44995
F1CHL - Retro
-
#355 a porosz dicső nép.Ezaz:"Vérrel és vassal!"
Gab sztem jobbban megy mint én-legalábbis ha szerez egykis tapasztalatot -
#354 nem voltak szárnyai:D:D
nekem a kanyarokban vannak gondjaim, annak is a végén. nagyon lelassulok. egyébként nem voltam olyan messze csak az elején nagyot csatáztam gabbal és lemaradtunk. -
#353 LOL.
de most komolyan.? -
#352 az volt. nagy küzdelmekkel. majd beszélek eaggal hogy kéne itt tartani fun racet. akár kis szerverrel is:) -
#351 Porosz fegyelem:) -
#350 dede. van róla szó. hát nemtom, Briannal gyözködjük:D
mire gondolsz? milyen dolgok? -
#349 Jó verseny lehetett:) Nem akar e az a srác jönni a Ligába? Mondjuk lehet h nem tetszene pár dolog:) -
#348 én mondtam hogy keves lesz ötven liter.látod,sosem hallgatsz rám,és ez a vége... -
#347 vazze,hogy ment Gab??egyszerüen nem értem utol,pedig bill-el volt.mondjuk nyertem volna,ha nem jövök ki csak ugy a boxba,de akkor is.Jeff,veled meg nemtom mi volt ezen a versenyen.
Hello Free. -
#346 na ez a verseny is megvolt:D
grat a gyöztesnek, öcsémnek.
kiestem benya miatt! -
#345 szevaaa -
#344 Sziasztok! Itt vagyok mostantól:) -
#343 Go Talladega Raceway: Jeff Gordon vs. Brian. with kormány
-
#342 kössz szépen! -
#341 gratula innen a Földről -
#340 off:
Gyööööztem. megnyertem ezt a kört. már 4.vagyok:) bizok a csapatban:) -
#339 Okés. majd msnen megtárgyaljuk:) -
#338 bocs. tudom én kezdtem:)
sry -
#337 nem nem nem és nem.Egy szó nem egyenlő egy sorral:D-különben is te kezdted.Ami a futamot illeti:én támogatom az ötletet,majd keress fel.Eddig jó napom volt:nyertek a helvétek és az ukránok -
#336 pontosan
egyetértek
este
mehetnénk
egy
futamot
mondjuk
Talladegaban
ahol
nem
kell
fekezni
es
mondjuk
kormánnyal
lehet
jönne
Gab
is. -
#335 értem
nekem se
az nem mazoizmus,hanem ízléstelenség
csak futni nem szeretek,adj egy labdát mellé
én is utálom de túléltem
megmondtam
ez így volt
ez így van
ez így is lesz -
#334 ez van, én meg nem. csak a tanulás terén néha:D föleg ha fizika az a tantárgy:D:D
én se vok mazoista, ha az lennék akkor tetszene mondjuk Kiszel Tünde, DE NEM tetszik, szal nem vok mazoista. -
#333 detto
gondoltam
jeleztem is elölre.
meg is mondtam.
le is irtam. -
#332 én lusta dög vagyok,de legalább nem mazochista -
#331 IDIÓTA!!! -
#330 LOL. ez se rossz
én most jöttem fel a futásból. volt rajtam polár pulcsi és tréningnadrág. és nagyon megizzadtam, de élveztem. jól esett. már rég voltam.
tudom, tudom, most sokak által idiótának vagyok titulálva! -
#329 mindegy is.a lényeg hogy nem lett baja.az a baj,hogy meleg van,és én azt nem nagyon szeretem.a legjobb ha kicsit borus az idő,néha előbújik a nap és kellemes szellő csiklandozza arcomat:D -
#328 hát pedig az volt. nagysebességel neki csapódott. kiment a hátulja.
ütközéskor 64g hatott a pilótára! -
#327 pfff. hát én nem mondanám! -
#326 ez volt olyan életveszélyes?nem tűnik nagyon vészesnek -
#325 a béna -
#324 ime a baleset képei: hát nemvolt kis esés az biztos!
-
#323 na ma kipróbáltam a kormányt, nagyon klassz csak elsöre furcsa volt, és hát igy el is maradtam a billes idöktöl:S
régi Hockenheim: 1,36,5
Bristol: 11,410
Vallenlunga: 57,755
Hungaroring: 1,20,1
hát elég béna körök, de majd nyáron gyakorlok;) -
#322 szervusz Freedom! -
#321 Szép jó reggelt! -
#320 Traktorok, okééé:)) -
#319 hát nem kedvenc sport az bizta. akkor inkább védek. bár nemtom, néha jól védek, máskor meg veszett rosszul, szal kb. ennyi.
de ugy istenigazából nem nagyon hoz lázba a foci. inkább az aminek hangja és négy kereke van. az jobban érdekel:) -
#318 Focizni se tudsz:PPP
Nem láttam még, de majd jó lenne -
#317 na már az se semmi!
foci az nem az én területem, meccseket megnézek, de nemtok ennyi adatot megjegyezni:S -
#316 sajnos mindegyiknél most nem tudom az eredményeket(mondjuk az első négynél).