze, csak azért tudjam idõbe. Köszöntem szépen! Puszi! Sok sikert!

T.T.

antijuve
szervusz, minden jót holnapra!

ups and downs

Zsófy
Asszem lassan offolok mindent... Még át kéne nézni a németet:S:S
PLs holnap drukkoljatok, h ne legyek lázas, és kibírjam a maratoni (11-kb 16ig tartó) nyelvvizsgát... és ne dobjanak ki azért, mert krákogok.... Köszi😊

Puszi nektek (persze csak olyan nem arcösszeérintõs, mert nem akarom, h elkapjátok😊)

Zsófy
Neeeee ezt ne csinálják meg trükk nélkül... szegény elefánt😞😞😞.... Csak lehetett volna élethûbb😊

Freedom88
hát ha megcsinálják számitógép trükk nélkül akkor minden elismerésem a készitõknek és az elefántnak is😊

T.T.

Zsófy
De tündér... csak látszik, h szgépes..😞

Freedom88
halihó

T.T.

Freedom88
F1 videók, katt I agree majd 2008 summary. Állati!😊

T.T.

antijuve
szia

ups and downs

Freedom88
loooloolol😊)

T.T.

Freedom88
Freedom88
találkozok én a vasúton ettõl hülyébekkel is, nem kell még itt adni a lovat. Sztem több mint az 50%-uk adják a hülyét csak meg igy lazák úgy lazák, aztán ott lenne a lehetõség aztán összefosnák magukat. Képernyõn keresztül mindenki qrva okos és qrva kemény

T.T.

Freedom88
totálisan igaz!

T.T.

Freedom88
jóreggelt. Itthon, hulla, káosz😊 Nem itt publikus...holnap Pécs, szombaton haza, kis pihi és rohadjon keresztbe az a gedvás vasút h vasárnapra visszahivott dolgozni, meg hétfõre is. F1et nem látom. Vki feltudja venni nékem a magyar közvetitést?

T.T.

Zsófy

Zsófy
Igazatok van... néha tényleg nagyon primitívek.... ("tudnék veled mit kezdeni"...:S:S:S😮😮)

antijuve
😄DD

ups and downs

Zsófy
de néha olyan jó ilyen agyament barmokkal beszélgetni😄😄 (vagyis nem beszélgetni, mert azt nem tudnak, csak vmi olyasmit illusztrálni)

Jeff Gordon
<#eljen>
nagyon igaz.nekem mázlim van,ezekkel a b*rmokkal nem találkozom,mert ahol õket tenyésztik,vagy ahol élõsködnek,oda én nem járok😊 így egyszer-egyszer beleolvasok szánalom topicba,hogy "nagy cicik" meg mit tudom én,nevetek jókat,majd bezárom.de ettõl független igazad van😊

The only speedometer is in your head.

antijuve
Jajj hagyjuk már ezt a kamut.Nézd meg a fórumozók arányát, hogy hány százalék lány és mennyi fiú.Mellesleg egy szóval nem mondtam, hogy a nõi kiadások jobbak lennének, mert inkább szánalmasak.Az sg-n amúgy is annyi a barom ember h nem is lehet õket megszámolni.Azok akik abban élik ki magukat h vérben forgó szemekkel (???) benyomnak ilyen szövegeket, hogy "kecyyyy, :ADFh-l_j, meg".Ahol az a leggyakoribb szó h "tuknám"??Még csak nem is dugnám, nem még ezt is elferdítik, mert úgy mennyivel keményebb és trendibb.A gumiszobában lévõ topicokat is meg lehet nézni.És tudom, hogy azok azért vannak gumiszobában, mert olyanok, de ugyanazok az "SG-s királyok" írnak oda.Szánalom az egész!Én nézegettem most ezt a pasis topikot, és az külön nevetséges amit ott lenyomnak egyesek, sõt a nagy többség.

ups and downs

Zsófy
Hééééé ez cinikus volt!!!!😄😄
Azért vegyük figyelembe azt is, hogy sokkal késõbb alakult meg, mint pl. a Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei, az Aranyos Emos csajok, a Veszett jó nõ ruhában (vagy vmi ilyen nevük van...)... Ez még mindig azt bizonyítja, h a csajok késõbb fajulnak el, mint a pasik😊

antijuve
újabb fantasztikus topic az sg-n.közösségi portálos pasik. ISTENEM!!!!!!!!!!!!!!!!

ups and downs

Jeff Gordon

Zsófy
Jóreggelt!

antijuve
Petinek egy jó hír reggelre 😊 :
WTA Miami 1.kör:
Edina Gallovits - Jelena Dokic 3-6 6-7(5)

ups and downs

Freedom88
puszi! jó éjszakát

T.T.

Zsófy
Asszem én lassan visszamászok az ágyamba:S:S...
Drukkoljatok, h legyek jobban, és hogy anyum megmasszírozzon (ha már megígérte...)
Szép álmokat!

Zsófy
Nem tudok túljárni az eszeden😄😄

Freedom88
minden lehetséges. Nincs lehetetlen dolog. De tényleg nem tudom h oldottam volna meg, de megoldottam volna. Mondjuk anyudat felhivom, h adja ide a kulcsát...hm, meg is van oldva.)

T.T.

Zsófy
Ja, kibontottad volna a falat?😊 (mert az új ajtót lehetetlen betörni😊)

Freedom88
megoldottam volna hidd el, azt nem tudom h miként és hogyan, de meg 😊

T.T.

Zsófy
Aranyos vagy,de nem tudtalak volna beengedni, mert ahhoz sem volt erõm, h teát öntsek magamnak... szal max az ajtó elõtt szobrozhattál volna....

Freedom88
mondtam h segitek neked szivesen. 2.5óra alatt kiértem volna 😊

T.T.

Zsófy
Rajta vagyok, csak kb erõm nincs semmihez:S:S

Ma 2,5 órát vártam, mire bátyám rám nyitotta az ajtót, és töltött nekem egy pohár teát (a nyomós termoszból), mert erõm nem volt hozzá:S:S. Fasza érzés, mikor sírsz azért, hogy valaki rád nyissa az ajtót, és segítsen, senkinek nem kívánom....

Freedom88
Na akkor gyors vacsi még és akkor MSN Bryan.

T.T.

Freedom88
annyira gyors voltam, h nem vett észre😊

T.T.

antijuve
jaa.

ups and downs

antijuve
õ gyorsult, csak te nem voltál ott 😄

ups and downs

Freedom88
hehe, állok elébe. Skyline is kihivott egy gyorsulásra, hát mai napig nem vettem részt benne😊

T.T.

Freedom88
nyelvvizsga 2.0

T.T.

antijuve
lenne kit látogatni a dutyiban : ))

ups and downs

Jeff Gordon
nekem meg egy ilyen 😊
jó kis gyorsulást rendezhetnénk éjfél után tesco parkolóban 😊))

antijuve
miér, mi lesz pénteken?

ups and downs

Freedom88
pihengess, pihengess ezerrel! Gyógyulj meg nekem péntekre!

T.T.

antijuve
ok

ups and downs