44995
F1CHL - Retro
  • antijuve
    Helyzetjelentés Gelsenkirchenből:Argentína mesteri játékkal 3-0 arányban vezet Szerbia és Montenegró válogatottja ellen.A gólgyártást Rodriguez kezdte meg a hatodik percben:egy gyönyörű baloldalni támadás végén Saviola,a Nyúl hozta kihagyhatatlan helyzetbe.Ezután az Internazional játékosa,Esteban Cambiasso volt eredményes egy szemetgyönyörködtető támadás után:a szerbek csak keresték a labdát,az argentínok körülbelül 50-et passzoltak a szerb tizenhatos előterében,anélkül,hogy délszláv játékos találkozott volna a Teamgeist-tal.A harmadik gólt szintén Rodriguez szerezte:a Schalke játékosa,Krstajic hibázott óriásit:nem tudta kikísérni a labdát,Saviola elvette tőle,majd befelé húzott,kapura lőtt,ezt a kapus még védte,de a kipattanót éles szögből a kapufa segítségével sikerült a kapuba juttatni.A hangulat nagyszerű,sajnos kicsit egyoldalú a mérkőzés.

Hajrá németek!!
  • Jeff Gordon
    jaja. akkor még igen.
    azóta már itthon vagyunk rég.
    Gabi gépét üzemeljük be, és a régi gépen lévö adatokkal egerészünk!
    megnéztem a kormit:D nagyon komoly:) jó néz ki. remélem gyorsan megszokom, mivel nem új dolog ez a kormányoznás és váltás:) majd mk. mint mindig:D
  • antijuve
    végre.ALUDTAM.ne nem túl sokáig,csak fél tizenkettőig.Free,kösz a jókivánságot,így utólag neked is szép napot.banner?hoool?örülök h megjött,kiváncsi leszek,h majd mit alkotsz vele,akkor má csak nekem kell ilyen eszközt beszerezni.már egy órája megy az évzáród:D
  • Jeff Gordon
    Brian! megjött a kormányom + Gab gépe! tök jó:)
  • Jeff Gordon
    szervusz Freedom!
    bannerröl mi a véleményed?:S
  • Freedom88
    Szép jó reggelt Uraim, ma nem nagyon leszek, mivel ezer megegyszáz dolgom lesz.
    Mindenkinek kellemes napot! Este olyan 11felé találkozunk lehetséges! Csáó!!
  • Jeff Gordon
    értem.
    ok.
    én még discmanezek.
    akkor bye.
    és jó8
  • antijuve
    hmm,általában juventus,danubius(na azt utálom,de éccaka nem pofáznak) és sláger
  • Jeff Gordon
    értem:D melyik rádió?:D
  • antijuve
    ja,mondani is akartam.persze a zenét ki nem hagynám szóval majd olyan fél háromkor alszok el(attól függ meddig bírom,meg h milyen "muzsikát adnak édös öcsém").
  • Jeff Gordon
    sztem is szivesen vállalni fogja. nem kell valami nagy körités. csak egy szolid banner. az az igazi:D
  • Jeff Gordon
    ill. ma! :D
  • antijuve
    biztos,elvégre ő hozta létre ezt a topicot
  • Jeff Gordon
    najó. most jött el az a sajnálatos pillanat hogy megyek feküdni. jó8. aztán majd holnap.
    Retro 4ever:D!
  • Jeff Gordon
    de az is lehet hogy free is vállalja!
  • Jeff Gordon
    sztem csak ugy kb minket, már nem arcképre gondolok. hanem ilyen feliratra:D
    és akkor valami f1 logo. lehet hogy megcsinálom:)
  • antijuve
    huu azt nehéz lesz,sok mindent kell ábrázónia(vagy nem?:S)
  • Jeff Gordon
    majd készitünk egy bannert is a topicnak:D
  • antijuve
    a juvesok már fenik a késüket.hiába na,imádnak
  • Jeff Gordon
    nagyon komoly. jól néz ki:D és az is jó amit ábrázol:D
  • antijuve
    nah van már képem is,méghozzá mekkora
  • Jeff Gordon
    de azért viccnek jó:D:D:D
  • antijuve
    hát ez már csak így megy.még jó hogy nem egy Sherman jött,mert lehet h akkor ő huzta volna a rövidebbet(najó,ez enyhe túlzás)
  • Jeff Gordon
    igen ismerem ezt a képet!
    öcsémtöl való.
    a KRESZt be kellene tartani.
    MERT
    sose tudhatod mikor jön egy tank:D:D
  • antijuve
    öö egy tank.(thx,GG)

• Jeff Gordon
    rendben.
  • antijuve
    dádádá
  • Jeff Gordon
    tévedtem van még egy, thx Brian.
    a verseny egyik legszorosabb pillanata:

• Jeff Gordon
    ennek a forumnak a linkjére gondolsz?
  • Jeff Gordon
    hát a gépre én is. meg a kormányomra is:D
  • antijuve
    ma érkezik meg a gépe:D-de lol.kiv leszek rá.azért eag-nak ne adjuk meg a címet:D(bár asszem ez most természetes)
  • Jeff Gordon
    ez az egy képem van róla asszem, elég szoros volt az elsö kanyar, én vagyok a Mekiben:
  • Jeff Gordon
    akkor leszünk 4en. plussz ha Gab csatlakozik a ligához, akkor öt is várjuk itt szeretettel szóval akkor 5en:)
  • Jeff Gordon
    kössz a megértést.
    és jó8
  • antijuve
    áá dehogy:D
  • antijuve
    néked is.
  • Jeff Gordon
    rendben.
  • Freedom88
    Talán az érettségi fontosabb mint a Liga:))

Jó éjt Srácok!
  • antijuve
    sky-t várjuk szeretettel
  • antijuve
    természetes.