44995
F1CHL - Retro
-
#35 Üdvözlet 2006-06-13án! -
#34 igen nekem is tetszik az a sityak. Buttoné az alap az nem rossz.
remélem nem zárják. leszünk majd többen is:)
banner majd készül a topicnak:D -
#33 Szép, de Buttonnek csak erre a futamra volt ez a sisak, köv. futamon már a szokásos lesz.
Na én léptem most, jó éjt!
AZTÁN RETRO FÓRUM! -
#32 ez becsülni való dolog. Akkor is neki szurkolsz amikor nem megy neki jól. ezt nagyra értékelem. én is igy vagyok Jeffel, most nem megy neki, de azért neki szurkolok:) -
#31 itt is van. mit szólsz hozzá?
-
#30 Mind1, én akármi is történik én neki szurkolok, igazi angol gentleman -
#29 nekem ez a satyi nem tetszik:S
Jeff Gordoné jobb, mindjárt keresek egy képet! -
#28 Jenson Button. hát egyszer csak összejön neki is a gyözelem. bár 2004ben azért nyerhetett volna ha Schumi és a Ferrari nem olyan jó! -
#27 -
#26 Háát, gépmenetben igen! -
#25 -
#24 160az már szép. de ha nem lenne benne vonatbefolyásoló, akkor gondolom 200fölé mehetne nem? hisz azért egy 63asban azért már nem semmi erö lehet. -
#23 azért szép darab ez is. -
#22 Ö róla beszélgetünk, a laikusok számára egy kép:
-
#21 -
#20 Abban is van vonatbefolyásoló, szóval lekorlátozza, de Győr felé 160km/h-t elérheti a sebessége könnyedén -
#19 -
#18 az szép. nem semmi. akkor is ez a kedvencem. bár egyesek azt mondják a Gigant jobb. az gyorsabb ettöl? :S -
#17 A vonatbefolyásoló miatt 130km/h tud ez a mozdonytipus kb. olyan 10-15 kocsival még eléri -
#16 ez igen. szép darab.
mennyi a max amit simán megy? -
#15 Na azé!!:) -
#14 -
#13 -
#12 igen, azt tudtam. nincs is ezzel baj. majd benézek oda is egyszer olvasgatni! -
#11 nagyon remélem nem zárolják... klassz ez a sg. -
#10 Engem tudod jól hogy nagyon érdekel a vasút, azt néha ott is vagyok -
#9 nahát. ezt nemtudtam:D
engem a NASCAR,F1CHL,Williams, McLaren, Hendrick topicban lehet megtalálni! :D -
#8 Én is csak a mozdonyos topicban:) -
#7 minden meglehet, Kérlek titeket, ne nyissatok topicot máshol, itt mindenről lehet irkálni -
#6 köszi:D neked is:D sztem is. én itt állandóan vagyok. nagyon jó ez a tipus. -
#5 remélem nem törlik. miért kéne? ahogy néztem simán elfér ez a topic is a többi mellett... -
#4 Kész csók! Jó újra itt -
#3 Lehet h törlik majd, remélem nem, de ha igen, akkor majd szólok mikor lesz kész lehet egy másik helyen, kicsit retro-zunk:) -
#2 LOL. szeva Freedom.!
üdvözöllek itt is:) -
#1 Retro!!!