44995
F1CHL - Retro
-
#275 Helyzetjelentés Gelsenkirchenből:Argentína mesteri játékkal 3-0 arányban vezet Szerbia és Montenegró válogatottja ellen.A gólgyártást Rodriguez kezdte meg a hatodik percben:egy gyönyörű baloldalni támadás végén Saviola,a Nyúl hozta kihagyhatatlan helyzetbe.Ezután az Internazional játékosa,Esteban Cambiasso volt eredményes egy szemetgyönyörködtető támadás után:a szerbek csak keresték a labdát,az argentínok körülbelül 50-et passzoltak a szerb tizenhatos előterében,anélkül,hogy délszláv játékos találkozott volna a Teamgeist-tal.A harmadik gólt szintén Rodriguez szerezte:a Schalke játékosa,Krstajic hibázott óriásit:nem tudta kikísérni a labdát,Saviola elvette tőle,majd befelé húzott,kapura lőtt,ezt a kapus még védte,de a kipattanót éles szögből a kapufa segítségével sikerült a kapuba juttatni.A hangulat nagyszerű,sajnos kicsit egyoldalú a mérkőzés.
Hajrá németek!! -
#274 jaja. akkor még igen.
azóta már itthon vagyunk rég.
Gabi gépét üzemeljük be, és a régi gépen lévö adatokkal egerészünk!
megnéztem a kormit:D nagyon komoly:) jó néz ki. remélem gyorsan megszokom, mivel nem új dolog ez a kormányoznás és váltás:) majd mk. mint mindig:D -
#273 végre.ALUDTAM.ne nem túl sokáig,csak fél tizenkettőig.Free,kösz a jókivánságot,így utólag neked is szép napot.banner?hoool?örülök h megjött,kiváncsi leszek,h majd mit alkotsz vele,akkor má csak nekem kell ilyen eszközt beszerezni.már egy órája megy az évzáród:D -
#272 Brian! megjött a kormányom + Gab gépe! tök jó:) -
#271 szervusz Freedom!
bannerröl mi a véleményed?:S -
#270 Szép jó reggelt Uraim, ma nem nagyon leszek, mivel ezer megegyszáz dolgom lesz.
Mindenkinek kellemes napot! Este olyan 11felé találkozunk lehetséges! Csáó!! -
#269 értem.
ok.
én még discmanezek.
akkor bye.
és jó8
-
#268 hmm,általában juventus,danubius(na azt utálom,de éccaka nem pofáznak) és sláger -
#267 értem:D melyik rádió?:D -
#266 ja,mondani is akartam.persze a zenét ki nem hagynám szóval majd olyan fél háromkor alszok el(attól függ meddig bírom,meg h milyen "muzsikát adnak édös öcsém"). -
#265 sztem is szivesen vállalni fogja. nem kell valami nagy körités. csak egy szolid banner. az az igazi:D -
#264 ill. ma! :D -
#263 biztos,elvégre ő hozta létre ezt a topicot -
#262 najó. most jött el az a sajnálatos pillanat hogy megyek feküdni. jó8. aztán majd holnap.
Retro 4ever:D! -
#261 de az is lehet hogy free is vállalja! -
#260 sztem csak ugy kb minket, már nem arcképre gondolok. hanem ilyen feliratra:D
és akkor valami f1 logo. lehet hogy megcsinálom:) -
#259 huu azt nehéz lesz,sok mindent kell ábrázónia(vagy nem?:S) -
#258 majd készitünk egy bannert is a topicnak:D -
#257 a juvesok már fenik a késüket.hiába na,imádnak -
#256 nagyon komoly. jól néz ki:D és az is jó amit ábrázol:D -
#255 nah van már képem is,méghozzá mekkora -
#254 de azért viccnek jó:D:D:D -
#253 hát ez már csak így megy.még jó hogy nem egy Sherman jött,mert lehet h akkor ő huzta volna a rövidebbet(najó,ez enyhe túlzás) -
#252 igen ismerem ezt a képet!
öcsémtöl való.
a KRESZt be kellene tartani.
MERT
sose tudhatod mikor jön egy tank:D:D -
#251 öö egy tank.(thx,GG)
-
#250 rendben. -
#249 dádádá -
#248 tévedtem van még egy, thx Brian.
a verseny egyik legszorosabb pillanata:
-
#247 ennek a forumnak a linkjére gondolsz? -
#246 hát a gépre én is. meg a kormányomra is:D -
#245 ma érkezik meg a gépe:D-de lol.kiv leszek rá.azért eag-nak ne adjuk meg a címet:D(bár asszem ez most természetes) -
#244 ez az egy képem van róla asszem, elég szoros volt az elsö kanyar, én vagyok a Mekiben:
-
#243 akkor leszünk 4en. plussz ha Gab csatlakozik a ligához, akkor öt is várjuk itt szeretettel szóval akkor 5en:) -
#242 kössz a megértést.
és jó8 -
#241 áá dehogy:D -
#240 néked is. -
#239 rendben. -
#238 Talán az érettségi fontosabb mint a Liga:))
Jó éjt Srácok! -
#237 sky-t várjuk szeretettel -
#236 természetes.