44995
F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    grt!
    de télleg!
  • Jeff Gordon
    naa ez nem semmi, ehhez gratulálok. én nemtom az f1bajnokokat évszám szerint, de olyan 86tól napjainkig ill az elsö párat tudom csak. majd megtanulom:D
    EB történelem az jobban fekszik:S
  • antijuve
    igen,fejből
  • antijuve
    ha már lúd legyen kövér.VB győztesek:

1930:Uruguay
    1934:Olaszország
    1938:Olaszország(Olaszo.-Mo. 4-2)
    1950.Uruguay(Brazilia ellen a Maracanaban!!!!)
    1954:NSZK(Mo,-NSZK 2-3)
    1958:Brazilia
    1962:Brazilia
    1966:Anglia(Hurst mesterhármasa a döntőben)
    1970:Brazilia
    1974:NSZK
    1978:Argentína(hollandok zsinórban kétszer vesztettek döntőt,meccs végén kapufát lőttek)
    1982:Olaszország(Paolo Rossi remeklése)
    1986:Argentína(a németek feltámadása a döntőben,de argentin gól a végén)
    1990:NSZK(Brehme tizenegyese,Monson kiállítása)
    1994:Brazilia(Baggio kihagyott 11ese)
    1998:Franciaország(Zidane fejesei)
    2002:Brazilia(Kahn bakija)
  • Jeff Gordon
    és ezt fejböl?
  • antijuve
    nascart soha nem fogok nézni.egyszeruen unom.Brazilia vb címei:1958(svédek ellen),1962(csehszlovákok ellen),1970(olaszok ellen),1994(olaszok ellen),2002(németek ellen),ezenkívül döntőt játszottak még 1950ben(Uruguay ellen),1998ban(franciák ellen)
  • Jeff Gordon
    nembaj. majd viszek pár NASCAR vidit és megszereted te is:D
    én fociban nem vok otthon.
    pl: foggalmam nincs hogy Brazilia mikor nyerte a vb cimeit?:S
  • antijuve
    ....biztos....ebben nem vagyok járatos,és hát nem is leszek,ha magamra nézek
  • Jeff Gordon
    Kasey Kahne nyert. Jeff is top10es.
    huhu, ha most nem nyerek fordulot ESPNen akkor soha! :D

bocs az offért:D
  • antijuve
    nembaj:D
  • Freedom88
    Én nem:)
  • antijuve
    lehet.én nagyobb távlatokban értettem előbbi hozzászólásomat
  • Freedom88
    Akkor még mindenki tejfel szájú volt
  • antijuve
    hát,alapjaiban talán tényleg nem.legalábbis 12 év alatt
  • Freedom88
    Sztem nem:)
  • antijuve
    változik a világ....vagy mégsem?
  • Freedom88
    Ma néztem meg az 1994es F1 szezont, minden futamon szinte baleset, és egy kéztörés volt a minimum..Senna is abban az évben hunyt el:((
  • antijuve
    nem mondod???azért ne nézz már ilyen butának.tudtam h nem te.
  • Jeff Gordon
    nincs mit!
  • Jeff Gordon
    nem én. a NASCAR versenyzö. hát nagyon nem örültem volna neki, ha Ö is a versenypályán halt volna meg.
  • antijuve
    köszönöm a gratulációkat:D
  • antijuve
    jah,csúnya volt,de mondjuk amit az amik csináltak az se volt szebb.azért kurvára rácsúszott Pirlonak a bokájára az a Mastroeani,vagy ki a fasz.Remélem az olaszok meg a csehek jutnak tovább.Hát az amiknak nincs sok esélyük.A VB-n alig van gól,mindenki csak védekezik.

Ejnye Jeff,azért ne öld meg magad
  • Jeff Gordon
    te jó ég, most néztem Jeff majdnem életét vesztette. de hála a biztonsági berendezéseknek, nemtörtént baj.
  • Jeff Gordon
    én is grat neked!
    VB szar, az igaz. ill nem szar, inkább ugy fogalmaznék, hogy mindenki szar csak a németek nem:D:D
    remélem olaszok kiesnek. nem tetszik ez ahogy játszanak. szándékos könyöklés stb.
  • Freedom88
    Grt a bizihez:)
    VB-t nem nézem, csak bele bele nézek, nem köt le sajnos
  • antijuve
    Najó,most hogy már itt vagyok,írok valami okosat.Ööö,vettem mondjuk egy kormányt,nem hinném,h Monacoban azzal mek,mert három mp-vel rosszabbat megyek a kívánt eredménynél,bár hát még van négy napom,ugyhogy majd mk.Ma volt az évzáróm is.Rohadt meleg volt,pedig kilenckor kezdődött[Veni Sancte-gondolom ez semmit sem mond:D].A bizonyítványom(ha érdekel vkit) nem lett túl rossz:a kisátlagom(amiben nincsenek benne a kisebb tantárgyak pölö:ének,rajz,tesi,stb) pont 4es lett.Hát igen,fizikát azt abszolút hanyagoltam,úgyhogy a kettes nem is meglepő.Magyar(ok),töri ötös,utóbbiból dicséretet is kaptam.Német,angol négyes(kár h németből nyelvvizsgám van,hja nem törtem magam németből-evvan,volt,lesz,mert jövőre ugyis ötöst kapok).Biológia:tanulás nélkül hármas,a többi asszem mind négyes(még a Hit-és erkölcstan is:D).Nah,ennyit erről.

Mondjuk más,legyen vb:tegnap basszus,köcsög ghánaiak(grrr),az olaszok meg csak kocogtak,nem csoda h nem nyertek-bár még ígyis befújtak náluk olyan leseket,amik nem voltak azok(közel se),onnantól meg one to one with the goalkeeper.A portugálok szintén kocogósan játszottak.Én azt nem értem,hogy mindenki azt mondja,hogy a vébén nem a játék a fontos,hanem az eredmény.De könyörgök,akkor ezt mindenhol el lehetne sütni.A barátságos meccseken meg azzal jönnek,hogy "háát még nincsenek csúcsformában" und so weiter.Egyedül a németek meg az argentinok játszanak úgy a nagycsapatok közül,ahogy az elvárható lenne egy világbajnokságon(mégha csoportmeccsek is).Az RTL meg tényleg katasztrófa.Amit ez a fasz Léderer tegnap este összehordott az kritikán aluli volt.Nővéremmel halálra röhögtük magunkat ezen a seggdugaszon.Szörrrrnyű!!És ez még csak egy kommentátor vol.Most néztem egy 86os vébé összefoglalót:hát a közvetítés kicsit jobb volt mint most(Knézy,Vitray-jó,ő nem a kedvencem).Vébéről nagyjából ennyit.Jah még annyit,hogy Cech nagyon jól védett,de csatárok nélkül nehéz játszani....

Hát most ennyit,köszönöm a türelmet.
  • antijuve
    F1 Challenge
  • DJ Skyline
    ez milyen gém' ,hogy tudjam én is!:D
  • Freedom88
    KIBASZOTT EGET!

Angol pályán qualon első 1,2mp előnnyel, futamon 3kiállással 19mp előnynél az 57.körben megcsúsztam, nem tudom hogyan, megint remek a game, és paff, 2. ra azért nagyon nehezen behoztam!
  • Freedom88
    Hali, hát most tértem haza, jól megfáradva, majd mesélek!

Én se tudom mikor irok majd, de próbálkozok!
    Bye
  • Jeff Gordon
    vasárnap estig byez all!
  • Jeff Gordon
    itt mindenféléröl beszélgetünk. ha tetszik a topic szivesen látunk;)
  • Jeff Gordon
    nyithattuk volna ott is. de itt is jó nem?:S
  • DJ Skyline
    2 hónapja vagy itt,nem is tudhatod nagyon még mi a dörgés,mi merre!:D (persze függ attól is ki mennyit lóg az sg-n)...én lassan 3 éve vagyok már itt,de még mindíg vannak újdonságok néha
  • antijuve
    jah,sztem tök mind1.azért nem tudtam h mire gondolsz,mert én nem használom túlságosan az sg-t(nem mozgok otthonosan benne:D)
  • DJ Skyline
    nem pont erre gondoltam,hanem a topik tartalmára! NASCAR,F1 topik már van,vasutas topik már van,ez inkább ilyen közösségi topik,amiknek a Saját fórumok között a helye! de mind1,nem lehordás,csak megjegyzés...
  • antijuve
    mer az nem ilyen.azért retro
  • DJ Skyline
    hát,érdekes!:D de miért nem a sajátban nyitottátok?
  • antijuve
    Igen,mondjuk szerintem a kiállítás nem volt jogos.
  • Jeff Gordon
    és az is lett, egészen 6ig meg sem álltak. grat argentinok szép volt, de hajrá NÉMETEK!